Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(giedress @ 2009 09 08, 15:19)
"noreciau iki kaledu baigti" doh.gif jeigu per tiek nedaug laiko suspejau tiek pasiuvinet, tai manau tikrai iki kaledu viskas bus pabaigta thumbup.gif  wub.gif

rudeniniai darbai daug laiko atims, juk kaime gyvenam ax.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 08, 21:13)
Visa laime, kad si liga "nepiktybine" ir jos pasekmeje atsiranda labai daug groziu  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia tai gerai pasakyta drinks_cheers.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 08, 21:48)
Tikiuosi su laiku daugiau igudziu atsiras, gal ir as tokiais tempais pavarysiu  biggrin.gif

su lankeliu gerai, bet vistiek 4 duriai vienam kryžiukui, o va su rėmu darbas dvigubai greičiau einas, nes dirba abi rankos thumbup.gif
kai reikia maža darbeli be rėmo pasiuvinėt labai ilgai užtrunku, nu nebemoku taip blush2.gif

dar karta visom ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Galu gale atejo mano sefas. Laukiau as jo gal daugiau nei dvi savaites.
Sia savaite jau nelabai bus laiko, bet jau kita leksiu pirkt siulu ir medziaugos. Jau net pirstus kutena, kaip norisi pradet man ji doh.gif Greiciau kita savaite! lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės auskrankės. Seniai aps jus užlėkusi bauvau. Tad šią akt pasėdėjau, paganiau akeles, atgaiva tikra, kiek grožių, nepamenu net kurios kuris paveikslas, maišeliai ir pan. bet nerealiai gražu. Aš jau Kalėdoms ruošiuosi, tad nusprendžiau siuvinėti paveikslą, pradėt pradėjau, kol kas labai didelis noras yra, bet vis dėl to, dekupažas siuvinėjimą nuirungia, dar ir dėl to, jog dovanėlių vis prireikia, rugsėjis gimtadienių mėnuo, o jos dekupažiniant vis gi greičiau ir pasidaro. Tikiuosi pasirodysiu kai ir jei baigsiu.
Sėkmės dideliausios ir po 4u.gif visoms
Atsakyti
Cia dar akiu paganymui 4u.gif

http://www.stitchery.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 09 rugsėjo 2009 - 00:50
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 08, 17:32)
Cacukas
Nežinau nuo ko priklauso prancūziško mazgelio grožis, tiesiok reikia pagauti ta cinkeli, ir viskas pavyks smile.gif

4u.gif Tikiuosi aš jį pagauti, nes gali man tiek prancūziški mazgeliai pagadinti visą darbą, jei atrodys negražiai... doh.gif

Kioske daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif už kantrybę siuvinėjant tamsiais atspalviais... ploja.gif Tikrai labai gražus darbas. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šita pradėsiu siuvinėti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 07:58)
Aš šita pradėsiu siuvinėti  ax.gif

Oho kos fainas bigsmile.gif Turbūt labai didelis... wub.gif

Aš tai kitais metais planuoju, kad gal reikės smuiką išsisiuvinėt, (juraterė tokį siuvinėjo), užkabino jis mane, o dar ir pati baigiau smuiko specialybę ir nieko su muzika neturiu namuose... unsure.gif
Atsakyti
aga1, iš anksto tave užjaučiu dėl fono siuvinėjimo lotuliukas.gif O šiaip tai būtų graži kompanija Little Angel virėjui smile.gif
Atsakyti
Aš vakar nunešiau rėmint saulėgrąžų puokštę iš paskutinio siuvinėjimo kryželiu žurnalo - penktadienį atsiimsiu, laukiu nesulaukiu rezultato ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 07:58)
Aš šita pradėsiu siuvinėti  ax.gif

Oho, nemažas darbas atrodo bigsmile.gif
Na aš dabar po poros mažesnių darbelių ėmiausi didžiausio per mano siuvinėjimo karjerą projekto - vaizdelio su žirgais ir šunimis, 175 x 200 langelių, net nesiimu prognozuoti, kada pabaigsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 09, 07:08)

Aš tai kitais metais planuoju, kad gal reikės smuiką išsisiuvinėt, (juraterė tokį siuvinėjo), užkabino jis mane, o dar ir pati baigiau smuiko specialybę ir nieko su muzika neturiu namuose...  unsure.gif

O mano dar guli neiremintas... ax.gif Gal kada.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 09, 09:42)
O mano dar guli neiremintas... ax.gif  Gal kada.. biggrin.gif

nono.gif na va koks gražus darbas, o dar neįrėminai... unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

šiuos parduodu, jai kas susidomėjote , tai prašom ax.gif
Atsakyti