Florestina Bus be galo gražu
Kioske Fantastiška bronzinė mergaitė Net nesitiki kad tai pirmas tavo darbas
Kioske, čia tai geeeeras ir kaip ryžais tokiam dideliam darbui?
na jusu ir darbeliai gal mergaites galit man padeti? kazkas siuvinejo meskucius, kurie kabo slapi ant virvutes.. tikrai matytas ir gal jau net nusibodes darbelis. man reikia spalvu kodo ir aiskios schemutes. kazkas siuvinejo juos zalia spalvyte, ar galetu man atsiusti i az kodus spalvyciu? buciauu laaabai dekinga
amirtau tawo sniegenos nuostabios
klausykit, pasimečiau kur rašėt dėl schemų pasidarymo iš foto? kokia programėlė ir kur vaistukų rast galėčiau? dėkui
p.s. žinau,kad daug apie tai kalbėta buvo, bet neberandu
QUOTE(necka @ 2009 09 08, 15:17)
O per koki kanala rode, ir kelinta val? Nerandu, o taip knieti paziureti.
Tai vat,kad nzn.Neturiu programos .Tvarkausi sau vakar(pirmadieni) virtuveje,o brangusis šaukia:ateik ,tavo chebrą rodo Na ir rodo moteriškę su mažu vaikiuku,kuri siuvinėja.Mačiau Mona Lizą išsiuvinėjus,dar ten kažką.Bet kaip ji siuvinėja rodė,tai be lankelio ir duria iš karto per 2 skylutes.Aš tai vieną įbedu ,po to iš apačios kitą,ir taip 1 kryželiui - 4 dūriai
jezau, kokie tempai ir kokie groziai... Cia prisiziurejus apakt galima Florestinos tulpes vis grazeja, avineliu ganytojas tai visai be zodziu, kaip tikras, orchidejas tas as irgi buvau seniai jau nusiziurejus bet nusprendziau, kad per dideles jos man ir per sudetingos, bet labai grazios... Nu bet bronzine moteri pirmam darbeliui? Jus ka??? Vienu zodziu, prisiziurejau jusu darbu, pasijautau visiska "luzere", tai rodau savo procesa Va mano 2 savaiciu darbas (tik nekokia fotografe is manes )
Na, bronzinė mergaitė tai užmušė.... ...eina sau ..nuo ko merginos pradeda...šiaip tai man patinka spalvingesni darbai ,nu bet čia ...nėra žodžių koks grožis ...ar nebuvo liūdna siuvinėt tokiom panašiom spalvom? Kiek čia spalvų?
Florestina-tulpių jau finišas matosi , kai pamačiau ,žurnale jas, tai iš karto pamaniau ,kad siuvinėsiu....bet..atsirado dar gražesnių ...ir nusikėlė tos tulpės ,o dabar jau kažkaip ir nesinori matyto siuvinėt .......,o ir eilė jau labai ilga....metams į priekį..dabar antpirščiai,paskui dabaigsiu aguonas draugei kur prie jūros siuvinėjau,paskui sesei namukas ,tarpuose kalėdiniai atvirukai laukia,paskui kitai draugei žirgą mėnesienoj numačiusi ,paskui pusbroliui į virtuvę kažką reikia ir krikšto dukrai metrikas...nu vienu žodžiu,merginos ,ar dar neuždarys manęs kas nors paskaitęs? Vis tik liga rimta...
Florestina-tulpių jau finišas matosi , kai pamačiau ,žurnale jas, tai iš karto pamaniau ,kad siuvinėsiu....bet..atsirado dar gražesnių ...ir nusikėlė tos tulpės ,o dabar jau kažkaip ir nesinori matyto siuvinėt .......,o ir eilė jau labai ilga....metams į priekį..dabar antpirščiai,paskui dabaigsiu aguonas draugei kur prie jūros siuvinėjau,paskui sesei namukas ,tarpuose kalėdiniai atvirukai laukia,paskui kitai draugei žirgą mėnesienoj numačiusi ,paskui pusbroliui į virtuvę kažką reikia ir krikšto dukrai metrikas...nu vienu žodžiu,merginos ,ar dar neuždarys manęs kas nors paskaitęs? Vis tik liga rimta...
QUOTE(kioske @ 2009 09 08, 20:04)
Visa laimė, kad ši liga "nepiktybinė" ir jos pasekmėje atsiranda labai daug grožių
QUOTE(i2kas @ 2009 09 08, 21:17)
klausykit, pasimečiau kur rašėt dėl schemų pasidarymo iš foto? kokia programėlė ir kur vaistukų rast galėčiau? dėkui
Na aš darausi su Pattern Maker. Pasižiūrėk šios temos 14 psl., o vaistukai 12psl. pati pirmoji Dvi cituota žinutė. Na jei nerasi parašyk į až atsiųsiu dar kartą nuorodas. Bet čia merginos siūlė ir nemokamą programą stitch art easy, gali ir ją pabandyt, nereikės vaistukų
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 08, 21:54)
Vienu zodziu, prisiziurejau jusu darbu, pasijautau visiska "luzere", tai rodau savo procesa Va mano 2 savaiciu darbas (tik nekokia fotografe is manes )
Na na tikrai nesi "lūzerė". Aš jau maniau, kad daug metų siuvinėju, bet ne visada pasiryžtu imtis didesnių darbų. Žinoma mane pritrenkia, kai pirmieji darbeliai labai dideli, bet tai tik pagirtina ir mane skatina pasitempti
O tavo švyturiukas labai dailus
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 08, 22:13)
Na na tikrai nesi "lūzerė". Aš jau maniau, kad daug metų siuvinėju, bet ne visada pasiryžtu imtis didesnių darbų. Žinoma mane pritrenkia, kai pirmieji darbeliai labai dideli, bet tai tik pagirtina ir mane skatina pasitempti
Aciu Na mano sitas darbelis kol kas didziausias is siuvinetu, turetu gautis mazdaug A4 formato. Tik vat niekaip negaliu suprast kaip kitos taip greit siuvineja. As buna visa diena prasikrapstau ir tik nedideli ploteli padarau. Kol schemoj suziurau, kur tiksliai kryzeli daryt (neduok dieve ardyt paskui teks ), niekad nedarau kaip saket ta moteriske is laidos, kad iskart per 2 skylutes, bedu adata i viena puse, istraukiu siula, tada atgal, vel istraukiu... dar zymiuos schema, nes greit pasimetu, tai ir uztrunka Tikiuosi su laiku daugiau igudziu atsiras, gal ir as tokiais tempais pavarysiu
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 08, 22:13)
Na aš darausi su Pattern Maker. Pasižiūrėk šios temos 14 psl., o vaistukai 12psl. pati pirmoji Dvi cituota žinutė. Na jei nerasi parašyk į až atsiųsiu dar kartą nuorodas. Bet čia merginos siūlė ir nemokamą programą stitch art easy, gali ir ją pabandyt, nereikės vaistukų
Ačiū
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 08, 22:48)
Aciu Na mano sitas darbelis kol kas didziausias is siuvinetu, turetu gautis mazdaug A4 formato. Tik vat niekaip negaliu suprast kaip kitos taip greit siuvineja. As buna visa diena prasikrapstau ir tik nedideli ploteli padarau. Kol schemoj suziurau, kur tiksliai kryzeli daryt (neduok dieve ardyt paskui teks ), niekad nedarau kaip saket ta moteriske is laidos, kad iskart per 2 skylutes, bedu adata i viena puse, istraukiu siula, tada atgal, vel istraukiu... dar zymiuos schema, nes greit pasimetu, tai ir uztrunka Tikiuosi su laiku daugiau igudziu atsiras, gal ir as tokiais tempais pavarysiu
Nu ką - ta nuogalė tai ir mane sužavėjo, ir iš kur mergaitėj tiek drąsoa, tiek ryžto begalinio - pirmas darbas gali jau tiesiai į konkursus eiti su tokiais darbais ,
Bet dantiste tai čia be reikalo tu taip ant savęs, oi be reikalo,, jau dabar matyt kad bus laaaaaaaabai gražu.... - aš irgi iš tų "be gazo", o dabar tai jau nepamenu kada adatą buvau paėmus - visą laiką studijos suėda, bijau užsikabinti.... bet aš ne lūzerė, oi nea.... ir tau taip nederėtų ant savęs prasivardžiuoti