Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

laba diena 4u.gif sakykit kaip jus darot su galais? ta prasme kad neirtu siuliukai kol siuvinejat?
Atsakyti
adiavl pažiūrėk mano siuvinį, pamatysi kaip aš darau

Įlekiu ir aš pasivaidenti su savo siluetiniu darbeliu. Mano rožės jau nejudinamos guli daugiau kaip pusė metų, pabėgo joms skirta mūza biggrin.gif

user posted image

P.S. Visų darbeliai labai gražūs user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 08 rugsėjo 2009 - 11:39
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 09 08, 12:24)
adiavl pažiūrėk mano siuvinį, pamatysi kaip aš darau

Įlekiu ir aš pasivaidenti su savo siluetiniu darbeliu. Mano rožės jau nejudinamos guli daugiau kaip pusė metų, pabėgo joms skirta mūza  biggrin.gif 

P.S. Visų darbeliai labai gražūs user posted image

tai kad nerodo man unsure.gif
Papildyta:
pagudravau ir pamaciau 4u.gif su kuo ten uzklijuota? su ta balta lipnia juosta? g.gif beje labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 08 rugsėjo 2009 - 11:31
Taip, su ta balta statybine juosta, kuri pati plyšta, nereikia kirpti.

4u.gif Ačiū labai už pagyras
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 09 08, 12:40)
Taip, su ta balta statybine juosta, kuri pati plyšta, nereikia kirpti.

4u.gif  Ačiū labai už pagyras

reiks ir man taip daryt biggrin.gif maciau yra kazkokiu priemoniu, bet kai as tokia pradedancioji, tai kazkaip dar nenoriu pirkt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, tik uzbegau paziureti ir pagirti darbeliu.
amiyros maiseliai nuostabus, gal reiks ir man sunenui koki suregzt. tik turbut kol padarysiu su savo tempais, tai vaikas ir i mokykla prades eiti biggrin.gif
cacuk, o tu kaip greitai judi su savo medeliu, juk tik ka pradejai, o jau beveik baigta bigsmile.gif net pavydas sueme ax.gif
Negaliu nesizaveti Dzeines avineliu ganytoju. Labai grazu ir jei neklystu cia dovana teveliui?
tidushka, nuostabus bus darbas wub.gif as jas esu isimylejusi, tik vis neprisiruosiu pradeti, nes man atrodo per didelis darbas. bet gal kada prisiruosiu. Lauksiu pabaigos.
Atsakyti
Labutis, gržūs jūsų darbeliai. wub.gif

Aš šiandien GA nusipirkau trūkstamus siūliuku- tai galėsiu baiginėti tulpes.
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 08, 12:18)
Aš taip pat siuvineju didelius paveikslus, perpieštus iš foto ar žurnalo.

Bet vis pagalvoju, gal verta pardavineti tokius darbelius.  g.gif
Kokios kainos, ir ar yra paklausa, jeigu sugalvočiau iš to verstis ? blush2.gif

As irgi vis besėdėdama namie ,nedirbdama ir nenorėdama kaulyti pinigų is vyro pamąstau,ar nereiktų kokia nors individualia veikla iš siuvinėjimo verstis.Gal koki lituka užsidirbtum.Iš kitos pusės - taip gaila savo kūrinėlį parduot blush2.gif
Džeine tavo paveikslas pats nuostabiausias,jaučiu silpnybę tokiems thumbup.gif

Na,ir prisipažinkit,kurią siuvinėtoją vakar rodė per H.Vaitiekūno laidą"To dar nebuvo"(atrodo toks pavadinimas ax.gif )
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras orchidėjoms 4u.gif Stengsiuos kuo greičiau galutinį variantą parodyt
necka, aš irgi jas buvau įsimylėjus ir kai paukščiukas jas išsiuvinėjo, tai iš viso negalėjau ramiai gyvent. Tai iškaulijau schemutę ir dabar jau apie mėnesiuką siuvinėju. Darbas tikrai didelis, didesnis nei tikėjausi, bet greitai ir gana lengvai einasi. Kai pabaigsiu keliaus pas mamą - ten sienos tuščios, tai greitai savo vietą ras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 09 07, 22:10)
aš irgi kažkaip labai noriu šitą mažių išsiuvinėt nes man maniškį jis labai primena.. o gal gali smulkiau parašyt ant kokios aidos siuvinėjai kokio smulkumo, kokio dydžio gavosi maždaug..kiek laiko siuvinėjai... suprantu, kad galima pasiskaičiuot, bet man labai smalsu. dėkui 4u.gif nu labai gražu 4u.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

Siuvinejau ant dmc aida 14 (juodos sp.) , 7 spalvos (madeira), kaskur 8 dienas ,nes lb greitai man siuvinejosi smile.gif dydis pacio leliaus 14x20 langeliu(10x10). Kaip mokejau taip paaiskinau 4u.gif
Mergaites jusu darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 08 rugsėjo 2009 - 13:46
QUOTE(Daiko @ 2009 09 08, 14:44)
Siuvinejau ant dmc aida 14 (juodos sp.) , 7 spalvos (madeira), kaskur 8 dienas ,nes lb greitai man siuvinejosi smile.gif dydis  pacio leliaus 14x20 langeliu(10x10). Kaip mokejau taip paaiskinau  4u.gif
Mergaites jusu darbeliai labai grazus  thumbup.gif

labai tiksliai labai ačiūsmile.gif aš galvoju ant 16 aidos siuvinėt:)
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 08, 12:06)
Labutis, gržūs jūsų darbeliai. wub.gif

Aš šiandien GA nusipirkau trūkstamus siūliuku- tai galėsiu baiginėti tulpes.

Jau baigineji bigsmile.gif Lauksim pabaigtuviu biggrin.gif

QUOTE(tildushka @ 2009 09 08, 12:37)
Ačiū visoms už pagyras orchidėjoms 4u.gif Stengsiuos kuo greičiau galutinį variantą parodyt
necka, aš irgi jas buvau įsimylėjus ir kai paukščiukas jas išsiuvinėjo, tai iš viso negalėjau ramiai gyvent. Tai iškaulijau schemutę ir dabar jau apie mėnesiuką siuvinėju. Darbas tikrai didelis, didesnis nei tikėjausi, bet greitai ir gana lengvai einasi. Kai pabaigsiu keliaus pas mamą - ten sienos tuščios, tai greitai savo vietą ras biggrin.gif

As jau buvau pradejusi nagrineti shema, bet niekaip nesusideliojau sitiek daugybe lapu. Man pasirode, kad dar man nelaikas imtis sitokio projekto. As ji pasilikciau sau, ir pakabinciau ten, kur visi matytu blush2.gif
Atsakyti