laba diena sakykit kaip jus darot su galais? ta prasme kad neirtu siuliukai kol siuvinejat?
adiavl pažiūrėk mano siuvinį, pamatysi kaip aš darau
Įlekiu ir aš pasivaidenti su savo siluetiniu darbeliu. Mano rožės jau nejudinamos guli daugiau kaip pusė metų, pabėgo joms skirta mūza
P.S. Visų darbeliai labai gražūs
Įlekiu ir aš pasivaidenti su savo siluetiniu darbeliu. Mano rožės jau nejudinamos guli daugiau kaip pusė metų, pabėgo joms skirta mūza
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 09 08, 12:24)
adiavl pažiūrėk mano siuvinį, pamatysi kaip aš darau
tai kad nerodo man
Papildyta:
pagudravau ir pamaciau su kuo ten uzklijuota? su ta balta lipnia juosta? beje labai grazu
Taip, su ta balta statybine juosta, kuri pati plyšta, nereikia kirpti.
Ačiū labai už pagyras
Ačiū labai už pagyras
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 09 08, 12:40)
Taip, su ta balta statybine juosta, kuri pati plyšta, nereikia kirpti.
Ačiū labai už pagyras
Ačiū labai už pagyras
reiks ir man taip daryt maciau yra kazkokiu priemoniu, bet kai as tokia pradedancioji, tai kazkaip dar nenoriu pirkt
Sveikos, tik uzbegau paziureti ir pagirti darbeliu.
amiyros maiseliai nuostabus, gal reiks ir man sunenui koki suregzt. tik turbut kol padarysiu su savo tempais, tai vaikas ir i mokykla prades eiti
cacuk, o tu kaip greitai judi su savo medeliu, juk tik ka pradejai, o jau beveik baigta net pavydas sueme
Negaliu nesizaveti Dzeines avineliu ganytoju. Labai grazu ir jei neklystu cia dovana teveliui?
tidushka, nuostabus bus darbas as jas esu isimylejusi, tik vis neprisiruosiu pradeti, nes man atrodo per didelis darbas. bet gal kada prisiruosiu. Lauksiu pabaigos.
amiyros maiseliai nuostabus, gal reiks ir man sunenui koki suregzt. tik turbut kol padarysiu su savo tempais, tai vaikas ir i mokykla prades eiti
cacuk, o tu kaip greitai judi su savo medeliu, juk tik ka pradejai, o jau beveik baigta net pavydas sueme
Negaliu nesizaveti Dzeines avineliu ganytoju. Labai grazu ir jei neklystu cia dovana teveliui?
tidushka, nuostabus bus darbas as jas esu isimylejusi, tik vis neprisiruosiu pradeti, nes man atrodo per didelis darbas. bet gal kada prisiruosiu. Lauksiu pabaigos.
Labutis, gržūs jūsų darbeliai.
Aš šiandien GA nusipirkau trūkstamus siūliuku- tai galėsiu baiginėti tulpes.
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 08, 12:18)
Aš taip pat siuvineju didelius paveikslus, perpieštus iš foto ar žurnalo.
Bet vis pagalvoju, gal verta pardavineti tokius darbelius.
Kokios kainos, ir ar yra paklausa, jeigu sugalvočiau iš to verstis ?
Bet vis pagalvoju, gal verta pardavineti tokius darbelius.
Kokios kainos, ir ar yra paklausa, jeigu sugalvočiau iš to verstis ?
As irgi vis besėdėdama namie ,nedirbdama ir nenorėdama kaulyti pinigų is vyro pamąstau,ar nereiktų kokia nors individualia veikla iš siuvinėjimo verstis.Gal koki lituka užsidirbtum.Iš kitos pusės - taip gaila savo kūrinėlį parduot
Džeine tavo paveikslas pats nuostabiausias,jaučiu silpnybę tokiems
Na,ir prisipažinkit,kurią siuvinėtoją vakar rodė per H.Vaitiekūno laidą"To dar nebuvo"(atrodo toks pavadinimas )
Ačiū visoms už pagyras orchidėjoms Stengsiuos kuo greičiau galutinį variantą parodyt
necka, aš irgi jas buvau įsimylėjus ir kai paukščiukas jas išsiuvinėjo, tai iš viso negalėjau ramiai gyvent. Tai iškaulijau schemutę ir dabar jau apie mėnesiuką siuvinėju. Darbas tikrai didelis, didesnis nei tikėjausi, bet greitai ir gana lengvai einasi. Kai pabaigsiu keliaus pas mamą - ten sienos tuščios, tai greitai savo vietą ras
necka, aš irgi jas buvau įsimylėjus ir kai paukščiukas jas išsiuvinėjo, tai iš viso negalėjau ramiai gyvent. Tai iškaulijau schemutę ir dabar jau apie mėnesiuką siuvinėju. Darbas tikrai didelis, didesnis nei tikėjausi, bet greitai ir gana lengvai einasi. Kai pabaigsiu keliaus pas mamą - ten sienos tuščios, tai greitai savo vietą ras
QUOTE(coliukasv @ 2009 09 07, 22:10)
aš irgi kažkaip labai noriu šitą mažių išsiuvinėt nes man maniškį jis labai primena.. o gal gali smulkiau parašyt ant kokios aidos siuvinėjai kokio smulkumo, kokio dydžio gavosi maždaug..kiek laiko siuvinėjai... suprantu, kad galima pasiskaičiuot, bet man labai smalsu. dėkui nu labai gražu
Siuvinejau ant dmc aida 14 (juodos sp.) , 7 spalvos (madeira), kaskur 8 dienas ,nes lb greitai man siuvinejosi dydis pacio leliaus 14x20 langeliu(10x10). Kaip mokejau taip paaiskinau
Mergaites jusu darbeliai labai grazus
QUOTE(Daiko @ 2009 09 08, 14:44)
Siuvinejau ant dmc aida 14 (juodos sp.) , 7 spalvos (madeira), kaskur 8 dienas ,nes lb greitai man siuvinejosi dydis pacio leliaus 14x20 langeliu(10x10). Kaip mokejau taip paaiskinau
labai tiksliai labai ačiū aš galvoju ant 16 aidos siuvinėt:)
QUOTE(Florestina @ 2009 09 08, 12:06)
Labutis, gržūs jūsų darbeliai.
Jau baigineji Lauksim pabaigtuviu
QUOTE(tildushka @ 2009 09 08, 12:37)
Ačiū visoms už pagyras orchidėjoms Stengsiuos kuo greičiau galutinį variantą parodyt
As jau buvau pradejusi nagrineti shema, bet niekaip nesusideliojau sitiek daugybe lapu. Man pasirode, kad dar man nelaikas imtis sitokio projekto. As ji pasilikciau sau, ir pakabinciau ten, kur visi matytu