Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 07, 21:47)
Aš ta išmokau pagal šį klipuka daryti prancūziškus mazgelius, tai viskas čiki ok.gif
Gal kam pravers nuorododa  smile.gif
Prancūziškas mazgelis

Dėkui 4u.gif Labai pravers

QUOTE(Džeinė @ 2009 09 07, 22:46)

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Džeine bigsmile.gif Pritrenkiantis tavo siuvinys thumbup.gif Ir tikrai labai sparčiai judi i prieki thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražūs Jūsų darbeliai. Tą vaiką aš irgi žadu siuvinėti, jau ir siūlus turiu, bet tik kai pabaigsiu tą paveikslą, kur dabar siuvinėju. O čia progresas:
user posted image
Palyginus kiek liko, tai net neįpusėjau...
Atsakyti
kiek šauniu darbelių ir procesų užderėjo  bigsmile.gif  4u.gif

tad pasirodisiu ir aš su savo "avinėlių ganytoju"  ax.gif
[

wub.gif niu labai gražu wub.gif

tildushka visai neblogai turi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū merginos už pagyras mano darbui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tildushka gražu darba darai, jis man taip pat labai mielas... bet gėliu siuvinėt kažkaip nenoriu, gal dukra kadanors išsiuvinės, nes pakvaišus dėl gėliu, beveik visi jos darbai su gėlėm , štai paskutinis jos darbelis, skirtukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 09 07, 18:28)
Idedu savo darbeli ant juodos kanvos, pirma karta ant jos bandziau ir labai patiko (isskyrus susizymeti su siulais medziaga  doh.gif ) reliai atrodo daug graziau  ax.gif

kad ir iš nuotraukos super atrodo thumbup.gif
stebiuosi, kaip juoda kanva gali patikti biggrin.gif

tad pasirodisiu ir aš su savo "avinėlių ganytoju"  ax.gif

fantastika..va čia tai paveikslas wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos turiu gal ir kvaila klausima is keliu giju siulu siuvinejat. As tasiskiriu dvi gijas bet jas perliankiu tai gaunasi keturios. blush2.gif Patarkit zioplai siuvinetojai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frigii @ 2009 09 08, 10:51)
Sveikos merginos turiu gal ir kvaila klausima is keliu giju siulu siuvinejat. As tasiskiriu dvi gijas bet jas perliankiu tai gaunasi keturios.  blush2.gif Patarkit zioplai siuvinetojai blush2.gif

Sveika.
Na priklauso ant kokio retumo Aidos siuvineji.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 08, 11:23)
Sveika.
Na priklauso ant kokio retumo Aidos siuvineji.

dabar 14 bet ir su keturiom gijom darau blush2.gif Man tas siuvinelis toks pilnesnis gaunasi. Nu kaip sakyt netoks kudas ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
ant 14 paprastai dviem arba trim gijom siuvinėjama. kaip kam gražiau žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Frigii @ 2009 09 08, 11:55)
dabar 14 bet ir su keturiom gijom darau  blush2.gif  Man tas siuvinelis toks pilnesnis gaunasi. Nu kaip sakyt netoks kudas ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Jei tau patinka ir tinka - tai viskas ok. As ant 14 siuvineju dviem gijom - gal kiek skystokai gaunasi, bet man taip labiau patinka. Cia kiekvienai pagal skoni.
Atsakyti
Aš taip pat siuvineju didelius paveikslus, perpieštus iš foto ar žurnalo.

Bet vis pagalvoju, gal verta pardavineti tokius darbelius. g.gif
Kokios kainos, ir ar yra paklausa, jeigu sugalvočiau iš to verstis ? blush2.gif
Atsakyti