adiavl
Labas
Čiole
Dar kartą - labai gražu OOOO kava
QUOTE(zundyte @ 2009 09 02, 15:48)
Florestina -laivelis tiesiog kaip iš svajonės..labai gražu sesė bus devintam danguje o ji žino ,ką tu siuvinėji ,ar čia siurprizas?
Šiaip matė, kai pas mamą darbe spausdinau schemą, dar pasakė, kad aš jų per daug turiu, bet aš jai nieko nesakiau.
Aš jau įteikiau laivelį ir sesuo tikrai juo žavėjosi ir sakė, kad kitais metais mes būtinai važiuosim prie jūros, nes jau seniai buvom.
klausimelis, kokiais siulais jus siuvinejat? ir ant kokios medziagos? ar perkat ta paprasta (siuvinejimui ) ar tarkim DMC?
adiavl
Achor siūlais, medžiaga tai kokia papuola, aida dažniausiai
Achor siūlais, medžiaga tai kokia papuola, aida dažniausiai
adiavl>paprasta medžiaga ,turi omeny lietuviška kanva? Tai ji man per skysta ,negerai man ant jos siuvinėt ,geriau tvirta kanva ,kai tik nupirkta tai tokia kaip ledas,turėjau tokios ir DMC ,ir dar kitokios ,lyg itališkos pirkusi esu,bet čia Lietuvoj karpyta ir ir sufasuota gabaliukais,tai irgi standi,gerai siuvinėjasi,kryžiukai lygūs...manau svarbiausia kanvai standumas,nes ir standi nuo lankelio suminkštėja ,o jei iš karto kaip skuduras ,tai paskui gaila laiko,kai darbas prastai atrodo..dėl Lino ir kitokių medžiagų tai neturiu patirties ,gal kitos merginos ką patars ,aš dar irgi ne visai prinokusi šiuose reikaluose ,žalia kaip sakant
QUOTE(adiavl @ 2009 09 02, 16:07)
klausimelis, kokiais siulais jus siuvinejat? ir ant kokios medziagos? ar perkat ta paprasta (siuvinejimui ) ar tarkim DMC?
Aš siuvinėju ant Zweigart Aidos, jos užsipirkau įvairaus smulkumo. Naudoju DMC siūliukus.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 02, 15:34)
O pėdutės ne pilkos? Nelabai ir noris kažką keisti, nebent siaurą rėmuką į rausvą arba žalsvą
Pedučių dar nesiuvinejau bet gal atsižvelgiant į jūsų patarimus darysiu šv.pilkas. Ir remuką tikrai ne melyną
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 15:33)
Na, man labai keistai atrodo tas paveiksliukas visas toks melynas, o tas pasportas ružavas ir vardas ten lyg berniukiškas Tos pedutes yra atspaustos, todel tokia spalvyte atrodo.Taip išsiuvineti neišeis....
Vardas tai mergaitiškas ten. Aš daryčiau batukus rusvus, jų bantukus rausvus ar bordo, taip pat ir kiškučio kaspinėlį. Apvedimo liniją daryčiau bordo, tokį pat ir užrašą
labukas visoms
ot darbas, prasidėjo, tai grįžus jau nieko nesinori mano antinukas ilsisi reiks man ir mest darbą kaip dovydai
čiole, florestina jūsu darbeliai super
ot darbas, prasidėjo, tai grįžus jau nieko nesinori mano antinukas ilsisi reiks man ir mest darbą kaip dovydai
čiole, florestina jūsu darbeliai super
Sveikos merginos tik neprisijunk dienelę ir žiūrėk jau namučiai nauji ir darbelių atsiradę. Florestina jau laivelio grožis
QUOTE(adiavl @ 2009 09 02, 17:07)
Aš siuvinėju tais, kuriuos rekomenduoja ant schemos, nes dažniausiai būna parašyta kokios markės siūliukai. Daugiausia DMC, tik vat dabar tinį paveikslą Anchor, nes man su jais gaunasi natūralesnės spalvos.
O medžiaga, tai aida, dažniausiai DMC
Siuvinėju, ir ant Aidos, ir ant lino, ir ant evenweave'o, siūliukus naudoju DMC ir Anchor. Medžiagą renkuose pagal paveiksliuko svarbą, dizainą. Patiems mieliausiems dizainams, aišku, renkuosi liną.
Nors neseniai siuvinėjau žoleles ir originale buvo nurodytas gelsvas linas, tokio neturėjau, bet būtent tokios spalvos Aidą turėjau, tai ją ir pasirinkau. Nesudėtingus vaikiškus paveiksliukus, kuriuos panaudoju kaip aplikacijas, taip pat siuvinėju ant Aidos. Mažiausiai patinka siuvinėti ant evenweave'o.
Nors neseniai siuvinėjau žoleles ir originale buvo nurodytas gelsvas linas, tokio neturėjau, bet būtent tokios spalvos Aidą turėjau, tai ją ir pasirinkau. Nesudėtingus vaikiškus paveiksliukus, kuriuos panaudoju kaip aplikacijas, taip pat siuvinėju ant Aidos. Mažiausiai patinka siuvinėti ant evenweave'o.