Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Turiu vieną draugę aviną, o kitą - mergelę, tai jeigu nors vieną iš jų pamatyčiau su adata rankoje, iš karto nuo kėdės nuvirsčiau lotuliukas.gif Todėl būsiu prie tų, kurios mano, kad zodiako ženklas nieko nenulemia...
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 06, 22:53)
Apie siuvinėjimą eilutėm čia temelėj klausiau gal prieš savaitę,tai nieks neatsakė,tik ssamantaa. Taip ir likau nežinioj.

Na kaip matai jau daugiau nuomuoniu atsirado, o aš tai dar karta pasikartosiu kad siuvineju "daiktais" nes dažniausiai nesirenku kokios vienos tulpės didžiulės (nes tai ne mano kantrybei, bet žaviuos tokiais darbeliais wub.gif )
Nežinau ar aiškiai bet gal kas supras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pvz, fėja: pirma sparnus išsiuvineju veliau ten koki veida ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 07 rugsėjo 2009 - 13:16
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 04, 19:17)
4) nu ir remintoja jus ten Vilniuj radot  lotuliukas.gif jauciu nei viena nebesilankys ten pas juos kas cia pasiskaite, oi sumazino savo klientu skaiciu  lotuliukas.gif as kai kaune i reminimo centra nesu, tai cackinas su manim, viska bandom, kol man kas nors itinka, ir visai geranoriskai  ax.gif

tikrai labai nustebino šitokia atarnavimo 'kokybė'.. bet perėjom į kitą gatvės pusę ir radom rėminimo galeriją, kur mus maloniai aptarnavo, padėjo, parinko, matavo, žodžiu, ryt-poryt jau turėtų būti pagaminta, lėksiu atsiimt kaip ant sparnų!!! clap.gif

QUOTE(necka @ 2009 09 05, 10:25)
As tai gimus po avinu zenklu. Nezinau ar tai turi itakos, ar ne, bet negaliu siuvineti dideliu darbu, nes man turi buti greitai matomas rezultatas. O siuvinejima paveldejau is mociutes(kuri buvo jautis), o mama(vandenis), tai mezgeja pas mus. Na siaip ar taip visos gimines moterys megstam krapstytis  smile.gif

drinks_cheers.gif ir aš avelėsmile.gif
jau kai pagauna azartas ką daryti, tai rodos nereikia nei dirbt, nei valgyt, nei miegot!:))
nesu siuvinėjusi didelio darbo, ir su mažiuku labai kruoščiai stengiuosi dirbti, tai siaubingai privargstu.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ale groziu priderejo smile.gif visoms po 4u.gif

Kas del zodiako zenklu as liutas ir man tikrai nera butinga pradeta darba neuzbaigti schmoll.gif viska ka pradedu uzbaigiu nors jau ir nepatika bet viska darau iki galo .

Ir pagaliau uzbaigiau maiselius sunenui ir duktereciai i darzeli smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos.. bliamba susirgau, persalau ir tempa pakilo, dabar baisiausiai nervinuos kad maziukes neuzkresciau unsure.gif
kas liecia zodiaka tai esu zuvyte biggrin.gif
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 07, 09:03)

as irgi sita galvoju siuvinet, tik va susirgau negaliu siulu nulekt nusipirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 07, 12:46)
Kaip bus gražu  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kiek maždaug planuoji užtrukti toki nemenką groži darydama?  4u.gif

Planavau kokius 5 metus, bet va puse metu praėjo, o as labai mažai tepasistūmėjau, tai gal per 10 metų įveiksiu ax.gif

QUOTE(amiyra @ 2009 09 07, 14:44)

Koki gražūs maišeliai. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti

kokie mieli 4u.gif wub.gif
ar maišelius taip pat pati siuvai?
Atsakyti
amiyra,kaip grazu, sauni ideja

Na tai pasilikim prie nuomuones jog zodiako zenklai siuvineti ar ne - neliame mirksiukas.gif
O seip as naujo nepradedu kol seno nebaigiu, toks uzsibreztas tikslas taip ir lengviau, nesimeto niekas, kur nors po lova ar spintoj lotuliukas.gif
Atsakyti

kokie puikūs maišiukai thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif aciu uz pagyras smile.gif maiseliai jau siandien su seimininkais iskeliavo i darzeli smile.gif

o siuvau ne pati smile.gif masinka sugedo mano verysad.gif be to taip graziai ir nemokeciau pasiut smile.gif
Atsakyti
zekit gal kas turit nedideliu gelyciu schemuciu? galvoju serveteliu komplektuka pasidaryt g.gif
Atsakyti
Maišiukai fantastiški wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti