Aš irgi siuvinėju ploteliais, pradžioj bandžiau eilutėm, bet labai daug siūlų kabo.
tai vat ir aišku dabr ,ir siūlai kabo ir kas du trys kryželiai siūlą vert į adatą reikia,ir dar siūlų numerių nesumaišyt ...neeee,nesiuvinėsiu niekad eilutėmis ...
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 06, 21:56)
pagaliau pradejau ugio matuokle as tai siuvineju spalvom nemokeciau kitaip ... ugio matuokle siuvineju ant aida 11 trim gijom ir visai patiko galvojau nusisausiu kad ant tokios aidos stambumo reik siuvinet bet patiko
kokią siuvinėji?
egliuchiux, Bus grazi ugio matuokle,
Labai patiko metrikiukai ir kiek daug ju uzderejo
Taip pat patiko servetele su pauksteliais
rita7777 - labai aciu kad isiuntei schemute ugio matuokles Adiaval, nes as tik dabar uzsukau pas jus ir pamaciau, kad manes buvo prasyta
Nesupykit kiti zodiako zenklai, taciau pamaciau tendencija jog dauguma mergeliu siuvineja ir ne tik sitame forume As taip pat mergele. Mergeles pasizymi kantrybe ir kruopstumu(taip raso zodiako zenklo apibudinime), sesuo mano liutas - tai pasiuvineja tris kryzelius ir eina savo reikalais( eina veikti nieko ) o kita sesuo dvinys - tai kai pamato mano darbus, keiktis pradeda , jog taip noretu issisiuvineti ka nors, bet niekada tiek kantrybes neturetu
Labai patiko metrikiukai ir kiek daug ju uzderejo
Taip pat patiko servetele su pauksteliais
rita7777 - labai aciu kad isiuntei schemute ugio matuokles Adiaval, nes as tik dabar uzsukau pas jus ir pamaciau, kad manes buvo prasyta
Nesupykit kiti zodiako zenklai, taciau pamaciau tendencija jog dauguma mergeliu siuvineja ir ne tik sitame forume As taip pat mergele. Mergeles pasizymi kantrybe ir kruopstumu(taip raso zodiako zenklo apibudinime), sesuo mano liutas - tai pasiuvineja tris kryzelius ir eina savo reikalais( eina veikti nieko ) o kita sesuo dvinys - tai kai pamato mano darbus, keiktis pradeda , jog taip noretu issisiuvineti ka nors, bet niekada tiek kantrybes neturetu
QUOTE(Rne @ 2009 09 07, 11:41)
kita sesuo dvinys - tai kai pamato mano darbus, keiktis pradeda , jog taip noretu issisiuvineti ka nors, bet niekada tiek kantrybes neturetu
MB dvynys, tai dabar siuvinėju tokį metrikiuką savo būsimai lėlytei, tai jis jau kėsinasi irgi kokį gabaliuką jame išsiuvinėt
Ne vien Mergelės siuvinėja. Siuvinėja tie, pas ką horoskope stiprus Merkurijus. Bei dažnai gali siuvinėti ir Dvyniai, juos valdo taip pat Merkurijus; Tokias pat tendencijas turi ir priešinga zodiako pusė, prieš Mergelę, bei Dvynius: Žuvys ir Šaulys. Bet šiaip, tai lemia gera Merkurijaus padėtis (smulkūs rankų darbai), bei Saturnas (kantrybė);
P.S. atsiprašau, kad ne į temą.
P.S. atsiprašau, kad ne į temą.
Sveikutės
Kokių gražių metrikiukų užderėjo. Taip miela į juos žiūrėti
Aš siuvinėju spalvomis. Man taip lengviau ir paprasčiau. Nesu megėja dažnai verti siūlą į adatą
Pasirodysiu ir aš kiek jau esu pasistūmėjus. Nedaug, bet vis mažas žingsniukas į priekį. Tikiuosi labai neišpeiksit
http://www.laurukas....mp;limitstart=1
Kokių gražių metrikiukų užderėjo. Taip miela į juos žiūrėti
QUOTE(ausramor @ 2009 09 06, 17:15)
P.s. Tiesa, dar norejau paklaust jus siuvinejat ploteliais ar eilutem - ta prasme viena pilnai eilute issiuvinejat (nors ir kelios joje sp buna)? ar vienu siuliuku siuvinejat per kelias eilutes, paskui kitu siuliuku ir t.t.?
Aš siuvinėju spalvomis. Man taip lengviau ir paprasčiau. Nesu megėja dažnai verti siūlą į adatą
Pasirodysiu ir aš kiek jau esu pasistūmėjus. Nedaug, bet vis mažas žingsniukas į priekį. Tikiuosi labai neišpeiksit
http://www.laurukas....mp;limitstart=1
QUOTE(Rne @ 2009 09 07, 11:41)
sesuo mano liutas - tai pasiuvineja tris kryzelius ir eina savo reikalais( eina veikti nieko )
aš liūtas, bet man taip nebūna čia jau matyt asmeniniai pomėgiai ir interesai veikia.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 07, 13:47)
aš liūtas, bet man taip nebūna čia jau matyt asmeniniai pomėgiai ir interesai veikia.
Norėjau lygiai tą patį pasakyti
Horoskopai čia niekuo dėti
nu ir as apie ta savo zodiaka pasigirsiu esu dvyne bet siuvinejima tai dievinu, uzsigriebiu ir didelius darbus ir nenumetu nepabaigus bet turiu tokia savybe, kad kai tik pradedu koki darbeli jau iskart galvoju ka dirbsiu po jo taip ir visada buna mano galvele apkrauta visokiom mintim
siaip ne tik siuvineju, dar ir neriu ir mezgu
siaip ne tik siuvineju, dar ir neriu ir mezgu