Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 09 06, 15:38)
Oi merginos, kokių grožių prisiuvinėjot. wub.gif

Mačiau apie zodiakus kalbėjot, aš Dvyniai, kaip ir Zundytė atrodo.

ir aš dvynukė, o didelių darbelių negaliu siuvinėti, turiu greitai pamatyti rezultatą. o gal ir kantrybės neturiu g.gif ir beje jei siuvinėju paveikslėlį kažkam kaip dovaną tai visada baigiu likus iki dovanojimo kelios valandos, žodžiu tempiu gumą iki paskutinių dienų o paskui siuvinėju naktim doh.gif
Atsakyti
na vadinasi ir dvyniai nevienodi,nes aš siuvinėju labai iš anksto..stengiuos ,kad darbas būtų baigtas daug anksčiau ,kai reiks dovanot
Florestina ,mes abidvi dvyniai... drinks_cheers.gif

Tip tip>pintinė mano niekaip neatsiduria savo vietoj ,nerandu niekur kabliuko kad nereiktų sienoj skylės gręžt ,o ir nėra kam ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 rugsėjo 2009 - 16:15
Labai aciu zundytei ir dantistei uz atsakymus. Bet siaip as ir siuvineju buka adata-niekada kitokia ne nebandzius... Matyt, dar praktikos truksta. Neisivaizduoju kiek siuvinesiu si darbeli, nes pirma karta toki dideli apsiemiau, tuo labiau, kad ir mokslai prasides, bet bus puikus atokvepis tarp mokinimosi thumbup.gif
O kas del zodiako zenklu, tai as svarstykles - labai sunkiai ir ilgai renkuosi ka siuvineti -tai tas man buna grazus, tai kitas...zodziu, vargo vakariene(cia turbut ir pasireiskia svarstykliu savybe). Bet jei jau uzsiimu, tai siuvineju iki pat galo - niekada nenumetu pusiaukelej, nes butinai turiu pamatyti rezultata, kuris suteikia lyg ir toki pasididziavimo jausma savim blush2.gif Aisku, nevisada pelnytai... blush2.gif
P.s. Tiesa, dar norejau paklaust jus siuvinejat ploteliais ar eilutem - ta prasme viena pilnai eilute issiuvinejat (nors ir kelios joje sp buna)? ar vienu siuliuku siuvinejat per kelias eilutes, paskui kitu siuliuku ir t.t.?
Atsakyti
aš siuvinėju spalvomis ,gal reiks kada bandyt ir eilutėmis,bet man rodos nelabai patogu ,nes gi siūlai kadaruojas blogojoj pusėj,bet gal čia tik nebandžius taip atrodo,esu tolimuose planuose numačius tokį žirgą siuvinėt,ten visas pilnai užpildytas paveikslas bus ,gal reiks tuomet bandyt,bet nesu įsitikinus ,kad bandysiu ,nes kažkaip man atrodo kad gali siūlus sumaišyt ,kai pradedi palikinėt vieną spalvą ir imtis kitos ,o tie atspalviai kartias labai mažai skiriasi,nu žodžiu ,man patikimiau siuvinėt spalvomis,tai taip kol kas ir siuvinėju
dabar va siuvinėju vėl savo antpirštukus ,jau trečiąjį įpusėjau,tik kad diena nepalanki ,visai tamsu per tuos debesis,tai akys vargsta...
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif Na pas jus tempai tai man labai toli iki jusu blush2.gif Pasirodau ir as savo paskutini darbuka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
KristinuleV
Pastaruoju metu kaip metriku užderėjo biggrin.gif
Labai gražus darbelis wub.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 06, 17:09)
Tip tip>pintinė mano niekaip neatsiduria savo vietoj ,nerandu niekur kabliuko kad nereiktų sienoj skylės gręžt ,o ir nėra kam ... blush2.gif

O as buvau rastines prekese aptikus tokia dvipuse lipnia juosta, tai lipdai prie remelio ir klijuoji ant sienos, parasyta buvo kad lyg iki 14 kg atlaiko blink.gif nors man tai nelabai patikima atrodo, nebent kokiam mazyciam lengvam paveiksleliui blush2.gif
va tokia:
user posted image
Radau ir reklamini filmuka kaip ten viskas veikia biggrin.gif gal kas nors bandet? 4u.gif
Atsakyti
va apie tokius kabliukus aš irgi girdėjusi ,bet nieko panašaus mūsų parduotuvėse nėra verysad.gif ,o gal kas žino ,kur gauti? g.gif
Atsakyti
As tokius maciau Kaune, Mole, ten kur rastines prekiu skyrelis toks. Gal office day ar kazkaip panasiai vadinas g.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti kur perkat magnetukus kai siuvinejat ant plastikines kanvos ir padarot magnetukus ant saldytuvu? g.gif
Atsakyti
Ausramor,aš visada tik spalvom ploteliais siuvinėju. Neįsivaizduoju kaip eilutėm reik siuvinėt. Jei 10spalvų,tai 10siūlų kabaliuoja? Apie siuvinėjimą eilutėm čia temelėj klausiau gal prieš savaitę,tai nieks neatsakė,tik ssamanta. Taip ir likau nežinioj. O metrikiukai labai visi mieli.
Atsakyti
pagaliau pradejau ugio matuokle thumbup.gif as tai siuvineju spalvom smile.gif nemokeciau kitaip ... ugio matuokle siuvineju ant aida 11 trim gijom ir visai patiko thumbup.gif galvojau nusisausiu kad ant tokios aidos stambumo reik siuvinet bet patiko thumbup.gif
Atsakyti