kad gražūs visų darbai
nu pasisakysiu ir aš, esu svarstyklės (dar nemačiau nei vienos po šiuo ženklu) , o gal praleidau...
taigi, neturiu jokiu svarstymu, imuosi vieno darbo, ir kol jo nebaigiu, negaliu pradėti kito, išimtis mažom smulkmenėlėm, nes ju dažnai prireikia
QUOTE(aga1 @ 2009 09 06, 04:00)
tyli tyla> gal galetum pasidalinti pirmosios sirdeles schemute?
g_m2240@yahoo.com
Dekui
g_m2240@yahoo.com
Dekui
išsiunčiau,
geriau schemų prašykit per až - ir temos neteršim, ir aš greičiau pamatysiu žinutę
Arveda
Nu tu ir mane stebini, man gražiausi metrikai du yra tie kuri tu viena išsiuvinejai ir dabar ruošies siuvineti
Čia gal skonia sutampa
Nu tu ir mane stebini, man gražiausi metrikai du yra tie kuri tu viena išsiuvinejai ir dabar ruošies siuvineti
Čia gal skonia sutampa
QUOTE(Arveda @ 2009 09 06, 13:15)
Ssamantaa Aš esu išranki schemoms, ir ne viskas man tinka ir patinka. Ilgai rinkausi kol išsirinkau pačius pačiausius
Jo pritariu, šitie patys pačiausi
[quote=vilmado,2009 09 05, 21:03]
Aš irgi. Žiūriu mergelės blaškosi po visus forumus.... o vis dėl to gal visos MERGELĖS vienykimės
O kaip idomu,ilindau pas mergeles pasisveciuoti...reiks pakalbet ne tik apie siuvinejima
Aš irgi. Žiūriu mergelės blaškosi po visus forumus.... o vis dėl to gal visos MERGELĖS vienykimės
O kaip idomu,ilindau pas mergeles pasisveciuoti...reiks pakalbet ne tik apie siuvinejima
Sveikos darbstuolytes. Labai reikia pagalbos noriu tetai porcelianiniu vestuviu proga staigmena padaryt issiuvineti ju vestuvine nuotraukas ir labai reikia nulauztos programeles kuri nuotraukas i schemas pavercia siuvinejimui kryziuku buciau labai dekinga frigi1982@gmail.com
aš parsisiunčiau iš čia,ir man ji veikia ,bet jau prieš metus ,pabandyk ,gal ir dabar dar nemokamai
http://ravlyk.net/St...8/Default.aspx/
http://ravlyk.net/St...8/Default.aspx/
QUOTE(cacukas @ 2009 09 05, 21:48)
Dėkui , man poros spalvų reikia prancūziškiems mazgeliams, tai dėl tiek siųstis neverta. Šalia atitkmuo Anchor siūlų, tad juos nusipirkau. O šių siūlų GA yra? Kai užsuksiu kada, reikės pasicekavinti, bent jau kaip atrodo jie...
Kad lyg nesu jų mačius GA. Nors jau senokai buvau ten.
Gražūs darbeliai visų . Zundyte, vis neatsižiūriu į tavąją pintinę, labai puikus darbas.
Oi merginos, kokių grožių prisiuvinėjot.
Mačiau apie zodiakus kalbėjot, aš Dvyniai, kaip ir Zundytė atrodo.
Mačiau apie zodiakus kalbėjot, aš Dvyniai, kaip ir Zundytė atrodo.
Kokie nuostabus visu darbeliai saunuoles o as vis neprisedu prie savojo