Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

kad gražūs visų darbai thumbup.gif 4u.gif

nu pasisakysiu ir aš, esu svarstyklės (dar nemačiau nei vienos po šiuo ženklu) , o gal praleidau... ax.gif
taigi, neturiu jokiu svarstymu, imuosi vieno darbo, ir kol jo nebaigiu, negaliu pradėti kito, išimtis mažom smulkmenėlėm, nes ju dažnai prireikia rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū saulelės 4u.gif Ir man be galo gražus tas metrikas bigsmile.gif

Dabar siuvinėju kitam krikštasūniui toki , kai baigsiu būtinai pasirodysiu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 09 06, 04:00)
tyli tyla> gal galetum pasidalinti pirmosios sirdeles schemute?
g_m2240@yahoo.com
Dekui 4u.gif

išsiunčiau,
geriau schemų prašykit per až - ir temos neteršim, ir aš greičiau pamatysiu žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Arveda
Nu tu ir mane stebini, man gražiausi metrikai du yra tie kuri tu viena išsiuvinejai ir dabar ruošies siuvineti biggrin.gif
Čia gal skonia sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Ssamantaa 4u.gif Aš esu išranki schemoms, ir ne viskas man tinka ir patinka. Ilgai rinkausi kol išsirinkau pačius pačiausius 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 06, 13:15)
Ssamantaa  4u.gif  Aš esu išranki schemoms, ir ne viskas man tinka ir patinka. Ilgai rinkausi kol išsirinkau pačius pačiausius  4u.gif  blush2.gif

Jo pritariu, šitie patys pačiausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=vilmado,2009 09 05, 21:03]
Aš irgi. Žiūriu mergelės blaškosi po visus forumus.... o vis dėl to gal visos MERGELĖS vienykimės
mirksiukas.gif

O kaip idomu,ilindau pas mergeles pasisveciuoti...reiks pakalbet ne tik apie siuvinejima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes. Labai reikia pagalbos noriu tetai porcelianiniu vestuviu proga staigmena padaryt issiuvineti ju vestuvine nuotraukas ir labai reikia nulauztos programeles kuri nuotraukas i schemas pavercia siuvinejimui kryziuku buciau labai dekinga frigi1982@gmail.com
Atsakyti
aš parsisiunčiau iš čia,ir man ji veikia ,bet jau prieš metus ,pabandyk ,gal ir dabar dar nemokamai
http://ravlyk.net/St...8/Default.aspx/
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 05, 21:48)
Dėkui  4u.gif , man poros spalvų reikia prancūziškiems mazgeliams, tai dėl tiek siųstis neverta. Šalia atitkmuo Anchor siūlų, tad juos nusipirkau. O šių siūlų GA yra? Kai užsuksiu kada, reikės pasicekavinti, bent jau kaip atrodo jie...  ax.gif

Kad lyg nesu jų mačius GA. Nors jau senokai buvau ten.
Gražūs darbeliai visų 4u.gif. Zundyte, vis neatsižiūriu į tavąją pintinę, labai puikus darbas.
Atsakyti
Oi merginos, kokių grožių prisiuvinėjot. wub.gif

Mačiau apie zodiakus kalbėjot, aš Dvyniai, kaip ir Zundytė atrodo.

Atsakyti
Kokie nuostabus visu darbeliai thumbup.gif saunuoles 4u.gif o as vis neprisedu prie savojo blush2.gif doh.gif
Atsakyti