Sveikos
As kadangi dar tik pradedancioji, tai vis su klausimais Uzsiemiau siuvineti trecia tiktais darbeli-du jau pas savo mazuosius seimininkus Ismokau siuvineti tomis eilutemis(kur pradzioj siuvinejami tik pusiniai kryzeliai, o paskui uzpildomi gryztant), tai noriu paklaust ar jums nekluna adata uz jau apacioje esancios issiuvinetos eilutes? Kartais taip uzkliuvus adatai labai negraziai siuliukai issipaso...
Ir dar toks pradedanciosios klausimelis - jus pradedat paveiksleli siuvinet nuo apacios? Jei taip tai ar nesusitrina apatines eilutes - juk vistiek pirstais jos imasi-man tie kryziukai aptainese eilutese toie susiploje gaunasi, nusitryne - ne tokie grazus kaip tik ka tik issiuvineti
Tikiuosi labai nenusisnekejau...
Kad adata nekliūtų už siūlo ir jis neplušytų ,reikia siuvinėt buka adata,tada ji lenda į skylutę ,o ne per siūlą,nebemoku siuvinėt aštria adata,kai paskutiniam rinkinuke radau aštrią adatą ,bandžiau siuvinėt ,bet jau po 10 kryželių ją mečiau į šalį ,ir pasiėmiau buką ,pabandyk ,pamatysi ,kaip smagiau
o dėl prisiplojusių kryželių ,tai aišku jų būna ,bet jie susilygina kai išplauni darbą ir išlygini iš blogosios pusės ant minkšto audinio,aš savo darbą pirmąjį siuvinėjau beveik 10 mėnesių ,atrodė nekaip tos vietos nuo kurių pradėjau ,o kai išploviau ir sutvarkiau ,tai niekuo nesiskiria,dabar va įrėmintas ir atrodo kaip pieštas,kai iš toliau pasižiūri...
ps.o aš siuvinėju nuo pačio viduriuko ,čia matyt kaip kam patogiau,nesvarbu ,ką teorija sako
o dėl prisiplojusių kryželių ,tai aišku jų būna ,bet jie susilygina kai išplauni darbą ir išlygini iš blogosios pusės ant minkšto audinio,aš savo darbą pirmąjį siuvinėjau beveik 10 mėnesių ,atrodė nekaip tos vietos nuo kurių pradėjau ,o kai išploviau ir sutvarkiau ,tai niekuo nesiskiria,dabar va įrėmintas ir atrodo kaip pieštas,kai iš toliau pasižiūri...
ps.o aš siuvinėju nuo pačio viduriuko ,čia matyt kaip kam patogiau,nesvarbu ,ką teorija sako
ausramor, man irgi kartais kliudavo adata, kai siuvinedavau su astria su buka siuvinejant nebekliuna. O as tai siuvinet nuo virsaus pradedu, nu kazkaip man nuo apacios neiseina, atbulai viskas nors teoriskai reik pradet nuo apatinio desinio kampo, jei neklystu
QUOTE(zundyte @ 2009 09 05, 22:18)
Čiole ,dabar kiek žinau jau mokamas puslapis ,aš ten jau metai laiko esu tai tuo metu nereikėjo mokėt ,ir dabar nieko nereikia mokėt,o naujiems nariams reikia ...
Frigii,jei reiks kokių schemučių iš to puslapio sakyk ,atsisiusiu ir pasidalinsiu,nors gal net nereiks siųst ,iš ten labai daug pati turiu,ypač iš senesnių,tai gal tik pasiknisiu savo lobyne
Frigii,jei reiks kokių schemučių iš to puslapio sakyk ,atsisiusiu ir pasidalinsiu,nors gal net nereiks siųst ,iš ten labai daug pati turiu,ypač iš senesnių,tai gal tik pasiknisiu savo lobyne
QUOTE(čiolė @ 2009 09 05, 22:24)
Frigii nepergyvenk ir nemokėk tų pinigėlių (taupyk krizės laikais ) jei ko reiks tai tik "pašauk ei, aūū atskubėsim mes laikuuu "
LABAI ACIU merginos.Jau sumokejau pinigelius ir klaidzioju po sita lobi, net galva svaigsta
Bet jei reiks pagalbos zinosiu kur man gali padeti
QUOTE(Frigii @ 2009 09 05, 22:45)
LABAI ACIU merginos.Jau sumokejau pinigelius ir klaidzioju po sita lobi, net galva svaigsta
jei tik galėsiu - visada padėsiu
QUOTE(zundyte @ 2009 09 05, 22:44)
Bet kai kuriose schemose taip ir sako, kad reik atsiskaiciuot viduri ir nuo ten pradet. tai gal tada nuo centro ir reikia nors as tai pagal nuotaika ir pagal paveiksleli, jei aiskios ribos, tai nuo krasto, jei ne, tai nuo kur sauna i galva
ir aš taip pat
tyli tyla> gal galetum pasidalinti pirmosios sirdeles schemute?
g_m2240@yahoo.com
Dekui
g_m2240@yahoo.com
Dekui
Sveikutės
Nu ir grožybių prikryžiavojusios Čia visoms visoms
Dabar apie horoskopo ženklus. Esu Vandenis ir knibinėjuos iki begalybės. Ir mezgu, ir neriu ir siuvinėju. Megzt , nert galiu ir didelius darbus, o siuvinėt nedidelius, nes norisi greičiau pamatyt rezultata O mano mama Vandenis- neužsiima niekuo, jai nepatinka
O čia mano darbelis kuri dariau ilgai, bet iveikiau Tik dar neplautas , nes jis važiuos i Anglija, ten ir bus tvarkomas
Tiesa, aš pati išvažiuoju i Anglija spalio menesi, vežuosi visa amunicija Važiuoju ten, kur medžiaga pigesnė (čia aš taip juokauju)
Nu ir grožybių prikryžiavojusios Čia visoms visoms
Dabar apie horoskopo ženklus. Esu Vandenis ir knibinėjuos iki begalybės. Ir mezgu, ir neriu ir siuvinėju. Megzt , nert galiu ir didelius darbus, o siuvinėt nedidelius, nes norisi greičiau pamatyt rezultata O mano mama Vandenis- neužsiima niekuo, jai nepatinka
O čia mano darbelis kuri dariau ilgai, bet iveikiau Tik dar neplautas , nes jis važiuos i Anglija, ten ir bus tvarkomas
Tiesa, aš pati išvažiuoju i Anglija spalio menesi, vežuosi visa amunicija Važiuoju ten, kur medžiaga pigesnė (čia aš taip juokauju)
QUOTE(Arveda @ 2009 09 06, 07:45)
Sveikutės
Labas rytas O jau grožis batukų (nors ir pati esu juos darius, bet jie man vistiek nepabostantis grožis )
Šaunuolės merginos Labai gražus darbeliai
Arveda
Myliu šį metriką
Myliu šį metriką