Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Sveikos
As kadangi dar tik pradedancioji, tai vis su klausimais blush2.gif Uzsiemiau siuvineti trecia tiktais darbeli-du jau pas savo mazuosius seimininkus smile.gif Ismokau siuvineti tomis eilutemis(kur pradzioj siuvinejami tik pusiniai kryzeliai, o paskui uzpildomi gryztant), tai noriu paklaust ar jums nekluna adata uz jau apacioje esancios issiuvinetos eilutes? Kartais taip uzkliuvus adatai labai negraziai siuliukai issipaso... unsure.gif
Ir dar toks pradedanciosios klausimelis - jus pradedat paveiksleli siuvinet nuo apacios? Jei taip tai ar nesusitrina apatines eilutes - juk vistiek pirstais jos imasi-man tie kryziukai aptainese eilutese toie susiploje gaunasi, nusitryne - ne tokie grazus kaip tik ka tik issiuvineti unsure.gif verysad.gif
Tikiuosi labai nenusisnekejau... blush2.gif
Atsakyti
Kad adata nekliūtų už siūlo ir jis neplušytų ,reikia siuvinėt buka adata,tada ji lenda į skylutę ,o ne per siūlą,nebemoku siuvinėt aštria adata,kai paskutiniam rinkinuke radau aštrią adatą ,bandžiau siuvinėt ,bet jau po 10 kryželių ją mečiau į šalį ,ir pasiėmiau buką ,pabandyk ,pamatysi ,kaip smagiau mirksiukas.gif
o dėl prisiplojusių kryželių ,tai aišku jų būna ,bet jie susilygina kai išplauni darbą ir išlygini iš blogosios pusės ant minkšto audinio,aš savo darbą pirmąjį siuvinėjau beveik 10 mėnesių ,atrodė nekaip tos vietos nuo kurių pradėjau ,o kai išploviau ir sutvarkiau ,tai niekuo nesiskiria,dabar va įrėmintas ir atrodo kaip pieštas,kai iš toliau pasižiūri...
user posted image

ps.o aš siuvinėju nuo pačio viduriuko blush2.gif ,čia matyt kaip kam patogiau,nesvarbu ,ką teorija sako mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 rugsėjo 2009 - 21:50
ausramor, man irgi kartais kliudavo adata, kai siuvinedavau su astria doh.gif su buka siuvinejant nebekliuna. O as tai siuvinet nuo virsaus pradedu, nu kazkaip man nuo apacios neiseina, atbulai viskas blush2.gif nors teoriskai reik pradet nuo apatinio desinio kampo, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 05, 22:18)
Čiole ,dabar kiek žinau jau mokamas puslapis ax.gif  ,aš ten jau metai laiko esu tai tuo metu nereikėjo mokėt  rolleyes.gif ,ir dabar nieko nereikia mokėt,o naujiems nariams reikia doh.gif ...
Frigii,jei reiks kokių schemučių iš to puslapio sakyk ,atsisiusiu ir pasidalinsiu,nors gal net nereiks siųst ,iš ten labai daug pati turiu,ypač iš senesnių,tai gal tik pasiknisiu savo lobyne cool.gif

QUOTE(čiolė @ 2009 09 05, 22:24)
Frigii nepergyvenk ir nemokėk tų pinigėlių (taupyk krizės laikais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) jei ko reiks tai tik "pašauk ei, aūū atskubėsim mes laikuuu "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

LABAI ACIU merginos.Jau sumokejau pinigelius ir klaidzioju po sita lobi, net galva svaigsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet jei reiks pagalbos zinosiu kur man gali padeti friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Frigii @ 2009 09 05, 22:45)
LABAI ACIU merginos.Jau sumokejau pinigelius ir klaidzioju po sita lobi, net galva svaigsta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet jei reiks pagalbos zinosiu kur man gali padeti  friends.gif  friends.gif  friends.gif  friends.gif

pioneer.gif pioneer.gif jei tik galėsiu - visada padėsiu pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 05, 22:44)
ps.o aš siuvinėju nuo pačio viduriuko  blush2.gif ,čia matyt kaip kam patogiau,nesvarbu ,ką teorija sako mirksiukas.gif

Bet kai kuriose schemose taip ir sako, kad reik atsiskaiciuot viduri ir nuo ten pradet. tai gal tada nuo centro ir reikia ax.gif nors as tai pagal nuotaika ir pagal paveiksleli, jei aiskios ribos, tai nuo krasto, jei ne, tai nuo kur sauna i galva biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ir aš taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
tyli tyla> gal galetum pasidalinti pirmosios sirdeles schemute?

g_m2240@yahoo.com
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nu ir grožybių prikryžiavojusios bigsmile.gif Čia visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar apie horoskopo ženklus. Esu Vandenis ir knibinėjuos iki begalybės. Ir mezgu, ir neriu ir siuvinėju. Megzt , nert galiu ir didelius darbus, o siuvinėt nedidelius, nes norisi greičiau pamatyt rezultata blush2.gif O mano mama Vandenis- neužsiima niekuo, jai nepatinka schmoll.gif

O čia mano darbelis kuri dariau ilgai, bet iveikiau bigsmile.gif Tik dar neplautas , nes jis važiuos i Anglija, ten ir bus tvarkomas ax.gif

user posted image

Tiesa, aš pati išvažiuoju i Anglija spalio menesi, vežuosi visa amunicija biggrin.gif Važiuoju ten, kur medžiaga pigesnė (čia aš taip juokauju) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 06, 07:45)
Sveikutės  4u.gif 

O čia mano darbelis kuri dariau ilgai, bet iveikiau  bigsmile.gif  Tik dar neplautas , nes jis važiuos i Anglija, ten ir bus tvarkomas  ax.gif 

Tiesa,  aš pati išvažiuoju i Anglija spalio menesi, vežuosi visa amunicija  biggrin.gif  Važiuoju ten, kur medžiaga pigesnė (čia aš taip juokauju)  lotuliukas.gif

Labas rytas bigsmile.gif O jau grožis batukų thumbup.gif thumbup.gif (nors ir pati esu juos darius, bet jie man vistiek nepabostantis grožis ) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos 4u.gif 4u.gif Labai gražus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Arveda
Myliu šį metriką clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti