Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Matus @ 2009 09 04, 19:53)
Gal aš ir ne į temą,bet labai parūpo sužinoti,kokie zodiako ženklai siuvinėjimu užsiima.Na,aš tai mergelė,man patinka kruopštus darbas.O mano draugė - vėžys-sako išprotėtų,jei reiktu taip vienoj vietoj sėdėt bigsmile.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 09 04, 20:16)
mergelė, mano anyta - avinas, irgi siuvinėja ir siuva

QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 04, 21:08)
Nors ir lėtai, bet turbūt greičiau nei aš biggrin.gif Va jau visa savaitėlė sėdžiu knygas apsikabinus, o adatos į rankas nepaimu, bet ateis spalis, tai jau tadu siuvinėsiu  ax.gif
mergelė

Aš irgi. Žiūriu mergelės blaškosi po visus forumus.... o vis dėl to gal visos MERGELĖS vienykimės
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 05, 20:59)
gabiiiiiiii, dailūs angeliukai  wub.gif ir su gėlytėm gerai sugalvojai. puikiai jos tinka ant šviesaus pasporto  smile.gif

aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes. Turiu klausima. Mane juodai uzkabino siuvinejimas kryziuku tai dabar darbeliai rankose sprogsta ir vyksta intencyvus schemuciu ieskojimas. Tai va turiu klausimuka kas galit padekit. Ar kas yra uzsiregistrave siame puslapelyje ? http://stitchfanclub.com Mane domina jei as sumoku pinigelius ar galiu laisvai siustis schemutes irkiek tai laiko trunka. Aprasymo negaliu pasiskaityti nes mano kompas durniu volioja ir meta butent aprasyma su salygomis heroglifais blush2.gif

Buciau labai dekingajei kas atsakytumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 05, 21:18)
aciu labai  bigsmile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nu jau grožis - nerealus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Norėčiau būt tos draugės vietoj blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Frigii @ 2009 09 05, 21:21)
Sveikos darbstuolytes. Turiu klausima. Mane juodai uzkabino siuvinejimas kryziuku tai dabar darbeliai rankose sprogsta ir vyksta intencyvus schemuciu ieskojimas. Tai va turiu klausimuka kas galit padekit. Ar kas yra uzsiregistrave siame puslapelyje ? http://stitchfanclub.com Mane domina jei as sumoku pinigelius ar galiu laisvai siustis schemutes  irkiek tai laiko trunka. Aprasymo negaliu pasiskaityti nes mano kompas durniu volioja ir meta butent aprasyma su salygomis heroglifais blush2.gif
Buciau labai dekingajei kas atsakytumet blush2.gif

Čia užtenka tik prisiregistruoti, jokių pinigų nereikia mokėt.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 05, 21:26)
Čia užtenka tik prisiregistruoti, jokių pinigų nereikia mokėt.... schmoll.gif  schmoll.gif

pabandykit registruotis pamatysit kad praso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frigii: 05 rugsėjo 2009 - 20:31
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 05, 21:06)
sveikos rodausi ir as, dovana draugei.
laukiu kritikos blush2.gif

Labai vykęs darbelis wub.gif wub.gif

Čiole

Dabar ten mokama:
Lietuva:
Tam, kad gauti si slaptazodi, zinute siuskite 510 209455
numeriu 1394.
Zinutes kaina 10.00 LTL (su PVM).
Slaptazodi gausite atsakomoje zinuteje.
Demesio!
Atkreipkite demesi i zinutes formata ir i tarpus tarp zodziu.
Zinuteje visos raides turi buti lotyniskos.
Paslauga laikoma apmoketa netgi tuo atveju jei zinuteje buvo klaidu.
Palaikanciu operatoriu sarasa Jus galite rasti cia.

Info : http://stitchfanclub...uage=lithuanian
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 05 rugsėjo 2009 - 20:34
QUOTE(Frigii @ 2009 09 05, 21:31)
pabandykit registruotis pamatysit kad praso ax.gif

Aš ten prisiregistravus, bet pinigų neprašė kada registravaus... g.gif g.gif g.gif O ir schemas siunčiuos nemokamai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 05 rugsėjo 2009 - 20:35
QUOTE(tip tip @ 2009 09 05, 18:30)
Cacukas, yra tokie DMC Rayon siūlai - jie blizgūs, panašūs į šilkinius. Tam pačiam Ebay jų galima rasti visokių variantų.

Dėkui 4u.gif , man poros spalvų reikia prancūziškiems mazgeliams, tai dėl tiek siųstis neverta. Šalia atitkmuo Anchor siūlų, tad juos nusipirkau. O šių siūlų GA yra? Kai užsuksiu kada, reikės pasicekavinti, bent jau kaip atrodo jie... ax.gif
Atsakyti
[quote=čiolė,2009 09 05, 21:26]
bigsmile.gif bigsmile.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nu jau grožis - nerealus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Norėčiau būt tos draugės vietoj blush2.gif blush2.gif
Papildyta:

as ir pati noreciau tos drauges vietoj but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 05, 20:06)
sveikos rodausi ir as, dovana draugei.

Super darbelis, o ir sausos gėlytės labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Čiole ,dabar kiek žinau jau mokamas puslapis ax.gif ,aš ten jau metai laiko esu tai tuo metu nereikėjo mokėt rolleyes.gif ,ir dabar nieko nereikia mokėt,o naujiems nariams reikia doh.gif ...
Frigii,jei reiks kokių schemučių iš to puslapio sakyk ,atsisiusiu ir pasidalinsiu,nors gal net nereiks siųst ,iš ten labai daug pati turiu,ypač iš senesnių,tai gal tik pasiknisiu savo lobyne cool.gif
Atsakyti
Frigii nepergyvenk ir nemokėk tų pinigėlių (taupyk krizės laikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) jei ko reiks tai tik "pašauk ei, aūū atskubėsim mes laikuuu " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti