Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Gytė @ 2009 09 05, 16:20)

Dabar atsisiunciau kazkokia PCstiich- bet niekaip nesuprantu kaip ten savas nuotraukas ikelt schemutej  g.gif  nu zodziu, visiskai nesusigaudau:oh

Jau radau kaip savo foto ikelt thumbup.gif
belieka aiskintis tik kaip susiformuot norimo dydzio schema ir NESPALVOTA !!!!! blink.gif
Kas blogiausia kad as angliskai mazai raukiu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.Gugute. @ 2009 09 05, 15:23)
na matau pagalbos nesulauksiu.

pabandykit parasyt kitose siuvinejimo temose, ziurint kokia technika jums reikia issiuvinetu paveiksleliu. Kad cia turbut visos pagrinde tik kryzeliu siuvineja 4u.gif

cacukas, kad nerodo ten didesnes foto, tokia pacia rodo blush2.gif neiziuriu kur ten parasyta "pot", bet kaip sake tai pot yra puodas ar vazonas.

O as dar toki durna klausima turiu blush2.gif vat niekaip nesuprantu, kuo ypatinga ta spalva Ecru, kad ja taip isskiria? ax.gif ir dar biggrin.gif jei dimensions nurodyta spalva 0G0LG, tai kokia dmc spalva siuvinet? Turiu 3 metalikus, E677, E3852 ir E3821 tai va niekaip neissirenku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 05, 17:55)
cacukas, kad nerodo ten didesnes foto, tokia pacia rodo  blush2.gif neiziuriu kur ten parasyta "pot", bet kaip sake tai pot yra puodas ar vazonas.

Ačiū, dabar aišku. Įdomu, kodėl ta nuotrauka maža? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 09 05, 11:16)
as esu tipine zuvis, tai pakol issirenku ka siuvinet doh.gif o paskui kol baigiu pradeta darba doh.gif  doh.gif visplaukioju nuo darbelio prie darbelio.praeina ne 1 metai kol padarau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Inesiuuu as prie taves prisijungiu. Pati esu irgi zuvyte tongue.gif . Va viena paveiksla siuvineju 4 metus ax.gif blush2.gif vis laiko pritrukstu arba rankos nekyla. kai atostogos buvo nemazai pasiuvinejau, bet dabar vel darbai prasidejo tai stovi padetas ax.gif reiks pasiuvineti si savaitgali g.gif blush2.gif
Atsakyti
Cacukas, yra tokie DMC Rayon siūlai - jie blizgūs, panašūs į šilkinius. Tam pačiam Ebay jų galima rasti visokių variantų.

Aš po dvynių ženklu gimus - matyt todėl ir mėtausi nuo siuvinėjimo ant mezgimo, ant nėrimo, skaitymo ir atgal doh.gif.
Atsakyti
AČIŪ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos rodausi ir as, dovana draugei.
user posted image
laukiu kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 05, 20:06)

nu man tai labai gražu wub.gif super dovana thumbup.gif o ten ant pasporto kokios nors džiovintos gėlytės ar koks dekupažas? labai tinka ten jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 05, 20:06)
user posted image

Puiki ideja, grazus galutinis variantas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 05, 20:10)
nu man tai labai gražu  wub.gif super dovana  thumbup.gif  o ten ant pasporto kokios nors džiovintos gėlytės ar koks dekupažas? labai tinka ten jos  mirksiukas.gif

kadangi dovanos gaveja labai nekantrauja ja gaut ir reik siust i anglija o turejau issiust iki sio vakaro tai dariau viska ant greituju, smile.gif
tai pasporta pasidariau pati is kartono ir jis man toks baisus buvo, kad teko kazka sugalvot ir priklijavau dziovintas gelytes. kazkiek uzsidenge blush2.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles 4u.gif Noriu paklausti gal jus turite detaleses schemutes sio darbelio? tik pradedu siuvineti ir reikia man detalesnes schemutes....

user posted image
user posted image

buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
gabiiiiiiii, dailūs angeliukai wub.gif ir su gėlytėm gerai sugalvojai. puikiai jos tinka ant šviesaus pasporto smile.gif
Atsakyti