Sveika prisijungus Adiavl. Čia visos laukiamos,tik darbus prašom rodyt,kitaip nepriimsim Aišku juokauju. Kaip baigsi metriką,būtinai parodyk. O kas paskatino kryžiavot?
Papildyta:
Delfiniukų rėmas tai tikrai nutaikytas 100%. Florestinos laivas net medaus mėnesiui pasiplaukioti tinkamas būtų.
QUOTE(tute28 @ 2009 09 02, 14:52)
Sveika prisijungus Adiavl. Čia visos laukiamos,tik darbus prašom rodyt,kitaip nepriimsim Aišku juokauju. Kaip baigsi metriką,būtinai parodyk. O kas paskatino kryžiavot?
aj net nezinau kas kazkaip visada man rankdarbiai patiko, bet as nerdavau, bet daba sugalvojau kad siuvinet noriu jau manau kad siandien pabaigsiu, bet parodysiu jau ireminta ir tvarkinga
Merginos žinau, kad N kartų buvo šnekėta apie markerį.
Bet kadangi man tada jo nereikėjo tai prio vieną ausį įėjo pro kita išėjo
Tai koks geriau išplaunamas ar išnykstantis ?
Ir kokį būtent Jūs naudojat iš kasiūlai ar auksarankės?
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 02, 10:52)
Kaip faina matyt savo darbeli !!!
Iš tavęs schemą gavau mama yra jas išsiuvinėjus, bet greitai neradau kompe jos darbelio nuotraukos, tai pasinaudojau tavuoju
QUOTE(adiavl @ 2009 09 02, 13:19)
sveikutes, gal priimsit mane i savo buri ? kol kas esu pradedancioji, dabar siuvineju drauges dukrytei krikstynu proga metrikus, paskui zadu pabandysi savo dukros nuotrauka issiuvinet
Sveika prisijungus
QUOTE(amiyra @ 2009 09 02, 15:03)
aš tik už išplaunamą turiu iš kasiūlai vat tokį
dabar mačiau jo kaina 18,39 lt
QUOTE(čiolė @ 2009 09 02, 14:41)
Aš gal siuvinėčiau ružavus batukus, o juostele dėčiau rausvai bordinę...
Dekui
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 02, 14:44)
aš manau kad jei dėtum rožinį pasportą kaip čia kad daryta tai tikrai nieko keisti nereikėtų nes atrodo tikrai mergaitiškas o tos pėdutės tai man ir tokios spalvos čia dera, kažkaip išsiskiria iš visko ir labai gražiai atrodo vienu žodžiu aš nieko nekeisčiau tik rėminčiau taip kaip čia
Na, man labai keistai atrodo tas paveiksliukas visas toks melynas, o tas pasportas ružavas ir vardas ten lyg berniukiškas Tos pedutes yra atspaustos, todel tokia spalvyte atrodo.Taip išsiuvineti neišeis....
O ką kitos galvojat? Ar ne berniukiškos jums spalvos atrodo?
Merginos žinau, kad N kartų buvo šnekėta apie markerį.
Aš turiu išnykstantį, pirkau siulų parduotuveje, vadinasi Madeira fabric marker. Nusiskundimų neturiu
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 14:27)
Mergaites, būčiau dekinga jei paeikštumete savo nuomonę
O pėdutės ne pilkos? Nelabai ir noris kažką keisti, nebent siaurą rėmuką į rausvą arba žalsvą
Aš naudoju išplaunamą, šiuo metu turiu tokį patį, kaip astulios. Turiu ir išnykstantį, bet man jis per greitai išnyksta. Tinka nebent nedideliam darbeliui. Jį naudoju siūdama.
Ačiū merginos! aš ir tokį užsisakysiu tada
kiek pamenu, daugiau merginų pasisakė už išpaunamą. aš štai tokį turiu: http://www.siuvineji...e-markeris.html
puikus
aš irgi tokį markerį turiu ,kaip tyli tyla..labai patenkinta esu...tik pradžioj atrodė ,kad išdžiuvęs ,nes labai plonai brėžia ir nesimato linijos ,bet paskui pamačiau ,kad vėliau linijos paryškėja ir aiškiai matosi,tai nusiraminau,ir dabar viskas gerai ..žodžiu reikia pagaut kampą ,kaip kas veikia
Florestina -laivelis tiesiog kaip iš svajonės..labai gražu sesė bus devintam danguje o ji žino ,ką tu siuvinėji ,ar čia siurprizas?
Florestina -laivelis tiesiog kaip iš svajonės..labai gražu sesė bus devintam danguje o ji žino ,ką tu siuvinėji ,ar čia siurprizas?
Dekui uz naujus namucius Bet ir tempai pas Jus Tik spek skaityti