Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Jei apie zodiako zenklus kalbant ta as- liutas... lyg ir nepastebejau dar tokio "nukrypimo" lotuliukas.gif

O jei rimtai, merginos, noreciau paklaust. Kokias naudojat schemu darymo is nuotrauku programeles? Cia kazkaip man uzkliuvo jusu rekomenduota stitch art easy, bet paziurejau kad ten schemos yra spalvotos. doh.gif O mano printeris tik juodai baltas, kazkaip nenoriu investuot vien del schemu i spalvotus dazus- labai jau brangiai gaunas.... blush2.gif Ir dar butu gerai kad butu galima pasirinkt ivairu formata (na kad nebutu taip jog imeti nuotrauka pvz 50x30cm, arba kita 10x20 cm, o svhema visiems vienoda taip kaip jiems "pasviecia".... ir kad atspalviu gausa butu galima pasirinkt... ujjj kiek daug as noriu, tik nezinau ar aiskiai surasiau viska.... blush2.gif

P.S. Prisiminiau senus laikus ir -pradejau siuvinet ant lino darbo knygeles virseli- noriu "aprengt" bigsmile.gif Simta metu to nedariau, vis aida ir aida paskutiniu metu, o dabar kazkaip noras kilo vel su linu padirbet. Kol kas labai smagiai einasi, kai siek tiek proceso daugiau matysis pasirodysiu.....
Atsakyti
PM programoj gali pati pasirinkt, kaip nori matyt schemą : juodai - baltą (su sutartiniais ženklais) ar spalvotą mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet gal ji nedaro iš nuotraukos paveiksliuko g.gif g.gif g.gif Nežinau, ko gero būsiu parašius vėjus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 05 rugsėjo 2009 - 13:21
QUOTE(čiolė @ 2009 09 05, 14:20)
PM programoj gali pati pasirinkt, kaip nori matyt schemą : juodai - baltą (su sutartiniais ženklais) ar spalvotą  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Bet gal ji nedaro iš nuotraukos paveiksliuko  g.gif  g.gif  g.gif  Nežinau, ko gero būsiu parašius vėjus  doh.gif  doh.gif

Buk gera man nuoroda permesk PM programos nes per googla nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 05, 14:25)
Buk gera man nuoroda permesk PM programos nes per googla nerandu g.gif

Parašiau į až mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vėžiukė biggrin.gif

cacukas
Imesk didesne foto, kažkaip nieko neimatau, gal tada galesiu padėti smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 05, 13:45)

Ne per dideli reikalavimai. Viską daro PM.

QUOTE(čiolė @ 2009 09 05, 14:20)
PM programoj gali pati pasirinkt, kaip nori matyt schemą : juodai - baltą (su sutartiniais ženklais) ar spalvotą  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Bet gal ji nedaro iš nuotraukos paveiksliuko  g.gif  g.gif  g.gif  Nežinau, ko gero būsiu parašius vėjus  doh.gif  doh.gif

Ne vėjus parašei daro iš nuotraukų. Aš savo vestuvių nuotrauką su ja pasidariau. nesakau, kad kokybė super, bet mano akim žiūrint gavosi neblogas variantas.
Atsakyti
na matau pagalbos nesulauksiu.
Atsakyti
cacukas, ten kur BS, parašyta ką kokia spalva siuvinėti. pot lietuviškai būtų puodas. Gal turima galvoje tą vazą. Sunku pasakyti, nes nesimato visos schemos ir kitų užrašų g.gif
Ir taip, yra tokie DMC siūlai (DMC Stranded Rayon Threads). Tai viskoziniai siūlai.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 09 05, 12:16)
as esu tipine zuvis, tai pakol issirenku ka siuvinet doh.gif o paskui kol baigiu pradeta darba doh.gif  doh.gif visplaukioju nuo darbelio prie darbelio.praeina ne 1 metai kol padarau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 09 05, 12:42)
As taip pat esu žuvis drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku as ir esu zuvis ir man labai sunku issirinkti darbeli,norisi visu is karto o laiko tam nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyte,Stitch art easy taip pat galima pasirinkti kokia schemą nori matyti ,spalvotą arba ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 05, 16:00)
Gyte,Stitch art easy taip pat galima pasirinkti kokia schemą nori matyti ,spalvotą arba ne  mirksiukas.gif

reiskia as nemoku verysad.gif na ka gi- teks knibinetis ir ieskot doh.gif

Dabar atsisiunciau kazkokia PCstiich- bet niekaip nesuprantu kaip ten savas nuotraukas ikelt schemutej g.gif nu zodziu, visiskai nesusigaudau:oh
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 05, 15:04)
Aš vėžiukė biggrin.gif

cacukas
Imesk didesne foto, kažkaip nieko neimatau, gal tada galesiu padėti  smile.gif  ax.gif

Va čia galima didesnę pamatyt... blush2.gif http://images51.fotk...edelis23-vi.jpg
Atsakyti