Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 12:24)
labai labai gražu  thumbup.gif šaunuolė!

aš taip pat jau kalėdinių paveiksliukų žvalgausi.
mąstau gal vieną iš šių: 
user posted image user posted image user posted image

Gal gali pasidalinti pirmom dviem schemom. Lauraideris@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 09 04, 19:53)
Gal aš ir ne į temą,bet labai parūpo sužinoti,kokie zodiako ženklai siuvinėjimu užsiima

Aš mergelė, mano anyta - avinas, irgi siuvinėja ir siuva
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nuo ko cia pradet... blush2.gif
1) as ir visoms po balioneli uz kantrybe, kruopstuma ir endorfinus lotuliukas.gif (nes kaip zinia, visokius grozius veizejant laimes hormonu prisigamina) 4u.gif
labai grazios sniegenos, atsiziuret negaliu wub.gif
2) kuri dejot paveikslelius tai as ir uz 1 varianta, ten kur balta sirdele is snaiguciu ir tokie lyg nameliukai matosi, laaabai man tas grazus
3) del programu. PCstitch be vaistu nespauzdina schemu, bet man ir jinai kazkokia nelabai. Stitch art easy nereik vaistu, veikia viskas ir taip, ir kiek bandziau tai schemas su ja pasidaryt lyg ir visai normalias iseina, nu bent jau geriau nei PCstitch g.gif Del pattern maker, tai maciau kad sako kad demo versija, bet as jo paties neturiu, turiu Pattern Maker Viewer, tai su juo atsidaro schemos, atsiprintina, vaistu nereik, bet pasigamint savo is fotkes neina. Ir man tai visos schemos atsidaro su kuria nors is situ programu ax.gif buna PM sako kad invalidas, tai PCstitch atidaro ir pan.
4) nu ir remintoja jus ten Vilniuj radot lotuliukas.gif jauciu nei viena nebesilankys ten pas juos kas cia pasiskaite, oi sumazino savo klientu skaiciu lotuliukas.gif as kai kaune i reminimo centra nesu, tai cackinas su manim, viska bandom, kol man kas nors itinka, ir visai geranoriskai ax.gif
5) Matus, as tai vandenis ir isproteciau, jei netureciau ka knibinetis lotuliukas.gif man didziausia kancia nieko neveikt blush2.gif
Atsakyti
o as saulys smile.gif pagal zenkla turbut netureciau smulkenybem uzsiimti, bet labai megstu visokius rankdarbius ... smile.gif nieks nemokino, pati uzsimanius ismokau. mama sako kad tai turbut paveldejau is savo proseneles kuri buvo siuveja. Ji taip pat ir siuvinejo..is jos paveldejau labai daug silkiniu siuvinejimo siulu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraideris @ 2009 09 04, 20:11)
Aš pvz vėžys, dievinu užsiėmimus, siuvinėjimas jau įaugo į kraują, man ir menas prie širdies, todėl manau, kad zodiako ženklas neturi įtakos.

drinks_cheers.gif aš ir vėžiukas ax.gif
Atsakyti
Na,va horoskopų teorija nepasiteisino lotuliukas.gif Čia turbūt kažkas kitas lemia,Sėkmės siuvinėjant,einam miegot,nes ryt anksti grybaut važiuosim,nepasiuvinėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 09 04, 16:03)
o as rodausi ka veikiu dvi savaites. Kadangi visada judu letai, tai cia man jau daug padaryta. stengiuos bent po pora valandu prisesti kasdien. Na ir niekaip man tie kryziukai nesitiesina, o jau noriu isbandyti lina, bet kur tau, jei ant aidos kreivi, tai kaip bus ant lino  doh.gif

Nors ir lėtai, bet turbūt greičiau nei aš biggrin.gif Va jau visa savaitėlė sėdžiu knygas apsikabinus, o adatos į rankas nepaimu, bet ateis spalis, tai jau tadu siuvinėsiu ax.gif

QUOTE(Matus @ 2009 09 04, 19:53)
Gal aš ir ne į temą,bet labai parūpo sužinoti,kokie zodiako ženklai siuvinėjimu užsiima.Na,aš tai mergelė,man patinka kruopštus darbas.O mano draugė - vėžys-sako išprotėtų,jei reiktu taip vienoj vietoj sėdėt bigsmile.gif

Aš mergelė
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 04, 20:17)
PCstitch be vaistu nespauzdina schemu

Galima atsispausdint mirksiukas.gif atsidarai print preview, tada apačioj būna mygtukas Export, jį paspaudus išsisaugau failą jpg formatu, paskui galiu laisvai jį spaudint. Tiesa, visus puslapius atskirai reikia taip išsisaugot
Atsakyti
pasiemiau siuntinuka thumbup.gif tai suku suku savo siulus ant riciu thumbup.gif
o pagal horoskopa as skorpionas tongue.gif tokiu dar nebuvo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 04, 21:11)
o pagal horoskopa as skorpionas  tongue.gif  tokiu dar nebuvo  tongue.gif  lotuliukas.gif

aš tau į kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir aš prie skorpionų. Visą laiką ką nors knibinėju.
Atsakyti
Merginos, turiu vieną rinkinį, kurį parsisiunčiau iš JAV, bet matau, kad niekaip jo neišsiuvinėsiu. Gal kam nors patiks - perleisčiau (rašykit į až).

ČIA (aprašymas ir nuotraukėlė yra dalyje "Parduodu" - pats pirmas įrašas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 04 rugsėjo 2009 - 21:42