Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 09 04, 16:57)
Kokiu vardu, pati pakviesiu, tau bus lengviau susigaudyti. Tada viršui užteks paspausti "Добавить в друзья!" ir galėsi dairytis po mano schemas.

adiavl 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 16:05)
adiavl 4u.gif aciu  mirksiukas.gif

Kažkodėl neranda tavęs, tada užeik čia: http://giedra.gallery.ru/ ir kviesk mane, spausk "Добавить в друзья!".

Išeinu darban, galėsiu įkelti į draugus tik poryt, nes ryt išvažiuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 04 rugsėjo 2009 - 16:37
Sveikos merginos 4u.gif
Reikia jūsų pagalbos help.gif help.gif help.gif Siuvinėju jorkiuką. Prie spalvų rakto radau užrašą Anchor, nusipirko draugė siulus, o dabar ir šeip ir taip žiūriu, bet man spalvos nesutampa blush2.gif blush2.gif niekpo nesuprantu parasyta rakte, kad turi but juoda, o pas mane kazkokia šviesiai oranžinė verysad.gif
Atsakyti
http://img188.images.../p1030629jp.jpg
Sveikos merginos.Pasigrožėti jūsų darbeliais ,perskaityti patarimus man tapo kaip kasdieninė manija.Tiesiog seilė tysta žiūrint į šitokias grožybes.Aš mamai pirmą kartą irgi išsiuvinėjau atvirutę,schemą gavau is astulia(ačiū jai).Tik originale jos gražesnės,o aš pagal savo poreikius ir turimus siūliukus pasiderinau,mamai patiko ax.gif Aišku toli iki idealo,bet juk atvirutei pirmas kartas blush2.gif Dabar siuvinėju madoną su kudikiu,bet pasirodysiu,kai baigsiu - 157 x 200 kryželių,dar net neįpusėjau...Tikiuosi ,atvirutės paveiksliuką teisingai įdėjau ax.gif
Atsakyti
Pražuvusi siela>tikriausia numeriukus sumaišę būsit,gal pakabinti ant stovo siūliukai buvo sumaišyti ,o kai perki tai tik numerius užsirašius būni,o ne spalvos pavadinimus,nu negali būt kad vietoj juodos oranžinė ,susitikrinkit numerius ,gal rasite klaidą mirksiukas.gif .DMC paletę tai turiu ,galėčiau patikrint,o va su anchor tai liūdniau ,čia reiks pačiai susitikrint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 rugsėjo 2009 - 18:36
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 20:35)
tikriausia numeriukus sumaišę būsit,gal pakabinti ant stovo siūliukai buvo sumaišyti ,o kai perki tai tik numerius užsirašius būni,o ne spalvos pavadinimus,nu negali būt kad vietoj juodos oranžinė ,susitikrinkit numerius ,gal rasite klaidą mirksiukas.gif .DMC paletę tai turiu ,galėčiau patikrint,o va su anchor tai liūdniau ,čia reiks pačiai susitikrint

Ne, tikrai nesumaiše
prazuvusi siela
Kai blzgutis11 pirko siulus aš buvau kartu su ja, o jai atsitiko taspats kas ir tau parašyta kad juoda, o buvo kitokia, spalvu kodukai atitinka nebijok, siuvinek drąsiai, gali net blizgučiui 11 parašyt,tikrai nieko nesumaišiai, čia spalvu paaiškinime klaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 04 rugsėjo 2009 - 18:41
na dar tuomet noriu pasakyt ,kad schemos spalvos ne visada atitinka spalvas kurios realiai turi būti paveiksliukyje,reikai tiesiog siuvinėt tokia spalva kuri parašyta ,ir jei tikrai numeriukai siūlų sutampa,kokie ir parašyti ,tai turėtų gautis gerai,,nes paprasčiausiai juoda spalva ,tiksliau juodu simboliu ,gali schemoje būti pavaizduota ir oranžinė spalva,tokios jau tos schemos... doh.gif
Atsakyti
Gal aš ir ne į temą,bet labai parūpo sužinoti,kokie zodiako ženklai siuvinėjimu užsiima.Na,aš tai mergelė,man patinka kruopštus darbas.O mano draugė - vėžys-sako išprotėtų,jei reiktu taip vienoj vietoj sėdėt bigsmile.gif
Atsakyti
aš gimusi po dvynių ženklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 19:35)
Pražuvusi siela>tikriausia numeriukus sumaišę būsit,gal pakabinti ant stovo siūliukai buvo sumaišyti ,o kai perki tai tik numerius užsirašius būni,o ne spalvos pavadinimus,nu negali būt kad vietoj juodos oranžinė ,susitikrinkit numerius ,gal rasite klaidą mirksiukas.gif .DMC paletę tai turiu ,galėčiau patikrint,o va su anchor tai liūdniau ,čia reiks pačiai susitikrint

Na ir buvau kodukus susirašius smile.gif Spalvų pavadinimus namie sutikrinau smile.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 04, 19:38)
Ne, tikrai nesumaiše
prazuvusi siela
Kai blzgutis11 pirko siulus aš buvau kartu su ja, o jai atsitiko taspats kas ir tau parašyta kad juoda, o buvo kitokia, spalvu kodukai atitinka nebijok, siuvinek drąsiai, gali net blizgučiui 11 parašyt,tikrai nieko nesumaišiai, čia spalvu paaiškinime klaida mirksiukas.gif

Ačiu nuraminai, nes jau nežinojau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 09 04, 20:53)
Gal aš ir ne į temą,bet labai parūpo sužinoti,kokie zodiako ženklai siuvinėjimu užsiima.Na,aš tai mergelė,man patinka kruopštus darbas.O mano draugė - vėžys-sako išprotėtų,jei reiktu taip vienoj vietoj sėdėt bigsmile.gif

Aš pvz vėžys, dievinu užsiėmimus, siuvinėjimas jau įaugo į kraują, man ir menas prie širdies, todėl manau, kad zodiako ženklas neturi įtakos.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti