Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 04, 14:18)
o kažin kas ten prancūziškai įrašyta?  g.gif

nžn rolleyes.gif bet galima lietuviškai tėveliams ką užrašyti:) sveikinimą, citatą.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 13:38)
Laurukasr,atsisiunčiau tuos vaistus,bet man ten atidaro tik jieroglifais parašytus failus doh.gif ,tai net nežinau ,ką toliau daryt g.gif .beje ,pabandžiau atsispausdint savo darytą schemą ,tai man ją puikiausiai atspausdino,pas mane programa vadinasi Stich art easy 4.0,beje Pattern maker irgi turiu,kai atsisiunčiu iš interneto schemas man jas rodo ir spausdinusi esu ,tiesa ,kai kada būna parašyta ,kad failas invalidas,bet čia retai ir dėl to neverkiu ,tų schemų ir taip turiu visam gyvenimui ir dar daugiau doh.gif ..tai gal man šiuo atveju ir nereikia tų vaistų,net nežinau... g.gif

Na aš kažkada buvau susiinstaliavusi PM be vaistukų, tai man jos neatidarydavo. O kai įsidėjau vaistukus, tai leidžia viską daryt. PCstitch man nelabai patiko todėl į ją nesigilinau blush2.gif
O dėl neatidaromų failų, man kartais ji neatidaro jei failo pavadinimas būna rusiškas, tai pakeiti pavadinimą ir viskas būna gerai.
Kodėl vienom veikia su vaistukais kitom be tikrai nežinau. Bet juk koks skirtumas kaip svarbu, kad veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 12:54)
Florestina ,Pattern maker atsisiunčiau iš interneto ,ir niekad nieko nebuvo parašyta kad tai demo versija,ir veikia jau gal metai laiko,tai nežinau ar gali demo versija tiek veikti,o kad failų kai kada neatidaro ,tai manau gal tiesiog tie failai ar negerai internete įdėti ar patys kokie netinkami ,tai ir neatidaro,bet kaip jau sakiau ,neatidaro-nereikia lotuliukas.gif  ,juk galima surast gal dar gražesnių ,internetas platus blush2.gif ,pergyvent dėl to neverta:mirksiukas:

Aš irgi taip pat. Neatidaro- nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 04, 14:18)
o kažin kas ten prancūziškai įrašyta?  g.gif

na, pažodžiui būtų daugmaž "kai širdyje yra džiaugsmas, visada pavasaris"
Atsakyti
Sveikos merginos, sitiek buvau pricitavus, o mazajai uzteko spustelt kazka ir viskas dingo blink.gif
Staltiesele su sniegenomis tiesiog nuostabi wub.gif
Maiseliai vaistazolemis labai mieli, as irgi jau audziu minti apie tokius.
Metrikiukas krikstynoms irgi labai dailus ir linksmas.
Jei ka praleidau, tai nesupykit, visoms po 4u.gif

o as rodausi ka veikiu dvi savaites. Kadangi visada judu letai, tai cia man jau daug padaryta. stengiuos bent po pora valandu prisesti kasdien. Na ir niekaip man tie kryziukai nesitiesina, o jau noriu isbandyti lina, bet kur tau, jei ant aidos kreivi, tai kaip bus ant lino doh.gif

http://img54.imagesh...picture070q.jpg
Nesuprantu, kodel negaliu tiesiai ikelti paveiksliuko, tik nuoroda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo necka: 04 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(necka @ 2009 09 04, 15:03)

Nesuprantu kodel negaliu tiesiai ikelti paveiksliuko, tik nuoroda  g.gif

Judi pirmyn, aš irgi dabar gana lėtai dirbu. Namie visokius darbus be siuvinėjimo darau, o į darbą nesinešu su rėmu. blink.gif O ir nuo juodos medžiagos akys greitai pavargsta, turiu daryti pertraukas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 09 04, 16:03)

Nesuprantu, kodel negaliu tiesiai ikelti paveiksliuko, tik nuoroda  g.gif

labai grazu jau kiek padarei, ir mano akiai kaip pradedanciai tai kryziukai labai dailus 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 09 04, 16:07)
O ir nuo juodos medžiagos akys greitai pavargsta, turiu daryti pertraukas. g.gif

o ka tu ant juodos medziagos siuvineji?
kaip cia tau i draugus isipaisyt lotuliukas.gif kad prie schemuciu prieiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 15:39)
labai grazu jau kiek padarei, ir mano akiai kaip pradedanciai tai kryziukai labai dailus  4u.gif
o ka tu ant juodos medziagos siuvineji?
kaip cia tau i draugus isipaisyt  lotuliukas.gif kad prie schemuciu prieiciau  blush2.gif

Aš siuvinėju paukščiukus. O norint pakliūti į draugus, reikia registruotis gallery.ru ir pasiprašyti į draugus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 04, 16:41)
Aš siuvinėju paukščiukus. O norint pakliūti į draugus, reikia registruotis gallery.ru ir pasiprašyti į draugus.

o ten aisku viskas rusu kalba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 15:44)
o ten aisku viskas rusu kalba?  unsure.gif

Taip, bet kiek žinau galima išsiaiškinti kompiuterinio vertėjo pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 04, 16:48)
Taip, bet kiek žinau galima išsiaiškinti kompiuterinio vertėjo pagalba.

as jau prisiregistravau, o kaip tave susirast?
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 15:52)
as jau prisiregistravau, o kaip tave susirast?

Kokiu vardu, pati pakviesiu, tau bus lengviau susigaudyti. Tada viršui užteks paspausti "Добавить в друзья!" ir galėsi dairytis po mano schemas.
Atsakyti