QUOTE(Dvi @ 2009 09 04, 09:26)
Kokiu budu ir kokia tvarka paleidineti? Man kazkodel vaistu programos nepaleidzia
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 11:29)
Merginos ,o kam reikia tų vaistų toms programoms kur schemas iš nuotraukų padaro? Ar jei jomis nesinaudosiu tai š..gausis? Ir dar klausimas-tai tie vaistai naudojami jau padarytai schemai patikrint ar kaip?
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų
Pabandysiu atsakyt į Jūsų abiejų klausimus.
Kadangi programėlės PCstitch ir Pattern Maker yra mokamos, tai parsisiuntus ir suinstaliavus tik parodomąją (Demo) versiją neleidžiama atlikti pusės funkcijų arba jų laikas yra ribotas. Todėl reikia naudoti vaistukus, jie leidžia mums naudotis programa nemokamai. Na žinoma, tai yra nelegalu, bet...
O dabar apie paleidimą. Pirmiausia reikia atsisiųsti norimą programą:
PCStitch http://www.pcstitch.com/Default.aspx
Pattern Maker http://www.hobbyware.com/pm.htm
Tinklalapiuose pasirinkus download.
Parsisiųstas programėles suinstaliuot.
Tada iš vaistukų tinklalapio parsisiųsti reikiamos programos vaistukus (iš lentelės pirmas arba antrasis siuntinys). Šitie siuntiniai yra suarchyvuoti. Juos reikia išarchyvuot. Jei nežinot kaip, tai man į až aš paaiškinsiu.
Išarchyvavus būna įdėtas *.txt failiukas, kuriame paaiškinta, ką reikia daryt toliau. PM programos atveju, tai ten esančią spalvotą ikoną reikia įkelti į C:\Program Files\HobbyWare\Pattern Maker for cross stitch\program_v4\
Atlikus šiuos veiksmus galima pasileisti programą ir naudoti kiek širdelė geidžia
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms
Kaip gražu