Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 09 04, 09:26)
Kokiu budu ir kokia tvarka paleidineti? Man kazkodel vaistu programos nepaleidzia

QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 11:29)
Merginos ,o kam reikia tų vaistų toms programoms kur schemas iš nuotraukų padaro? Ar jei jomis nesinaudosiu tai  š..gausis? blush2.gif Ir dar klausimas-tai tie vaistai naudojami jau padarytai schemai patikrint ar kaip?
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra verysad.gif ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų  blush2.gif

Pabandysiu atsakyt į Jūsų abiejų klausimus.
Kadangi programėlės PCstitch ir Pattern Maker yra mokamos, tai parsisiuntus ir suinstaliavus tik parodomąją (Demo) versiją neleidžiama atlikti pusės funkcijų arba jų laikas yra ribotas. Todėl reikia naudoti vaistukus, jie leidžia mums naudotis programa nemokamai. Na žinoma, tai yra nelegalu, bet...
O dabar apie paleidimą. Pirmiausia reikia atsisiųsti norimą programą:
PCStitch http://www.pcstitch.com/Default.aspx
Pattern Maker http://www.hobbyware.com/pm.htm
Tinklalapiuose pasirinkus download.
Parsisiųstas programėles suinstaliuot.
Tada iš vaistukų tinklalapio parsisiųsti reikiamos programos vaistukus (iš lentelės pirmas arba antrasis siuntinys). Šitie siuntiniai yra suarchyvuoti. Juos reikia išarchyvuot. Jei nežinot kaip, tai man į až aš paaiškinsiu.
Išarchyvavus būna įdėtas *.txt failiukas, kuriame paaiškinta, ką reikia daryt toliau. PM programos atveju, tai ten esančią spalvotą ikoną reikia įkelti į C:\Program Files\HobbyWare\Pattern Maker for cross stitch\program_v4\
Atlikus šiuos veiksmus galima pasileisti programą ir naudoti kiek širdelė geidžia mirksiukas.gif

QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms

Kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 11:16)
beje Rne gal turi tos ugio matuokles schemute? negaliu atsigrozet  blush2.gif  wub.gif gal bandyciau pati  blush2.gif

aš atsiunčiau tau ir šią schemelę ir dar krūvą kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 04, 12:21)
aš atsiunčiau tau ir šią schemelę ir dar krūvą kitų  mirksiukas.gif

aciu aciuks.gif
Atsakyti
oi, mergaitės, ką papasakosiuuuuu!!!!
neikit neikit niekada į rėminimo centrą vilniuje savičiaus gatvėj! koks ten siaubas mus su drauge ištiko!!!! na, nieks nemušė ir nekoliojo, bet arogancijos, pasipūtimo, netakto ir neverslumo egzempliorius ten vaikšto unikalus!!!
kai išsitraukėm savo leliukus, pareiškė, kad dabar neturi laiko ir jo mums gali skirti kurią kitą dieną. (kas čia per šposai, nežinot?) ta jų salė tuščia tuščiausia, net spengia, tas arogantas vaikšto pilvą ištempęs, toks nemalonus, fui!
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 11:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms,labai jau man patinka tos sniegenos  wub.gif

Labai labai labai gražuuu wub.gif wub.gif wub.gif

Na merginos jus ir miklios, netik su adata bet ir klaviatūra biggrin.gif
Kol viskas perskaitau .... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2009 09 04, 14:28)
oi, mergaitės, ką papasakosiuuuuu!!!!
neikit neikit niekada į rėminimo centrą vilniuje savičiaus gatvėj! koks ten siaubas mus su drauge ištiko!!!! na, nieks nemušė ir nekoliojo, bet arogancijos, pasipūtimo, netakto ir neverslumo egzempliorius ten vaikšto unikalus!!!
kai išsitraukėm savo leliukus, pareiškė, kad dabar neturi laiko ir jo mums gali skirti kurią kitą dieną. (kas čia per šposai, nežinot?) ta jų salė tuščia tuščiausia, net spengia, tas arogantas vaikšto pilvą ištempęs, toks nemalonus, fui!

Čia rimtai bigsmile.gif Ne, nu tegul džiaugesu kad per "krize" dar kasnors ten ateino biggrin.gif Netokie laikai kad butu galima šitaip išsidirbinet, susmuks jie jei su visais taip schmoll.gif
Atsakyti
Laurukasr,atsisiunčiau tuos vaistus,bet man ten atidaro tik jieroglifais parašytus failus doh.gif ,tai net nežinau ,ką toliau daryt g.gif .beje ,pabandžiau atsispausdint savo darytą schemą ,tai man ją puikiausiai atspausdino,pas mane programa vadinasi Stich art easy 4.0,beje Pattern maker irgi turiu,kai atsisiunčiu iš interneto schemas man jas rodo ir spausdinusi esu ,tiesa ,kai kada būna parašyta ,kad failas invalidas,bet čia retai ir dėl to neverkiu ,tų schemų ir taip turiu visam gyvenimui ir dar daugiau doh.gif ..tai gal man šiuo atveju ir nereikia tų vaistų,net nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 04, 12:38)
Laurukasr,atsisiunčiau tuos vaistus,bet man ten atidaro tik jieroglifais parašytus failus doh.gif ,tai net nežinau ,ką toliau daryt g.gif .beje ,pabandžiau atsispausdint savo darytą schemą ,tai man ją puikiausiai atspausdino,pas mane programa vadinasi Stich art easy 4.0,beje Pattern maker irgi turiu,kai atsisiunčiu iš interneto schemas man jas rodo ir spausdinusi esu ,tiesa ,kai kada būna parašyta ,kad failas invalidas,bet čia retai ir dėl to neverkiu ,tų schemų ir taip turiu visam gyvenimui ir dar daugiau doh.gif ..tai gal man šiuo atveju ir nereikia tų vaistų,net nežinau... g.gif

Aš irgi turiu abi tavo minėtas programas. Ir Patter maker pas mane normali, o ne demo versija. Bet irgi ne visas schemas atidaro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 04, 12:32)
Čia rimtai bigsmile.gif  Ne, nu tegul džiaugesu kad per "krize" dar kasnors ten ateino biggrin.gif  Netokie laikai kad butu galima šitaip išsidirbinet, susmuks jie jei su visais taip schmoll.gif

nžn, nesupratom nieko unsure.gif plėšėm plėšėm duris, neatsidaro, prieina jis, atidaro iš vidaus ir ima mums bambėt apie lipduką ir skambutį, sakom, nematėm schmoll.gif tas toliau bumba, sakom, gal jau baikit mus auklėti, tada pristojo, ko mes norim, mes išsitraukėm savo kleckus ir jis pareiškė, kad mums neturi laiko!
nu kaip suprast? per menkas užsakymas? bet nuo kada vilniuj tokie dalykai vyksta? unsure.gif
o savo svetainėj kad suokia:
"didžiausia rėmų galerija Lietuvoje. Mūsų kolekcijoje yra apie 1500 rėmų pavyzdžių. Profesionali rėminimo įranga, kuria gali pasigirti nedaugelis analogiškų firmų, užtikrina minimalų atlikimo laiką ir suteikia maksimalias rėminimo galimybes.

Jūs tikrai neapsiriksite užsukę pas mus, nes čia:

• greitas ir profesionalus aptarnavimas

• kaina neviršija kokybės

• puikios nuolaidos"
Atsakyti
Florestina ,Pattern maker atsisiunčiau iš interneto ,ir niekad nieko nebuvo parašyta kad tai demo versija,ir veikia jau gal metai laiko,tai nežinau ar gali demo versija tiek veikti,o kad failų kai kada neatidaro ,tai manau gal tiesiog tie failai ar negerai internete įdėti ar patys kokie netinkami ,tai ir neatidaro,bet kaip jau sakiau ,neatidaro-nereikia lotuliukas.gif ,juk galima surast gal dar gražesnių ,internetas platus blush2.gif ,pergyvent dėl to neverta:mirksiukas:
Atsakyti
tyli_tyla, abu paveiksliukai tiesiog nuostabūs thumbup.gif Siuvinėčiau abu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 04 rugsėjo 2009 - 13:25
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 04, 12:00)
Atlikus šiuos veiksmus galima pasileisti programą ir naudoti kiek širdelė geidžia  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 09 04, 08:28)
mmm?
user posted image
Papildyta:

o kažin kas ten prancūziškai įrašyta? g.gif
Atsakyti