beje Rne gal turi tos ugio matuokles schemute? negaliu atsigrozet gal bandyciau pati
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms,labai jau man patinka tos sniegenos
labai labai gražu šaunuolė!
aš taip pat jau kalėdinių paveiksliukų žvalgausi.
mąstau gal vieną iš šių:
Merginos ,o kam reikia tų vaistų toms programoms kur schemas iš nuotraukų padaro? Ar jei jomis nesinaudosiu tai š..gausis? Ir dar klausimas-tai tie vaistai naudojami jau padarytai schemai patikrint ar kaip?
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 04, 10:44)
isivaizduojat dar siuntinuko neatnese
Na manau reikėtų nulėkti į paštą ar paskambinti, kur jis ten prapuolė...
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 11:30)
Na manau reikėtų nulėkti į paštą ar paskambinti, kur jis ten prapuolė...
atsikels vaikas ir vaziuosiu
tyli_tyla PIRMAJI
Tyli tyla man irgi pirmas jau labai atspindi žiemos grožį,kalėdų dvelksmą
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms,labai jau man patinka tos sniegenos
kaip gražu aš irgi tokios staltiesės noriu
man taip pat pirmasis labiausiai kritęs į akį kol kas tik žiūriu mane ant širdelių kažkodėl patraukė. kaip tik baiginėju senai pamirštą RP širdutę, o jau naujų va žvalgausi
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 11:35)
man taip pat pirmasis labiausiai kritęs į akį kol kas tik žiūriu mane ant širdelių kažkodėl patraukė. kaip tik baiginėju senai pamirštą RP širdutę, o jau naujų va žvalgausi
bene įsimylėjai?
QUOTE(astulia @ 2009 09 04, 11:37)
bene įsimylėjai?
visko gali būt siuvinėjimą vis labiau ir labiau įsimyliu
Ši rudeniška turėtu būti graži išsiuvinėta