Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

beje Rne gal turi tos ugio matuokles schemute? negaliu atsigrozet blush2.gif wub.gif gal bandyciau pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms,labai jau man patinka tos sniegenos  wub.gif

labai labai gražu thumbup.gif šaunuolė!

aš taip pat jau kalėdinių paveiksliukų žvalgausi.
mąstau gal vieną iš šių:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 04, 10:00)
zekit tevu spalio menesi bus vestuviu metines, noreciau kazka issiuvinet,gal  ka galetumet pasiulyt? rolleyes.gif

mmm?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 10:24)
aš taip pat jau kalėdinių paveiksliukų žvalgausi.
mąstau gal vieną iš šių: 

PIRMĄ! PIRMĄ!! PIRMĄ!!! clap.gif
Atsakyti
Merginos ,o kam reikia tų vaistų toms programoms kur schemas iš nuotraukų padaro? Ar jei jomis nesinaudosiu tai š..gausis? blush2.gif Ir dar klausimas-tai tie vaistai naudojami jau padarytai schemai patikrint ar kaip?
Niekaip aš čia neįkertu kaip čia kas yra verysad.gif ...ketinu draugės portretą siuvinėt ,vakar schemą pasidariau,ir dabar abejoju ,gal nugrybausiu į pievas be tų vaistų?Laiko aišku turiu dar ,dar prieš tai darbų numatyta keletas ,bet aš įpratusi iš anksto ruoštis,kad paskui staigmenų nebūtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 04, 10:44)
isivaizduojat dar siuntinuko neatnese  frusty.gif  frusty.gif  cray.gif  cray.gif

Na manau reikėtų nulėkti į paštą ar paskambinti, kur jis ten prapuolė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 11:30)
Na manau reikėtų nulėkti į paštą ar paskambinti, kur jis ten prapuolė...  unsure.gif

atsikels vaikas ir vaziuosiu doh.gif

tyli_tyla PIRMAJI thumbup.gif
Atsakyti
Tyli tyla man irgi pirmas jau labai atspindi žiemos grožį,kalėdų dvelksmą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirtau: 04 rugsėjo 2009 - 10:33
QUOTE(amirtau @ 2009 09 04, 10:30)
Noriu ir aš pasirodyti ką išsiuvinėjau kalėdoms,labai jau man patinka tos sniegenos  wub.gif

kaip gražu wub.gif aš irgi tokios staltiesės noriu bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat pirmasis labiausiai kritęs į akį kol kas drinks_cheers.gif tik žiūriu mane ant širdelių kažkodėl patraukė. kaip tik baiginėju senai pamirštą RP širdutę, o jau naujų va žvalgausi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 04 rugsėjo 2009 - 10:36
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 11:35)
man taip pat pirmasis labiausiai kritęs į akį kol kas  drinks_cheers.gif tik žiūriu mane ant širdelių kažkodėl patraukė. kaip tik baiginėju senai pamirštą RP širdutę, o jau naujų va žvalgausi  hihihi.gif

bene įsimylėjai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 04, 11:37)
bene įsimylėjai?  hihihi.gif

visko gali būt hihihi.gif siuvinėjimą vis labiau ir labiau įsimyliu biggrin.gif
Atsakyti
Ši rudeniška turėtu būti graži išsiuvinėta wub.gif
user posted image
Atsakyti