Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(rita7777 @ 2009 09 03, 18:13)
Rne - lauki kritikos? KRITIKOS?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai tikriausiai juokauji!!! Na net išsisaugojau tavo ūgio matuoklę kad vis galėčiau pažiūrėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  NUOSTABI!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi kokie mieli sirdziai zodziai, net susigedau ax.gif bet zinot brokus dazniausiai mato ar kokiu pasiulimu turi tuo paciu hobiu uzsiimancios merginos, tai visada maloniai laukiu rolleyes.gif

Ir dar karteli dekokju uz pagyrimus ugio matuoklei, visoms po dideli aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 09 03, 11:38)

QUOTE(Rne @ 2009 09 03, 14:24)
Na idedu du darbus kuriuos jau seniai isiuvinejau ir tik dabar ireminau

QUOTE(burbulinė @ 2009 09 03, 16:25)
Minimalistiniai maišeliai arbatžolėms.

QUOTE(tute28 @ 2009 09 03, 17:11)
Na va,mano Kukas

QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 20:40)
na ka idedu savo PIRMAJI darbeli

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 09 03, 20:55)
Štai dar pora maišelių vaistažolėms:

Koki visų gražūs darbeliai. 4u.gif Kol viską peržiūrėjau, tai buvo klausimukų įvairių iškilę, bet jau į juos atsakė.
Man labai patiko ūgio matuoklės įrėminimas. Tikrai super idėja thumbup.gif
adiavl gražus tavo pirmasis darbelis, bet tarp datos man norėtųsi vienodų tarpelių blush2.gif

QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 14:40)
labai grazu  wub.gif 
as dar i savo opera  lotuliukas.gif o plaunat tik su vandeniu ar su kokiu muilu? ir ar lyginat slapia ar laukiat kol isdzius?  blush2.gif

Aš skalauju iš pradžių vandeniu. Paskui pamuiluoju labai atsargiai ir vėl skalauju. palieku truputį nusivarvėt ir dar drėgną lyginu. Visada lyginu pasitiesus ant rankšluosčio iš blogosios pusės ir dar užsidėjus ploną skuduriuką. na dėl viso pikto, kad nesusigadintų. Į minkštą rankšluostį geriau įsispaudžia kryžiukai ir darbelis gražiau atrodo.

QUOTE(indruciukas @ 2009 09 03, 21:02)

Yra įvairių programėlių, kurios paverčia paveikslus į schemas, kaip PCstitch ar Pattern Maker. Nuorodas, kur jas rasti lyg esu įkėlus praeitoj temutėj. O vaistukai joms čia http://blackklava.narod.ru/soft.htm
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 03, 19:47)
Rne- tavo ūgio matuoklė- viena gražiausių, kokias esu mačiusi  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Labai puikiai parinkta medžiaga (čia jei teisingai supratau iškart tie debesėliai buvo).

Ne, cia paprasta 14 DMC balta aida, debeseliai suvineti pusiniu kryzeliu / zydra spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Rne,gal gali išduot,kur rėmus tokius matuoklei gavai? PS. Ir ačiū,kas įvertino mano darbelį.
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 09 03, 21:52)
Ne, cia paprasta 14 DMC balta aida, debeseliai suvineti pusiniu kryzeliu / zydra spalva rolleyes.gif

beje, pusė mūsų pagyrimų yra skirti tavo vyrui ir nepamiršk jam to perduoti lotuliukas.gif nes be to nuostabaus rėmo darbelis nebūtų tooooooks nuostabus tongue.gif lotuliukas.gif įsimylėjau aš tavo šitą darbelį wub.gif įdomu kiek laiko siuvinėjai šį grožį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 03 rugsėjo 2009 - 21:19
QUOTE(tute28 @ 2009 09 03, 21:53)
Rne,gal gali išduot,kur rėmus tokius matuoklei gavai?

Kaip rita7777, jau minejo, remas - mano vyro darytas

rita7777,mano vyras sedi salia, ir as jam paskaitau jusu grazius zodzius remui ax.gif tik po biskuti nosi ima riesti ir tokia keistas sypsnis atsiranda mazdaug toks didis.gif lotuliukas.gif As buciau si darba greit isiuvinejus, bet spalvas pati rinkau tai siokie tokie trukdziai tai uztruko 3 men.
Atsakyti
Rne, saunuolis vyras, visai ne be reikalo savim didziuojasi didis.gif lotuliukas.gif bet tau gerai, as tai MB prasiau kad man siuvinejimo rema sukonstruotu, koki paprasta, be tos kojos, nu toki rankose laikyt, tai vis mykia, kad tai laiko ner, tai lentukiu neturi, tai nezino kaip cia ji gamint ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 09 03, 13:44)
Kokie išmatavimai? Aš ir ruošiuos šį siuvinėti dovanų...

Kryzeliais tai pacios pedutes 97*80. Tiksliai cm pamatuoti jau nebegaliu - jau padovanotas seimininkui... Jei teisingai pamenu, tai siuvinetas ant 14 Aidos 28 cm plocio, 36 cm ilgio. Krastams dazniausiai palieku apie 4-5 cm. Apacioj dar kiti duomenys vaikucio yra, tai gabala nuotraukos nukirpau 4u.gif

Labai aciu visoms uz grazius zodzius metrikiukui 4u.gif. Nesu profesionale, bet mokausi ir stengiuosi tobuleti. Beje, visu darbeliai labai grazus wub.gif tik ne visada randu laiko visus pagirti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 03 rugsėjo 2009 - 22:18
thumbup.gif Ech ,merginos ,kiek grožių pridėjot thumbup.gif ...o man sąžinė graužia-visą savaitę nė vieno kryželio neišsiuvinėjau... verysad.gif paradoksas-atostogauju,o laiko siuvinėt nėra doh.gif ..nu gal kai dirbt pradėsiu g.gif ...O taip norisi ,kad nors kauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 09 03, 23:17)
Kryzeliais tai pacios pedutes 97*80
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Adiavl labai įdomus metrikas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 06:38)
Adiavl labai įdomus metrikas  thumbup.gif  wub.gif

Àciu aciu 4u.gif
Atsakyti