Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 20:40)
o gal nori pasidalinti tom schemutem  blush2.gif  as labai noreciau  4u.gif
na ka idedu savo PIRMAJI darbeli, tai prasau labai neiskritikuot, bet tiesiai sviesiai pasakyt kas gerai, kas ne, nes noriu mokintis  4u.gif  beje cia bus toks ale krikstynu metrikas.. mergaites vardas, kriksto vardas ir data krisktynu  bigsmile.gif  bigsmile.gif tik neisejo normaliai nufotkint bet kuriuo kampu kaip bedeciau atsvaitai krenta visokie  g.gif

labai gražus darbelis 4u.gif tik data kažkaip įdomiai išsiuvinėta g.gif nevienodi tarpai tarp metų mėnesio ir dienos ar tik man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
adiavl
Neturiu prie ko prikibti, šaunus darbas wub.gif
Atsakyti
adiavl > labai gražu thumbup.gif Kaip pirmas darbelis - super mirksiukas.gif

Labai gražūs visų darbeliai - ežiukas sužavėjo, delfinus pamačius iš viso žodžių pritrūkau wub.gif

Kadangi seniai besirodžiau - palaikysiu Burbulinei kompaniją biggrin.gif Štai dar pora maišelių vaistažolėms:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 20:40)
na ka idedu savo PIRMAJI darbeli, tai prasau labai neiskritikuot, bet tiesiai sviesiai pasakyt kas gerai, kas ne, nes noriu mokintis  4u.gif  beje cia bus toks ale krikstynu metrikas.. mergaites vardas, kriksto vardas ir data krisktynu  bigsmile.gif  bigsmile.gif tik neisejo normaliai nufotkint bet kuriuo kampu kaip bedeciau atsvaitai krenta visokie  g.gif

Aš paantrinsiu: darbas atliktas šauniai thumbup.gif thumbup.gif , bet kaip rita7777 ir sako, man kliūna mėnesio ir dienos data g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 19:40)

Labai fainutis. wub.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejeles,

Labai zaviuosiu jusu darbais, visi tikrai wub.gif
Idedu ir savo "halturke", nes siuvinejau ne pagal shema, o piesinys buvo jau uzprintintas ant audinio blush2.gif
http://public.fotki....paveikslas.html

Dabar labai noriu paveiksla perikelti ant audinio,
http://public.fotki....paveikslas.html
http://public.fotki....52b057afc7.html
tik kaip is ju scemute pasidaryti? Gal kas pagelbetu blush2.gif Ir dydis noreciau,kad butu 60x50cm

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal tas tarpas darytas specialiai? unsure.gif
Atsakyti
Mergaiciukas
Puikus maišeliai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 03, 20:46)
labai gražus darbelis  4u.gif  tik data kažkaip įdomiai išsiuvinėta  g.gif  nevienodi tarpai tarp metų mėnesio ir dienos ar tik man taip atrodo  blush2.gif

tarp metu skaiciaus ir menesiu skaiciaus tarpai tokie patys o tarp paciu metu ir menesio palikau didesni tarpa 4u.gif man taip graziau atrode blush2.gif blush2.gif
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 03, 20:52)
adiavl
Neturiu prie ko prikibti, šaunus darbas wub.gif

aciu yess.gif
QUOTE(čiolė @ 2009 09 03, 20:56)
Aš paantrinsiu: darbas atliktas šauniai  thumbup.gif  thumbup.gif , bet kaip rita7777 ir sako, man kliūna mėnesio ir dienos data  g.gif  g.gif

na as specialiai ta tarpa palikau 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 09 03, 21:02)
Labai fainutis. wub.gif

galvojau daugiau repliku gausiu ale ziuriu praslydau biggrin.gif aciu kad neiskritikavot labai, o tai dar butu noras praejas siuvinet hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 03 rugsėjo 2009 - 20:23
Adiavl - tai kad šaunus darbelis nėra dėl ko kritikuoti, šaunuolė mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Rne - tavo matuoklė - įspūdingas darbas, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 03, 21:29)
Adiavl - tai kad šaunus darbelis nėra dėl ko kritikuoti, šaunuolė  mirksiukas.gif  4u.gif

blush2.gif
bet nera man cia ko lygiuotis dar i jus 4u.gif 4u.gif bet nieko bandysim vytis biggrin.gif
Atsakyti