Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

Puoliau skaityti porto instrukciją, bet ten daugiau apie jo įvedimą. Rugutės tinklapyje išsamiai parašyta. Mano ilgalaikis. Pavojų yra - infekcijos, lūžiai, bet vidiniams portams jie retesni. Praplovimai kas mėnesį. Jau apsisprendžiau, kaip bus, taip bus, visvien dėsiu. Gydymas visas dar prieš akis, nenoriu tų rankos skausmų, nes jie pakamkamai stiprūs. Tiesa, Kauno onkologijos ligoninėje būsiu pirmas pacientas su portu - sesutės ant manęs mokysis...

Adis, tikrai, jeigu kada susiruoši į Marijampolę, parašyk.
Atsakyti
NBA ,laikykis 4u.gif Pagalvodavau apie tave,senai nesirodei...jo.trumpos buvo tavo atostogos verysad.gif Bet tikekimes kad sis gydymas bus veiksmingesnis ir viskas eis geryn 4u.gif Del porto tai suprantu tavo baime,man irgi butu baisu.Kai man pasake kad reikes vesti po pirmos chemijos,bijojau nezmoniskai,bet aciu dievui issisukau be jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 06, 22:30)
NBA ,laikykis  4u.gif Pagalvodavau apie tave,senai nesirodei...jo.trumpos buvo tavo atostogos verysad.gif Bet tikekimes kad sis gydymas bus veiksmingesnis ir viskas eis geryn 4u.gif Del porto tai suprantu tavo baime,man irgi butu baisu.Kai man pasake kad reikes vesti po pirmos chemijos,bijojau nezmoniskai,bet aciu dievui issisukau be jo rolleyes.gif

Ačiū už gerus žodžius. Na, nežinau, aš gal dar galėjau tempti, bet gydanti gydytoja patarė, nes šiti vaistai ypač kenkia kraujagyslėms, todėl ir apsisprendžiau. Parašysiu sugrįžusi, kaip man viskas praėjo. Einu krautis daiktų, nes rytoj 8 val. jau turiu būti Kaune.
Labanakt!
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 09 03, 11:26)
Na va, vakar rašiau jog šiandien pasidarysiu kraujo tyrimus. Na ką gi, jie puikūs! O temperatūra jau buvo sukilusi iki 39.4 ir dabar turiu 38. CRB ir norma. Tai tiesiog pavyzdys, kaip viskas individualu ir antibiotikų vien dėl temeratūros pulti gerti nereikia.

Stengiuosi kiek galiu, nevilties nėra, nors klinikose paskutinį sykį būdama leptelėjau - pagalvę ant galvos ir bus tvarka. Vyras pasakė - dar nelaikas. smile.gif

Adis kaip gerai, kad yra kas zino kada laikas, saunuolis drinks_cheers.gif linkejimai vyrui 4u.gif

laikykites merginos wub.gif
Atsakyti
Vyras pasakė - dar nelaikas. smile.gif
[/quote]
Adis,turit fantastišką žmogų mirksiukas.gif ,kartą mačiau klinikose,tokio rūpesčio,palaikymo linkėčiau kiekvienai ligoniukei. 4u.gif Jūs laikykitės,esat labai reikalinga,ne tik namuose,bet ir čia SM.

NBA,sėkmės ir stiprybės naujam gydyme. 4u.gif

Aš šiandien pradedu penktus kovos su liga metus.Per tą laiką išmokau džiaugtis
kiekviena diena,rasti kažką teigiamo net ir blogiausiose situacijose.

Laikomės mergaitės ir toliau,džiaugiamės gražiu rudeniu, smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 06, 17:39)
Nemaišai su angiogeneze? g.gif

Na lygtai ne, tycia ant lapo uzsirasiau pavadinima, bet, aisku, garantuoti 100 % negaliu.
Dar pamirsau tada parasyti, kad ta naujaji vaista vadina BCT100

Kai gulejau chemoterapijos skyriuj, maciau ne viena su tais portais ar kaip tie daiktai vadinasi. Ne viena blogumais nesiskunde, atrode kaip tik patogesnis daiktas ilgiems sunkiems gydymams. Tuo labiau, kad as labai nedraugauju su kateteriais, tai man toks daiktas atrodytu priimtinesnis
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 09 06, 23:49)
  Laikomės mergaitės ir toliau,džiaugiamės gražiu rudeniu, smile.gif  4u.gif

wub.gif Parasysiu mano viena is megstamiausiu eilerasciu apie rudieni :

Есть в осени первоначальной
Короткая, но дивная пора —
Весь день стоит как бы хрустальный,
И лучезарны вечера...
Пустеет воздух, птиц не слышно боле,
Но далеко еще до первых зимних бурь
И льется чистая и теплая лазурь
На отдыхающее поле...

user posted image

Kas nemoka rusiskai nesupikyte rolleyes.gif
P.S. cia Tiutcevas...

Ir dar :

Унылая пора! Очей очарованье!
Приятна мне твоя прощальная краса —
Люблю я пышное природы увяданье,
В багрец и в золото одетые леса,
В их сенях ветра шум и свежее дыханье,
И мглой волнистою покрыты небеса,
И редкий солнца луч, и первые морозы,
И отдаленные седой зимы угрозы.

user posted image
Pushkinas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 06 rugsėjo 2009 - 23:40
Labas rytas 4u.gif

SVETA, super eilėraštukai, dar labiau paveiksliukai thumbup.gif Puškinas, Jeseninas visada arti dūšios blush2.gif

Mums su mama, panašu, kad vėl teks grįžti prie FOLFIRI, nes ji davė efektą. Per tuos pora mėnesių po chemijos ir KT parodė mts didėjimus, ir markeris palipo į viršų... verysad.gif
Vėl 1 cm ilgio plaukiukams bus ate....Bet mama dėl to kažkaip nepergyvena. Nors savaitgalį tai jos nuotaika labai jau nekokia buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 07 rugsėjo 2009 - 07:55
QUOTE(ifauru @ 2009 09 07, 08:53)
Labas rytas 4u.gif

SVETA, super eilėraštukai, dar labiau paveiksliukai thumbup.gif Puškinas, Jeseninas visada arti dūšios blush2.gif

Mums su mama, panašu, kad vėl teks grįžti prie FOLFIRI, nes ji davė efektą. Per tuos pora mėnesių po chemijos ir KT parodė mts didėjimus, ir markeris palipo į viršų... verysad.gif
Vėl 1 cm ilgio plaukiukams bus ate....Bet mama dėl to kažkaip nepergyvena. Nors savaitgalį tai jos nuotaika labai jau nekokia buvo....

Ar jau žinai , ar tik taip spėji.Šeip tai nuo vienos rūšies chemo turi praeiti kažkoks laiko tarpas, nes vėžinės lastelės pripranta.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 07, 09:21)
Ar jau žinai , ar tik taip spėji.Šeip tai nuo vienos rūšies chemo turi praeiti kažkoks laiko tarpas, nes vėžinės lastelės pripranta.

Gydytoja taip pasakė, dar patvirtinti turi konsiliumas - taip kaip ir žinau.
Dėl pripratimo - esu girdėjus. Bet taip pat esu girdėjus, kad ką pas mus Lietuvoje duoda 6-8-12 chemo kursų, tai užsienyje būna po 20, ir efektas gaunamas.... g.gif
Atsakyti
[quote=ifauru,2009 09 07, 09:26]
Gydytoja taip pasakė, dar patvirtinti turi konsiliumas - taip kaip ir žinau.
Dėl pripratimo - esu girdėjus. Bet taip pat esu girdėjus, kad ką pas mus Lietuvoje duoda 6-8-12 chemo kursų, tai užsienyje būna po 20, ir efektas gaunamas.... g.gif
[/quo

Gal taupo vaistus , gal organizmą, nes gal 8 ir atlaikyčiau, bet daugiau..., ypaš cis platina , kai vemti reikia... Juk šaibom eina ir širdis ir kepenys.
Papildyta:
Mano manufaktūros gaminiai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 07, 09:56)

Gal taupo vaistus , gal organizmą, nes gal 8 ir atlaikyčiau, bet daugiau..., ypaš cis platina , kai vemti reikia... Juk šaibom eina ir širdis ir kepenys.

Nu va, mama tai neveme nei nuo vienu vaistu. O kad apkarauna viska - kepenis, sirdi, tas tai tiesa....

Gaminukai grazus...
Atsakyti