QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 29, 23:57)
sakykit, o Jūs tarėtės su gydytoja dėl jo vartojimo? ar galima chemoterapijos metu vartoti? kokiomis dozėmis?
Tariausi su gydytoja. Ji neprieštaravo. Pradėjom vartoti dar per chemoterapijas.
Vartojam tiksliai taip kaip parašyta ant buteliuko, be to aš turiu ir tokios menkos literatūros, taip pat domėjausi rusų onkoforumuose, taip pat šnekėjau su Balvočiūte. Tiesiog šis variantas mums buvo, kaip ir pigiausias, mažiausiai sueikvojantis laiko sąnaudų, o labiausiai imponavo, kad k tinka įvairios lokalizacijos vėžiui gydyti, net ir vėlyvose stadijose. Bet yra ir BET. Vartojant Befubginą (juodajį beržo grybą)
negalima leisti gliukozės ir penicilino grupės antibiotikų. Pvz. Molovičko rašo, kad jis geriamas be pertraukos 5-6 mėn. Bet Balvočiūtė ir mūsų VVaistininkas(dėl jo irgi kažkodėl neramu
) sako, kad tarp bet kokių žolelių reikia kas kelios savaitės daryti pertraukas. Taip mes ir darome. Taip pat dar rašoma, kad pavartojus šį preparatą ilgai, kai ateina stabilizavimąsis ar pagerėja savijauta, didžiausią klaidą daro tie, kurie jį nutraukia vartoti, manydami, kad jau viskas gerai ir jo nebereikia. Tai yra tk paviršinis išgydymas(čia aš primityviai parašiau
) Jį būtina ir toliau vartoti, bent jau keletą metų... Na, daug visokių čia aš prisiskaičiusi, bet kaip iš tikrųjų yra ir bus , mes nežinom. Tiesiog pasirinkom šį būdą šalia pagrindinio gydymo...
P.s Tiesa, kai vartojome chemijų metu, nutraukdavome likus savaitei iki kito lašinimo, kad pailsėtų organizmas...
Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2009 09 29, 16:04)
Labukas visom
šiandien mamą iškėlė į onkologinę ligoninę,radiologijos skyrių.Padarė KT.Paskyrė švitinimą ir chemoterapiją.Su pačiu gydytoju dar nekalbėjau.Noriu jūsų paklausti ar kiekvieną dieną duoda chemiją ir švitinimą.Kažkaip nei mamos nepaklausisu ir pati pasimečiau.
Nepykite,kad aš ir vėl su savo kvailais klausimais
Niekada jokie klausimai nebūna kvaili. Aš asmeniškai nesu girdėjusi apie švitinimą ir chemiją vienu metu. Bet bet kokiu atveju, kuo didesnės stiprybės tavo mamytei ir sveikimo. Viskas, kas yra daroma - daroma tam kad ji pasveiktų. Laikykitės.
Ramios naktelės,
Mergytės...