Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(Pinacea @ 2009 09 28, 21:01)
Spalio 31 d.bus jau metai....kai mano mamyte isejo

Kiap greitai tas laikas bėga.. unsure.gif

QUOTE(Domogintare @ 2009 09 28, 21:31)
ilgiausia remisija 6 men, bet mes taip nusiteike buvom, po pirmos chemijos 3 men, po antros 6 men, po trecios sakem, kad dvigubai vel, bus metai, po to du, po to 4 ir taip iki senatves.

Jei pagal tai vertint, tai remisijos tikrai neilgos g.gif Bet kažkas iš aukščiau geriau žino...
Atsakyti
Labukas visom 4u.gif šiandien mamą iškėlė į onkologinę ligoninę,radiologijos skyrių.Padarė KT.Paskyrė švitinimą ir chemoterapiją.Su pačiu gydytoju dar nekalbėjau.Noriu jūsų paklausti ar kiekvieną dieną duoda chemiją ir švitinimą.Kažkaip nei mamos nepaklausisu ir pati pasimečiau.
Nepykite,kad aš ir vėl su savo kvailais klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 09 29, 16:04)
Labukas visom 4u.gif šiandien mamą iškėlė į onkologinę ligoninę,radiologijos skyrių.Padarė KT.Paskyrė švitinimą ir chemoterapiją.Su pačiu gydytoju dar nekalbėjau.Noriu jūsų paklausti ar kiekvieną dieną duoda chemiją ir švitinimą.Kažkaip nei mamos nepaklausisu ir pati pasimečiau.

Dazniausiai chemija lasinoma kas dvi arba kas tri savaites.Buna kad viena diena tik lasina,buna dvi ar trys,kartais buna ir po savaite ta chemija,bet cia rodos tik su kraujo ligom taip g.gif
O chemijos ir svitinimo kartu nedaro kiek zinau.Dazniausiai pirma chemijos kursas,po to svitinimas 4u.gif Bet buna kad pirma svitina.

Mergaites,gal kas zino,kaip adis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 rugsėjo 2009 - 14:23
QUOTE(noir1 @ 2009 09 29, 15:04)

Gali kai kuriose schemose ir švitinimas, ir chemo eiti kartu. Paprastai (tiek Vilniuje, tiek ir Kaune) spinduliuoja tik darbo dienomis, chemija - kaip paskirta.
Kaip sekėsi, mergaitės per Jūsų TA?
Atsakyti
Labas, Rasų lanka, (matau prisijungus) mirksiukas.gif
kaip sekėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 29 rugsėjo 2009 - 20:44
Labukas vakariukas, Mergaitės, 4u.gif Kaip sakoma - "prisiduodu", kad bent jau dėl mūsų būtumėt žinojime... ax.gif Visoms ačiū už palaikymą. Net neįsivaizduojat, koks jis svarbus. Taip ir vežiesi, įsidėjęs jį širdelėn kartu su nerimastim - ir lengviau atrodo...Ačiū.
Mūsų tyrimukai, tebūna palaimintas Viešpatėlis, - geri. Plaučiuose rentgene nieko pikto nematė, tik sakė senatviniai pakitimai, kurie pas daugelį to amžiaus žmonių būna. VOE - be pakitimų. Tik šiek tiek suriebėjusios kepenys ir kasa, bet gydytoja pasakė, kad tai gali būti nuo didelio svorio ir vaistukų... Na, kol kas lengviau atsikvėpėm ir vėl paprašiau Viešpatėlio, kad tas gaivus gūsis kuo ilgiau tęstųsi... (gal ne per daug užsimaniau... ax.gif ) Taip pat pašnekėjom su gydytoja apie kataraktos operaciją, kuri mamytei neišvengiama, nes su viena akimi vis silpnyn ir silpnyn. Sakė, kad tie mūsų vaistukai gali bloginti padėtį. Tai gydytoja išrašė išrašą apie ligelę ir paskutinius tyrimus, jei jau sumanytume operuotis, taip pat susakė į ką atkreipti dėmesį ir ką padaryti prieš operaciją....
Šiandien (šovėme du zuikius). Aš taip pat buvau užsirašiusi echoskopui, o po to iškart pas mamytės gydytoją. Echoskpuotoja patarė irgi, kaip rožinis autobusiukas - pasidaryti genetinį tyrimą, o gydytoja sako - ką tu tuo laimėsi, juk vis tiek tikriniesi ir seki save, ką tas žinojimas tau duos... Taip , kaip ir nurimau, bet... per pusmetį padaugėjo cistų, o vieną įtaria fibroadenomą... unsure.gif Po 2 mėn. vėl echoskopija. Taigi, gal nusimatys ir operacija, bet tikiuosi, kad to neprireiks. Na, derlinga aš moteriškais vaisiais - kiaušidžės cista, mioma(viena išoperuota, kita stojusi į vietą), papukai su "ažūrais". Gydytoja sako, kad tai skydliaukės sutrikimo pasekmės , bet ir jos jau nebeturiu... Sakiau, važiuosiu pas Balvočiūtę dėl savo moteriškosios pusės, gal padės... g.gif
Bet dėl viso to nepergyvenu tiek jau. Svarbu, kad šiandien vieni kitiems su mamyte šypsojomės ir viskas gerai, o poryt jau su mumis ir tetukas bus... thumbup.gif

Mergaitės, kurios šiandien turėjote tyrimukus, tikiuosi, kad ir Jums viskas gerai.... wub.gif

Adis wub.gif man atrodo vakar buvo pas mus užsukusi, bet gal negali ar nenori dar bendrauti.... Mylim tave, Adis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evesima @ 2009 09 28, 17:12)
Mama vartoja befungina(tai rusiski vaistai,perkami is moteru turguje,dar kitaip-juodasis berzo grybas).taip pat specialius misinius suruosia zolininke Balvociute.Valgo daug greipfruitu,geria pomidoru sulciu,silauogiu,kurios naturaliai naikina vezines lasteles.Taip pat zinau,kad moksliskai irodyta,jog vezines lasteles naikina pelyno arbata. thumbup.gif Daug domiuosi naturaliais vezio gydymo budais ir jei kam idomu ar noresite kokios unfo-mielai pasidalinsiu patirtimi,kurios siek tiek sukaupiau per 14 mamytes ligos metu.Sveikatos visoms! 4u.gif Su pagarba ir  wub.gif Jurgita

Evesima, 4u.gif būtinai pasidalinkit savo patirtimis. Mano mamytė taip pat geria Befunginą. Todėl ir paklausiu - kiek laiko tavo mamytė geria, ar daro pertraukas, ar geria kaip parašyta, ar kokį receptuką turi? Na, domina viskas apie Befungino vartojimą, būtent tavo mamytės... Mes geriame jau beveik metai, bet perkame vaistinėje, kartais parveždavo iš Rusijos (tris kartus pigesnis tas pats buteliukas), bet su tais vežiojimais, ar pirkimais turguje g.gif Juk jis turi būti laikomas šaltai, o kiek mes žinome ar tos moterytės namie šaldytuve jį laiko, ar šiaip tašelėje pamestą... blush2.gif Tas klausimas man neduoda ramybės, todėl kažkodėl pasirenku vaistinę, bet permoku... ax.gif Čia kaip tam anekdote rusų -"po tri rublia, no malenkyje..."

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 28, 20:19)
Atsiėmiau krūties momogramą.Jauna gydytoja konsultavosi , ar nereikia man momogramas darytis dažniau, nes tai yra dažna metastazavimo vieta.Atsakymas -kas 2 metai.Užsijuokiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , sakau man dar iš viso tiek išgyventi problema.
Geruolė daktarytė, sako , jei kas įtartina būtų, ateikit bet kada.Va taip.Pats sau daktaras  doh.gif .

Gabijuke, wub.gif kas du metai, tai kas du. Turėsit tikslą, kad viskas būtų gerai, nes po 2-jų metų turit darytis būtinai mamogramą... tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visiems aukščiausiems už Jūsų šeimos globą, Rasų lanka . Va taip ir toliau, - ramiai, oriai per ligas visas........

_________

Dėl kataraktos - jei sugalvotumėt operuotis, aš galėsiu šį tą gal papasakot, nes mano mamą va ateinantį pirmadienį operuos. Bijo baisiausiai, nors pasiskaičiau, kad pati operacija netrunka nė pusvalandžio, ir namo tą pačią dieną išleidžia, jei nėra komplikacijų. Ir dar - Klaipėdos ligoninėj kasdien po 10 tokių operacijų atlieka, taip kad dažna ši bėda.

Ramiai miegokite šį vakarą, įsivaizduoju, kaip gera Jums dabar.
4u.gif
Atsakyti
rasy lanka, dziaugiuosi del geru naujienu smile.gif

norejau pasidalinti informacija, pamaniau, kad gal kam nors irgi pravers.

Pagaliau susisiekiau su mane vel operuosianciu gydytoju paklausti del busimo implanto. Kadangi man bus daromas taip vadinamas "custom made", t.y. konkreciai man, pagal ismatavimus, dubens implantas, tai kazkokio geresnio varianto ir negali buti. Nes medziaga, is kurios gamins, ta pati (speju - titanas), viska kompensuos ligoniu kasos. Tai palengvejo bent siuo klausimu.

Pradzioje kazkaip nenoromis laukiau tos operacijos, nenorejau i ligonine vel, bet dabar jau nekantrauju ir ta ligonine nebe tokia baisi atrodo smile.gif Ziuriu, kad kazkodel mane ruduo veikia vos ne priesingai, nei kitas mergaites.

Sekmes visoms, stiprybes ir tikejimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 09 27, 23:55)
user posted image

Saulyte mūsų.
Ačiū, kad švieti.

Arūne, wub.gif Tavo saulytę irgi vežiausi širdelėje, ji taip pakėlė man nuotaiką ir padengė mano vidų barchatu...ačiū...
Tik norėjau pasakyti, kad Jūs visos esat tikrosios SAULYTĖS - kovojančios, nepasiduodančios, mylinčios, pamokančios, liūdinčios, sveikstančios, pasveikusios, guodžiančios, žinančios, tikinčios, bijančios, besišypsančios - tokios tikros - pačios tikriausios SAULYTĖS....

Būtinai, Arūne, norėsiu žinoti, kaip sekasi tavo mamytei, ir linkiu jai kuo didžiausios sėkmės ir viso ko geriausio, ir kad vėl gerai matytų. Mane domina viskas apie tą operacija. Taigi, kai bus kokių žinelių, būtinai pasakyk... Žinau, kad po operacijos reikia labai saugotis akispūdžio, ar kaip ten... Nekosėti, nesilankstyti ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 rugsėjo 2009 - 21:42
rasu lanka, dziaugiuosi su Jumis uz Jusu mamyte. O ir tetukui bus viskas gerai drinks_cheers.gif

Vakar netycia per viena internetine prgorama sutikau savo buvusi klasioka, dabar gydytoja KMU... sako, maciau nepersaniausiai tavo mama pas mus, ko ji cia? Taip uz sirdies uzgriebe, sakau, tas "neperseniausiai" jau visi metai praejo... Skrendu i Lietuva metinem, tik trim dienom, nes kitaip darbai ir seima neleidzia: dukra i mokykla eina, negaliu ilgiau. Bet su dideliu nenoru.. anksciau gryzdavau namo del mamos.. po 4 kartus per metus, tik dabar tai man aishku pasidare. Si karta visus metus nbuvau Lietuvoj, ir visai neprailgo blush2.gif blush2.gif
Gryzus, kad ir trim dienom, laukia darbai: tecio buta sutvarkyti, jis sake, po laidotuviu 2 kartus grindis plove doh.gif doh.gif.. mociute aplankyti (mamos mamai sunki depresija.. guli shiuo metu ligoninej- per metus prarado vyra, mama, dukra unsure.gif ) ir kapus mamytes sutvarkyti. Ech, jau dabar kelionei moraliskai ruosiuosi. Kas anksciau dziaugsma kele, tapo sunkia nashta..

Del adis labai nerimauju.. Tikiuosi, kad viskas gerai... Meldziuosi...
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 09 29, 23:34)
Vakar netycia per viena internetine prgorama sutikau savo buvusi klasioka, dabar gydytoja KMU... sako, maciau nepersaniausiai tavo mama pas mus, ko ji cia? Taip uz sirdies uzgriebe, sakau, tas "neperseniausiai" jau visi metai praejo...  Skrendu i Lietuva metinem, tik trim dienom, nes kitaip darbai ir seima neleidzia: dukra i mokykla eina, negaliu ilgiau. Bet su dideliu nenoru.. anksciau gryzdavau namo del mamos.. po 4 kartus per metus, tik dabar tai man aishku pasidare.  Si karta visus metus nbuvau Lietuvoj, ir visai neprailgo blush2.gif  blush2.gif
Gryzus, kad ir trim dienom, laukia darbai: tecio buta sutvarkyti, jis sake, po laidotuviu 2 kartus grindis plove  doh.gif  doh.gif.. mociute aplankyti (mamos mamai sunki depresija.. guli shiuo metu ligoninej- per metus prarado vyra, mama, dukra unsure.gif ) ir kapus mamytes sutvarkyti. Ech, jau dabar kelionei moraliskai ruosiuosi. Kas anksciau dziaugsma kele, tapo sunkia nashta..

Pinacea 4u.gif , net sunku įsivaizduoti, kaip bėga laikas. Rodos tiek nesenai viskas vyko... Stipriai apkabinu tave friends.gif Nelengva ir šį kartą tavo misija Lietuvoje, tuo labiau, kad senai esi buvus - prisiminimai, kaip mat atgys, bet kartais pasitaiko ir taip, kad viskas tada susidėlioja, ir širdį užplūsta ramybė, meilė, susitaikymas ir Palaima. Ko ir linkiu tau iš visos širdies. Ir dar ačiū, kad nepamiršti mūsų... wub.gif
Atsakyti