Labukas vakariukas,
Mergaitės,
Kaip sakoma - "prisiduodu", kad bent jau dėl mūsų būtumėt žinojime...
Visoms ačiū už palaikymą. Net neįsivaizduojat, koks jis svarbus. Taip ir vežiesi, įsidėjęs jį širdelėn kartu su nerimastim - ir lengviau atrodo...Ačiū.
Mūsų tyrimukai, tebūna palaimintas Viešpatėlis, - geri. Plaučiuose rentgene nieko pikto nematė, tik sakė senatviniai pakitimai, kurie pas daugelį to amžiaus žmonių būna. VOE - be pakitimų. Tik šiek tiek suriebėjusios kepenys ir kasa, bet gydytoja pasakė, kad tai gali būti nuo didelio svorio ir vaistukų... Na, kol kas lengviau atsikvėpėm ir vėl paprašiau Viešpatėlio, kad tas gaivus gūsis kuo ilgiau tęstųsi... (
gal ne per daug užsimaniau... ) Taip pat pašnekėjom su gydytoja apie kataraktos operaciją, kuri mamytei neišvengiama, nes su viena akimi vis silpnyn ir silpnyn. Sakė, kad tie mūsų vaistukai gali bloginti padėtį. Tai gydytoja išrašė išrašą apie ligelę ir paskutinius tyrimus, jei jau sumanytume operuotis, taip pat susakė į ką atkreipti dėmesį ir ką padaryti prieš operaciją....
Šiandien (šovėme du zuikius). Aš taip pat buvau užsirašiusi echoskopui, o po to iškart pas mamytės gydytoją. Echoskpuotoja patarė irgi, kaip rožinis autobusiukas - pasidaryti genetinį tyrimą, o gydytoja sako - ką tu tuo laimėsi, juk vis tiek tikriniesi ir seki save, ką tas žinojimas tau duos... Taip , kaip ir nurimau, bet... per pusmetį padaugėjo cistų, o vieną įtaria fibroadenomą...
Po 2 mėn. vėl echoskopija. Taigi, gal nusimatys ir operacija, bet tikiuosi, kad to neprireiks. Na, derlinga aš moteriškais vaisiais - kiaušidžės cista, mioma(viena išoperuota, kita stojusi į vietą), papukai su "ažūrais". Gydytoja sako, kad tai skydliaukės sutrikimo pasekmės , bet ir jos jau nebeturiu... Sakiau, važiuosiu pas Balvočiūtę dėl savo moteriškosios pusės, gal padės...
Bet dėl viso to nepergyvenu tiek jau. Svarbu, kad šiandien vieni kitiems su mamyte šypsojomės ir viskas gerai, o poryt jau su mumis ir tetukas bus...
Mergaitės, kurios šiandien turėjote tyrimukus, tikiuosi, kad ir Jums viskas gerai....
Adis man atrodo vakar buvo pas mus užsukusi, bet gal negali ar nenori dar bendrauti.... Mylim tave,
Adis.