Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 27, 23:14)
O kad ir nėra tų tinkamų žodžių.Bent man iki nago juodimo žinančiai eigą.
Gal tik galima prašyti dar pakentėti.Bet ir tas kentėjimas dažniausiai jau būna visą sveikatą išsiurbęs.Sunku ir mums sergantiems  ir jums sveikiesiems norintiems , kažkaip mums padėti.
Aš irgi vyrui pasakau, kad man to ar kito nereikės.Jis supyksta.Žinau, kad jį sunervinu, bet išsprūsta...

user posted image
friends.gif wub.gif Vis tiek, GABIJA - Jūs nuostabi. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 09 27, 23:28)
4u.gif  Na, manau, kad tėvukai, tą sakydami, turi omeny, kad kas nenutiktų per tas dvi dienas - neapsirgtų, ar dar kas, ...o ne blogiausia  smile.gif

Būtent, kad blogiausią variantą jie turi galvoje. Tėtuko žodžiai " No, matysem - lyg šeštanienia dą galiam atvėrst aukštienialkuom..." (gal, supratai žemaičių kalbelę?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 rugsėjo 2009 - 21:34
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 27, 22:39)

Būtent, kad blogiausią variantą jie turi galvoje. Tėtuko žodžiai " No, matysem - lyg šeštanienia dą galiam atvėrst aukštienialkuom..." (gal, supratai žemaičių kalbelę?)

lotuliukas.gif

Dėl to - tai ir aš dažnai pasakau - Viešpaties keliai nežinomi - ne visada namo iš darbo parkeliaut galim...Bet vis tiek turi kažkada būti gerai.

Labankt visoms, geros kitos savaitėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 27, 23:24)
Kažkaip dar labai nepuolam gerti - tie vaistukai išvaro kalį, spaudimas ir taip nenormoj - tai ir baisu, kad širdukė atlaikytų...

Tai mano mamytė ir gėrė skysčius varančius ir Non salt ( kalį, magnį). Gydytoja sakydavo, kad kalio trūkumas labai blogai širdutei, bet skysčių perteklius irgi didelė apkrova širdutei, todėl mums nebuvo iš ko rinktis - gerti arba negerti tų visų vaistukų. Pykdavo retkarčiais mamytė ir sakydavo - "man jau jokių valgių nebereikia tiek tablečių per dieną pririjus" (juk dar papildomai kiek buvo ir dėl skydliaukės ir dėl spaudimo ir dar , dabar jau mintinai net nepamenu).
Atsakyti

rasu lanka, tavo tevelio zodziai dvelkia ramybe - be baimes, be nevilties...

man atrodo, kad tas susitaikymas su neisvengiamybe labai svarbus...
kartais guodimas, optimizmo palaikymas, rupestis del savijautos atrodo kaip neigimas, nutolina, uzkerta kelia nuosirdziam, atviram pokalbiui, kelia pykti ir trukdo susitaikyti, suarteti, nusiraminti, atleisti...

arune, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 27, 22:39)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šaunuolis tėtukas, puikų humorą suskėlė clap.gif

Rasų lanka, ir tu nuostabi
user posted image

Saulyte mūsų.
Ačiū, kad švieti.

_________
Labanakt, mergaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 rugsėjo 2009 - 21:56
mergaites,nepasiduokite depresijai 4u.gif
Cia matyt ruduo kaltas,liudna truputi...Gal ne i tema, blush2.gif bet tokia nuotaika,paskaitykite eilerasti,Marina Cvetaeva viena megstamiausiu mano ...aplamai myliu poezija wub.gif

Уж сколько их упало в эту бездну,
Разверзтую вдали!
Настанет день, когда и я исчезну
С поверхности земли.

Застынет всё, что пело и боролось,
Сияло и рвалось:
И зелень глаз моих, и нежный голос,
И золото волос.

И будет жизнь с ее насущным хлебом,
С забывчивостью дня.
И будет всё — как будто бы под небом
И не было меня!

Изменчивой, как дети, в каждой мине,
И так недолго злой,
Любившей час, когда дрова в камине
Становятся золой,

К вам всем — что мне, ни в чем не знавшей меры,
Чужие и свои?! —
Я обращаюсь с требованьем веры
И с просьбой о любви.

За то, что мне прямая неизбежность —
Прощение обид,
За всю мою безудержную нежность
И слишком гордый вид,

За быстроту стремительных событий,
За правду, за игру…
— Послушайте! — Еще меня любите
За то, что я умру.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 rugsėjo 2009 - 23:55
user posted image

Labas rytas
Dėkui Rasele 4u.gif
Sveta taip lyriškai užbaigė dieną , o aš pradėsiu rytą.
Ramios dienos ir savaitės.
Atsakyti
http://translate.goo...=lt...=lt&tl=it

Labai ilgas adresas , bet tai tinklapis su bažnytinėmis choralinėmis giesmėmis.Aš mp3 formatu viską susirašiau į diską, bus relaksui , tikra atgaiva.
Labai ilgai ieškojau, kol dašilo , kad reikia pabandyti ieškoti itališkuose puslapiuose pasitelkiant vertimą.
Radau ir lenkišką, bet ne taip skamba.Vis tik itališka kalba yra labai melodinga.
Atsakyti
Labai niuros nuotaikos paskutiniu metu cia jus uzpludo... Bet tikiuosi, kad tai tik ruduo kaltas. Noriu visoms palinketi didelio didelio optimizmo ir stiprybes. Man kai buna sunku as mintimis pati savo organizma valau. Tiesiog isivaizduoju kad pati viska is savo kuno isstumiu blush2.gif Gal ir kvailokai skamba, bet man tai padeda. O jei labai liudnos mintys uzvaldo, tai griebiuosi knygos, kad mintys nuklystu visai kitomis kryptimis
Ir dar noriu pasigirti. Mano markerio rezultatai tiesiog puikus. Daug maziau nei norma thumbup.gif Tik dar idomu ka gydytoja pasakys. Turiu tokia kvaila minti, kad gal chemiju skaiciu sumazins blush2.gif Na, ryt eisiu pasidaryti kraujo tyrimu, nes ketvirtadieni vel laukia chemija ir pameginsiu pas gydytoja uzsukt.
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2009 09 28, 13:23)
Labai niuros nuotaikos paskutiniu metu cia jus uzpludo... Bet tikiuosi, kad tai tik ruduo kaltas. Noriu visoms palinketi didelio didelio optimizmo ir stiprybes. Man kai buna sunku as mintimis pati savo organizma valau. Tiesiog isivaizduoju kad pati viska is savo kuno isstumiu  blush2.gif  Gal ir kvailokai skamba, bet man tai padeda. O jei labai liudnos mintys uzvaldo, tai griebiuosi knygos, kad mintys nuklystu visai kitomis kryptimis
Ir dar noriu pasigirti. Mano markerio rezultatai tiesiog puikus. Daug maziau nei norma  thumbup.gif  Tik dar idomu ka gydytoja pasakys. Turiu tokia kvaila minti, kad gal chemiju skaiciu sumazins  blush2.gif Na, ryt eisiu pasidaryti kraujo tyrimu, nes ketvirtadieni vel laukia chemija ir pameginsiu pas gydytoja uzsukt.

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet chemijų skaičius - 6 yra tradicinis , mažiau gali tikėtis gal su pirma stadija ir neagresyviu vėžio tipu.Nuodyk iki galo.
Ruduo lieka rudeniu, o blogas nuotaikas sukelia ligos atsinaujinimas.Ypač , kai tai pasikarojo jau tris kartus.Cirurgo peilis vienodai pjauna ir pavasarį ir žiemą, chemo irgi nuo metų laikų geresne netampa.
O minčių valdymui knygų prisiskaityta , teorijų prisitaikyta ir išbandyta.Dabar praktikuoju Reiki.
Išburtų kas , kad remisija bus nors pora metų , šokinėčiau iš džiaugsmo net per rudenines balas.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 28, 13:46)
Išburtų kas , kad remisija bus nors pora metų , šokinėčiau iš džiaugsmo net per rudenines balas.

oj Gabija, linkiu Jums šito iš širdies gelmių wub.gif 4u.gif 4u.gif
mūsiškė truko vos metelius - pernai rugpjūčio pabaigoje baigėm antrąjį chemo ciklą, šią savaitę pradedame trečiąjį. kaip man skauda dėl to širdį, kaip nerimauju dėl mamytės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nothing sweet: 28 rugsėjo 2009 - 12:56
Gal ir ne visai tinkama vieta, bet tiesiog negaliu nepasidalinti thumbup.gif

Talentas
Atsakyti