Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(arune @ 2009 09 25, 21:19)
Pirmokėlei mano neblogai einasi  flirt.gif  Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi  wub.gif  Dar kairiarankė  tongue.gif  manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano irgi kairiarankė. mirksiukas.gif Jau pradėjo mąstyt, kodėl ir kaip čia taip. Tai pora metų neatkasėm. Paskui jau atsekėm, kad ir vyro senelio, ir mano senelio seserys buvo kairiaranės - atėjo į ketvirtą kartą. Bet rašė pernai labai dailiai, gražiai.
Šiais metais pasikeitė mokytoja, tai yra šiek tiek tep lep, taškų, paukščiukų ant raidžių nereikia dėliot, skuba...

QUOTE(Pinacea @ 2009 09 25, 21:35)
Mano tai svajotoja-menininke.. Vokietijoj vaikai labai is leto mokos rasyt, dar tik 4 raides spausdintines "ismoko", bet uztat daug piesia ir spalvina.. Tai mano dickes visos knygos, sasiuviniai ispaisyti, ispalvinti.. o kai rasyt reikia, po triju eiluciu i svajas nuskrenda. Keista cia labai mokylu sistema, pati mokykloj dirbu, tad man daug kas labai keista.. visgi pas mus buvo rimtesni mokslai g.gif

Tai kad visos užsienio programos tokios...Lyginant su mūsiškėmis tai oi...
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 25, 16:41)
Aciu  wub.gif Vyna geriu,lasiniu sudytu uzvakar vyras kai buvo atplaukes nupirko diiiiiiideli gabala lotuliukas.gif Gaila tik,labai trumpai pabuvo musu tetis namie,vakare 4 val. ir dar paskui diena 3 val.Siandien dar nupirkau zuvu tauku-gersiu ir sveiksiu  rolleyes.gif

Na, vis tiek geriau, negu visai nebūtų pabuvęs. Kaip džiaugiuosi dėl Jūsų... tongue.gif tongue.gif
Žuvų taukai irgai labai gerai leukocitams... thumbup.gif

Shaiba, 4u.gif Kaip tu laikaisi - pasipasakok. Ar randai užgijo? Kokia savijauta? Tylutė mūsų esi, bet vis tiek mylima... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 25 rugsėjo 2009 - 20:54
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 25, 20:32)
Liutukeee,man po chemiju irgi atsistatydavo su neupogenu,ir ne po dvi,o maziausiai po 5,kartais ir po 7 ampules.O dabar jau po chemiju man praejo beveik 7 menesiai ir beveik 4 po svitinimo,ir dar neatsistate,del to ir neramu.O romantikei jau ko gero ir pora metu praejo po gydymo ir neatsistate. 4u.gif

Dabar supratau blush2.gif ,tik nelabai zinau ka patart blush2.gif .Gal pvz.cesnako(kapsuliu)pagert ar eziuoles-jie juk imuniteta gerina-tai gal kartu ir ;leukocitus didina g.gif ,bet ,kad velgi turbut negerai naudot imunostimuliatorius doh.gif ,net nezinau. blush2.gif
QUOTE(noir1 @ 2009 09 25, 20:54)
Labukas 4u.gif norėjau mergaitės Jūsų paklausti.Ar visom daro KT?Nes mamai nieko neminėjo,kad darys.O Jūs kažkaip vis tai minite.Galvoju kaip čia yra.
Ir dar ....
Ar kai daro chemiją vaistus reikia pirkti iš vaistinės ar duoda ligoninė?nepykite už kvailus klausimus,bet tik savaitė kai žinome apie vėžį ir tik ryt gydytoja pasakys biopsijos atsakymus.O ji tokia nešneki,kad bijau ko ir klausti.
Ačiū iš anksto smile.gif

Del KT klauskit,mam,ai pries 3m.nedare nei pries,nei po operacijos.Tik dabar klai metastazes-tai dare,ir tai tik paprasius.
Vaistukus perka onkologines poliklinikos vaistineje,jie kompensuojami,bet kartais reikia koki 20lt.sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 25, 22:49)
Na, vis tiek geriau, negu visai nebūtų pabuvęs. Kaip džiaugiuosi dėl Jūsų...  tongue.gif  tongue.gif
Žuvų taukai irgai labai gerai leukocitams...  thumbup.gif

Jo jo,geriau negu nieko tongue.gif Aciu wub.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 26, 00:28)
Dabar supratau blush2.gif ,tik nelabai zinau ka patart  blush2.gif .Gal pvz.cesnako(kapsuliu)pagert ar eziuoles-jie juk imuniteta gerina-tai gal kartu ir ;leukocitus didina  g.gif ,bet ,kad velgi turbut negerai naudot imunostimuliatorius  doh.gif ,net nezinau. blush2.gif 

Aciu vistiek wub.gif As ir pati nezinau,nes imuniteto su mano liga negalima skatinti doh.gif Bet gal pakelsiu as savo leukocitus dar 4u.gif

arune ir pinacea ,sekmes jusu pirmokams wub.gif

O mes jau darzelio nebelankysim verysad.gif Labai verke mazute,tai nusprendziau palaukti dar kol paaugs,gaila man vaiko.O dar visi (ir gydytuoja) pataria saugotis man visokiu virusu,tai pabusim namie iki pavasario smile.gif
Atsakyti
  wub.gif  Dar kairiarankė  tongue.gif  manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.

Mano dukros klasėje buvo rodos 6 kairiarankiai.Tarybiniais laikais net švietimo skyrius sprendė ką su jais daryti , bet leido rašyti kaire.Visur skaitau, kad negalima vaiko prievarta versti rašyti dešine ranka.

Bijau būti blogu pranašu, bet Adis turbūt blogai jaučiasi, gal vėl skysčių prisikaupė.Labai jau neraminanti tyla.

O slaugydama anūką pati susigiebiau virusą.Jam buvo loringitas , man šeip gerklė.Vakar su 38,6 gulėjau, gripekso išgėrus dar temperatūra kilo.Šiandien jau nieko, bet jėgų nulis.

Dėl kompensuojamų vaistų pirkimo , bent Kauno Klinikų vaistinėje, jie yra brangesni ne Camelijoje su kortele.Aš per du kartus permokėjau 80 Lt, kol tai sužinojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 26 rugsėjo 2009 - 10:45
SVETA, po pirmos ligos (mamyte pries 5 metus turejo kruties vezi..., metastazavo veliau) gydytoja leukocitu pakelimui siule Esberitox N.. Ju tuomet budavo vokieciu vaistinese. Pas mus jo yra, as savo panom ir profilaktiskai duodu... mano mamai padejo.
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 09 26, 13:01)
SVETA, po pirmos ligos (mamyte pries 5  metus turejo kruties vezi..., metastazavo veliau) gydytoja leukocitu pakelimui siule Esberitox N.. Ju tuomet budavo vokieciu vaistinese. Pas mus jo yra, as savo panom ir profilaktiskai duodu... mano mamai padejo.

bigsmile.gif O,aciu labai,suzinosiu gal pas savo gydytuoja,ar galima ir nuvaziuosiu kita savaite i Vokeciu vaistine ( yra pas mus tokia) paklausiu,gal turi jie,o gal uzsakys,jeigu reikes man 4u.gif

Gabija ,sveik greiciau 4u.gif

Del adis neramu,manu kad tikrai jai blogai.Adis ,laikykis,brangioji user posted image
Atsakyti
merginos kas yra demokarcinoma?

Adis! Tikekimes viskas gerai, gal nusilpusi ir neturi jegu prieiti prie Pc.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 26, 22:32)

Adis! Tikekimes viskas gerai, gal nusilpusi ir neturi jegu prieiti prie Pc.

4u.gif

Iš Google

Galbūt jūs norėjote ieškoti: karcinoma Rodomi geriausi 2 rezultatai

Karcinoma - VikipedijaKarcinoma – vėžio rūšis, epitelinio audinio piktybinis navikas, dažniausia piktybinių navikų rūšis.

Jūsų užklausa - dekarcinoma - neatitiko jokių dokumentų .
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 26, 22:32)

tikriausiai cia kalbame apie adenocarcinoma, ty liaukinio audinio navika. adenokarcinomos gali buti ivairios, pvz., kolorektalines (storosios ar tiesiosios zarnos), krutu, gimdos kaklelio, plauciu ir tt.
Atsakyti
Pirmokėlei mano neblogai einasi   flirt.gif   Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi  wub.gif  Dar kairiarankė  tongue.gif  manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.

Mano pirmokėlis irgi kairiarankis ,bet nieko po triputi jau rašom ,ir skaityt bandom ,bet sunkiai.
Labutis visoms,
visoms sveikatėlės kuo geriausios .
aš vakar nupirkau tėčiui šaltalankių aliejaus ,tai bandysim gert ,nes prisiskaičiau kad labai daug lygų gydo ,gal blogiau napadarysim ,nes daktarė sakė visi liaudiški būdai kraujui kelt tinka ,tai vėl bandysim savyveikla,gal nepabloginsim padėties.
Adis ir Ugninei kuo didžiausios sėkmės ir sveikatėlės.
SVETAK jai aš gerai čia suprantu ,tai tėčiui mantijos ląstelių limfoma CD20+,CD3+,CD5+,ciclin D+,CD23-,Ki67 efektivumas iki 10procentų ,štai ką radau parašyta ,bet nelabai aš čia nutuokiu ką tai reiškia ,dabar pabandysiu pagooglint.
o diagnoze parašyta lymphoma malignum non hodkiki st. 3 B cat .cl . 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune27: 27 rugsėjo 2009 - 09:14
man neramu del adis unsure.gif
Atsakyti