QUOTE(arune @ 2009 09 25, 21:19)
Pirmokėlei mano neblogai einasi Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi Dar kairiarankė manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.
mano irgi kairiarankė. Jau pradėjo mąstyt, kodėl ir kaip čia taip. Tai pora metų neatkasėm. Paskui jau atsekėm, kad ir vyro senelio, ir mano senelio seserys buvo kairiaranės - atėjo į ketvirtą kartą. Bet rašė pernai labai dailiai, gražiai.
Šiais metais pasikeitė mokytoja, tai yra šiek tiek tep lep, taškų, paukščiukų ant raidžių nereikia dėliot, skuba...
QUOTE(Pinacea @ 2009 09 25, 21:35)
Mano tai svajotoja-menininke.. Vokietijoj vaikai labai is leto mokos rasyt, dar tik 4 raides spausdintines "ismoko", bet uztat daug piesia ir spalvina.. Tai mano dickes visos knygos, sasiuviniai ispaisyti, ispalvinti.. o kai rasyt reikia, po triju eiluciu i svajas nuskrenda. Keista cia labai mokylu sistema, pati mokykloj dirbu, tad man daug kas labai keista.. visgi pas mus buvo rimtesni mokslai
Tai kad visos užsienio programos tokios...Lyginant su mūsiškėmis tai oi...