QUOTE(shaiba @ 2009 09 25, 17:03)
adis? laikykites,pasiilgom
TIKESIU,kur dingai?
Kai tik galėsit ,
mergytės mieliausios - pasirodykit, nors puse žodeliu.
Su Jumis...
QUOTE(noir1 @ 2009 09 25, 21:54)
Ar kai daro chemiją vaistus reikia pirkti iš vaistinės ar duoda ligoninė?nepykite už kvailus klausimus,bet tik savaitė kai žinome apie vėžį ir tik ryt gydytoja pasakys biopsijos atsakymus.O ji tokia nešneki,kad bijau ko ir klausti.
Ačiū iš anksto
Mums išrašydavo receptuką, nueidavom į ligoninės vaistinę (mokėti nereikėdavo seniau), o po to su vaistukais į skyrių lašinimui... Patį patį pirmą kartą nieko pačios nepirkom, paguldė į skyrių, ir lašino ką reikėjo... Kuo palankesnių biopsijos atsakymų išgirsti. Laikykitės...
QUOTE(Pinacea @ 2009 09 25, 22:00)
Pinacea -
QUOTE(arune @ 2009 09 25, 22:19)
Pirmokėlei mano neblogai einasi
Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi
Dar kairiarankė
manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.
Smagu girdėti, kad laikotės šauniai. Pamatysi, dukriukas su laiku išdrąsės. Jau šiaip mažiukams pirma klasė - gyvenimo ekstremalas, o dar jei lėtutė...
Nebijokite - dėl kairės rankytės truputi ir Jūs vargstate ( turiu galvoj papildomus užsiėmimus), bet ne ką mažiau ir mokytojai turi pasimokyti ir perprasti šių nepaprastuolių gebėjimus. Žinau iš patirties.
Mokomės visi...
Saulėlydi, kaip laikosi tavo nugarytė?