Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(romantikė @ 2009 09 25, 08:41)
Gera  biggrin.gif

Man po chemijos taip ir neatsistate leukocitu rodiklis. Turiu leukopenija. Nieko man niekas padet negali. Gyvenu kol paumejimo ner.

Mamai praeita syki atsistate tik su Neupogen pagalba(2suleido),sisyk PREDNIZOLON tableciu paskyre,nezinau ar jos veikia leukocitus,bet vat nors apetita pakele thumbup.gif -mamyte pradejo valgyt,kad ir ne po normalia porcija,bet vistiek pavalgo nors 3sykius paroj thumbup.gif

O jums neskyre Neupogeno ar kt.leukocitus keliancio vaistuko?

Neramu del adis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 25, 21:19)
Mamai praeita syki atsistate tik su Neupogen pagalba(2suleido),sisyk PREDNIZOLON tableciu paskyre,nezinau ar jos veikia leukocitus,bet vat nors apetita pakele  thumbup.gif -mamyte pradejo valgyt,kad ir ne po normalia porcija,bet vistiek pavalgo nors 3sykius paroj  thumbup.gif

O jums neskyre Neupogeno ar kt.leukocitus keliancio vaistuko?

Liutukeee,man po chemiju irgi atsistatydavo su neupogenu,ir ne po dvi,o maziausiai po 5,kartais ir po 7 ampules.O dabar jau po chemiju man praejo beveik 7 menesiai ir beveik 4 po svitinimo,ir dar neatsistate,del to ir neramu.O romantikei jau ko gero ir pora metu praejo po gydymo ir neatsistate. 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif norėjau mergaitės Jūsų paklausti.Ar visom daro KT?Nes mamai nieko neminėjo,kad darys.O Jūs kažkaip vis tai minite.Galvoju kaip čia yra.
Ir dar ....
Ar kai daro chemiją vaistus reikia pirkti iš vaistinės ar duoda ligoninė?nepykite už kvailus klausimus,bet tik savaitė kai žinome apie vėžį ir tik ryt gydytoja pasakys biopsijos atsakymus.O ji tokia nešneki,kad bijau ko ir klausti.
Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Mes ligonines vaistineje pirkome.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 09 25, 18:54)
Labukas 4u.gif norėjau mergaitės Jūsų paklausti.Ar visom daro KT?Nes mamai nieko neminėjo,kad darys.O Jūs kažkaip vis tai minite.Galvoju kaip čia yra.
Ir dar ....
Ar kai daro chemiją vaistus reikia pirkti iš vaistinės ar duoda ligoninė?nepykite už kvailus klausimus,bet tik savaitė kai žinome apie vėžį ir tik ryt gydytoja pasakys biopsijos atsakymus.O ji tokia nešneki,kad bijau ko ir klausti.
Ačiū iš anksto smile.gif

Cia yra tikrai labiau patyrusiu, bet mano mamytei receptus israsydavo gydytoja ligoninej, su kuriais ligonines vaistinej nusipirkdavom (dazniausiai tai budavo kompensuojami vaistai) ir vel nesdavomes i skyriu, kad pvz. sulashintu ar suleistu..

Noriu tiketi, kad Adis viskas gerai, ji tiesiog ilsisi nuo interneto.. man uzeina daznai noras atitrukt nuo "laido"...
Atsakyti
Beje, pastebejimas ar patarimas, jeigu gydytoja pirmam kartui raso recepta is karto ir kitiems keliems kartams, nepirkite vaistu, o gal netiks, reiks kitus pirkt ir jau nupirkti gi negrazinami atgal - nepriima. mums taip buvo. Doxos dabar turime sandely 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 09 25, 20:54)
Ir dar ....
Ačiū iš anksto smile.gif

KT turėtų daryti. Jei nieko nesakys - klauskit, gal būt jau daryta arba numatyta. Ji (arba kitas analogiškas tyrimas) būtina sekimui. Tiesa, KT kaip rengenas turi savo spinduliuotę, kiek įmanoma, jos reikia per daug dažnai nedaryti....

O dėl vaistų įdomiai. Skyriuje pilnai viską gaunam. Dienos stacionare - vaistus nusiperkam (jie 100%) kompensuojami, o va tirpalus tenka pirkti patiems. Savaite virš 20 Lt. Lyginant su vaistų kainomis nedaug, bet visgi...

QUOTE(Pinacea @ 2009 09 25, 21:00)
Cia yra tikrai labiau patyrusiu, bet mano mamytei receptus israsydavo gydytoja ligoninej, su kuriais ligonines vaistinej nusipirkdavom (dazniausiai tai budavo kompensuojami vaistai) ir vel nesdavomes i skyriu, kad pvz. sulashintu ar suleistu..

Pinacea, kaip sekasi moksleivei?
arune, kaip pirmokėlei einasi?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 25, 21:06)
arune, kaip pirmokėlei einasi?

Pirmokėlei mano neblogai einasi flirt.gif Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi wub.gif Dar kairiarankė tongue.gif manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.

Atsakyti
arune, prisimenu kaimynes mergaite, ji maza buvo tokia padukusi, visu kieme skriaude, visi jos prisibijojo. bet paskui po truputi tapo ramesne... taviškė irgi išdrąsės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos,reiks ryt gyd klausti dėl KT nes skambinsiu dėl biopsijos rezultatų.Nieko neminėjo apie KT,bet gal kai jau iškels į onkologinį ten darys nes dabar ji guli ginekologijos skyriuje(vis dar doh.gif ).Pirmadienį iškels.
Labos naktelės visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 25, 19:06)
Pinacea, kaip sekasi moksleivei?

Mano tai svajotoja-menininke.. Vokietijoj vaikai labai is leto mokos rasyt, dar tik 4 raides spausdintines "ismoko", bet uztat daug piesia ir spalvina.. Tai mano dickes visos knygos, sasiuviniai ispaisyti, ispalvinti.. o kai rasyt reikia, po triju eiluciu i svajas nuskrenda. Keista cia labai mokylu sistema, pati mokykloj dirbu, tad man daug kas labai keista.. visgi pas mus buvo rimtesni mokslai g.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 09 25, 17:03)
adis? g.gif  laikykites,pasiilgom

TIKESIU,kur dingai?

g.gif unsure.gif Kai tik galėsit , mergytės mieliausios - pasirodykit, nors puse žodeliu. wub.gif Su Jumis...

QUOTE(noir1 @ 2009 09 25, 21:54)
Ačiū iš anksto smile.gif

Mums išrašydavo receptuką, nueidavom į ligoninės vaistinę (mokėti nereikėdavo seniau), o po to su vaistukais į skyrių lašinimui... Patį patį pirmą kartą nieko pačios nepirkom, paguldė į skyrių, ir lašino ką reikėjo... Kuo palankesnių biopsijos atsakymų išgirsti. Laikykitės... wub.gif

QUOTE(Pinacea @ 2009 09 25, 22:00)

Pinacea - 4u.gif

QUOTE(arune @ 2009 09 25, 22:19)
Pirmokėlei mano neblogai einasi  flirt.gif  Neskaitant to, kad labai jau ji nedrąsi - tiek daržely taip buvo, tiek mokykloj tęsiasi . Kalbėjau su mokytoja dar vasarą apie tai, tai neskubina jos, leidžia apsiprast. Joje matau save - aš ir buvau drovi  wub.gif  Dar kairiarankė  tongue.gif  manoji, tai sunkiai sekasi rašyti, dirbame papildomai namie. Tai tokie malonūs rūpestėliai.

Smagu girdėti, kad laikotės šauniai. Pamatysi, dukriukas su laiku išdrąsės. Jau šiaip mažiukams pirma klasė - gyvenimo ekstremalas, o dar jei lėtutė... flirt.gif Nebijokite - dėl kairės rankytės truputi ir Jūs vargstate ( turiu galvoj papildomus užsiėmimus), bet ne ką mažiau ir mokytojai turi pasimokyti ir perprasti šių nepaprastuolių gebėjimus. Žinau iš patirties. lotuliukas.gif Mokomės visi... drinks_cheers.gif

Saulėlydi, kaip laikosi tavo nugarytė? wub.gif
Atsakyti