Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(ragnez @ 2009 09 24, 14:31)
as santariskiu klinikose (ne onkologiniam), pas birute brasiuniene smile.gif

Kai mano gyd. buvo isvykes, ji mane priziurejo ir nuskausminamuosius ji man parinko. Gera gydytoja, bent as negaliu skustis.
ragnez, o gal mes kazkada matemes ar vienoje palatoje gulejom? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Paskambinau siandien gydytojai po konsiliumo, tai mano mama uzrase tomografijai spalio 21d iki tol jokios chemoterapijos neskirs, nes jinai per silpna ir gydytoja apsake "kad dabar chemoterapija ja dar susilpnintu".. O po tomogramos vel pasiziures ir tada skirs chemoterapija..
Siaip issiaiskino zidiny, tai kepenyse-bent tai gerai. Sake pagal tyrimus inkstai, kepenys funkcionuoja gerai, pagal markeri aktyvumas normalus, tik yra leukocitoze(bet pasak jos tai normalu)..
Ka jus manot, ka nou tos leukocitozes?
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 09 24, 12:31)
1. Galima nueiti pas daktare Ciceniene ir pakalbeti su ja. Jei ji apsiimtu gydyt toliau mamyte, tai visa laika priziuretu tik ji.
2. Visada tenka sedet labai ilgai eileje prie 25 kab. Sedi ir normaliai jauciantys, ir visiskai silpni zmones...  unsure.gif

Aciu uz patarima.O kaip ji?Gera gydytoja?
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 24, 15:18)

Niekas neatsake,tai paklausiu dar karta,nes man neramu del to kraujo  blush2.gif Ar kam nors buvo kad ilgai neatsistatitu leukocitai po gydymo? Viena mergina is "kraujo.lt" rase kad jai buvo panasiai,tai reikia sveikai maitintis ir t.t.,bet as ir taip stengiuos maitintis sveikai ir gerai...Zinau kad babaniai buvo,bet jai taip ir neatsistate verysad.gif Dabar vel pagavau kazkoki virusa,nors dar nuo praeito karto nespejau normaliai isgyti unsure.gif

Ar tik leukocitai ar ir kiti kraujo rodikliai blogi?
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 24, 16:35)
Sveikutes,
Paskambinau siandien gydytojai po konsiliumo, tai mano mama uzrase tomografijai spalio 21d iki tol jokios chemoterapijos neskirs, nes jinai per silpna ir gydytoja apsake "kad dabar chemoterapija ja dar susilpnintu".. O po tomogramos vel pasiziures ir tada skirs chemoterapija..
Siaip issiaiskino zidiny, tai kepenyse-bent tai gerai. Sake pagal tyrimus inkstai, kepenys funkcionuoja gerai, pagal markeri aktyvumas normalus, tik yra leukocitoze(bet pasak jos tai normalu)..
Ka jus manot, ka nou tos leukocitozes?

P[o operacijos reikia,kad praeitu kazkiek laiko.Juk chemoterapija naikina visas lasteles-ir vezines,ir sveikas,logiskai mastant-tai trukdytu gyti pooperacinems zaizdoms.
Del leukocitozes nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 24, 21:00)
Aciu uz patarima.O kaip ji?Gera gydytoja?

Gera biggrin.gif

Man po chemijos taip ir neatsistate leukocitu rodiklis. Turiu leukopenija. Nieko man niekas padet negali. Gyvenu kol paumejimo ner.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 24, 16:35)
tik yra leukocitoze(bet pasak jos tai normalu)..

Paguglinau - leukocitoze, priesingai nei leukopenija leukocitu padidejimas kraujyje. Man leukocitu buvo padideja po antros operacijos, tai gal tai ir yra normali pooperacine reakcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 25 rugsėjo 2009 - 08:57
yo, as irgi gogolinau, bet cia tipo normalu, o budu pagerinti neparasyta..
Atsakyti
Sveikutės , mieliausios Mergytės, 4u.gif 4u.gif

Ugn*Inukė savo puslapiuke rašo, kad jau spalio 6 d . turi būti Londone... thumbup.gif

SVETUK 4u.gif - juk praėjai tooookį gydymą, švitinimus - tikrai gal dar neatsistatė organizmas, pakils tavo kraujukas. Dar pavartok sūdytų lašinukų, vynelio... mirksiukas.gif Ir stenkis būti rami. O virusai puola ir sveikus - toks laikas - šilta,šalta - nė patys nepajuntam, kur koks skersvėjis... Laikykis, mieloji... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 25, 13:36)
Ugn*Inukė savo puslapiuke rašo, kad jau spalio 6 d . turi būti Londone... thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
Ugn*Ine, jei kartais užklysti į mūsų puslapėlį, - Sėkmės tau dideliausios 4u.gif Mūsų linkėjimai ir geros mintys apie tave, tebėra tos pačios, nežiūrint į nieką.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 25, 14:36)
SVETUK  4u.gif - juk praėjai tooookį gydymą, švitinimus - tikrai gal dar neatsistatė organizmas, pakils tavo kraujukas. Dar pavartok sūdytų lašinukų, vynelio... mirksiukas.gif Ir stenkis būti rami. O virusai puola ir sveikus - toks laikas - šilta,šalta - nė patys nepajuntam, kur koks skersvėjis... Laikykis, mieloji... wub.gif

Aciu wub.gif Vyna geriu,lasiniu sudytu uzvakar vyras kai buvo atplaukes nupirko diiiiiiideli gabala lotuliukas.gif Gaila tik,labai trumpai pabuvo musu tetis namie,vakare 4 val. ir dar paskui diena 3 val.Siandien dar nupirkau zuvu tauku-gersiu ir sveiksiu rolleyes.gif

As irgi skaiciau kad Ugnine jau vaziuoja i Londona thumbup.gif Gal dar uzsuks ir pas mus g.gif Sekmes tau Inessa wub.gif

Kur adis ? unsure.gif

romantike ,o kokie pas tave leukocitai? rolleyes.gif O ka nors bande gydytuojai del to daryti? g.gif O pati nejeskojai kokiu nors budu pakelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 25 rugsėjo 2009 - 15:04

adis? g.gif laikykites,pasiilgom

TIKESIU,kur dingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaiba: 25 rugsėjo 2009 - 15:04
Sėkmės Ugninei ir visoms visoms kitoms sveikatytes wub.gif 4u.gif
Atsakyti