Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 23, 19:23)
Negi savo sveikatą tam šarlatanui nori patikėti?

Sveika.Ar buvote su siuo zmogumi susidurusi?Kadangi mamytei blogeja po truputi-ji griebiasi siaudo."Pajurio naujienu"laikrastyje skaite,kad butent Malovicko isgyde 4 stadijos vezi.Todel,jei Jus galite parasyti daugiau apie si zmogu-buciau labai dekinga.Isvengtume nereikalingo pinigu svaistymo ir mamyte tada galetu savo viltis sieti su kitokiu gydymu,o ne,kaip Jus minejote,sarlatanu.Labai aciu!Pagarbiai-Jurgita.
Atsakyti
Labutis!Tiek daug norisi parasyti,bet prisicituoju zinuciu ir neikaip neistengiu parasyt doh.gif

Anadien berods Lanku rasa klause kodel mamyte nakti i ligonine veziau-tai atsakau:nakti labai negera pasidare,temperatura pakilo,kad ir neauksta,pulsas virs 100,spaudimas auksta,pradejo vemt,baisiai silpna pasidare,ranka"nukrito"-liko nevaldoma,zodziu mama persigando,iskvietem greitaja,bet siaip jau geriau butume nekviete-atvaziavo beveik po valandos,tada veze i ligonine(Lazdynu)(-mama paeit negali,as ja vedu,nieks nepadeda doh.gif ,paskui koridoriuj 2valandas laukem neurologo blush2.gif -salta,brrr,labai nemalonus prisiminimai-nieko ten mums nepasake,bet gerai,kad viskas gerai.

Mama ir toliau silpna.Po antro TAKSOLIO +GEMZAROS kurso jautesi truputi geriau nei po pirmo,bet vistiek ir praejus savaitei vos paeina,vos nuvedam iki masinos.Siandien dare kraujo tyrima(kaip visada reikejo laukt atsakymo beveik 3val. doh.gif ,kaip man tai nepatinka,nes baisiai isvargina ir taip silpna mama).Zmoniu galybe prie to 25kabineto(nors maciau,kad ir 14 chemoterapeute dirba-tai ten zmoniu beveik nera).Galvoju gal butu galima kazkokiu budu pas kita chemoterapeute uzsirasyti.
Gemzaros siandien nelasino,nes kraujas blogas,paskyre PREDNIZOLONO po 2tabletes 2sykius dienoj,sake,kad pakels krauja g.gif
Pirmadieni dare galvos KT,siandien gydytoja sake,kad viskas stabilu,tik tiek tepasake.Turim irasa CD,bet nieko tose nuotraukose nesuprantam.Bandysim pas Bloznelyte registruotis.

Kita pirmadieni vel kraujo tyrimas.Galvoju ka cia padarius,kad po tyrimo nereiktu 3val.sedet prie kabineto,nes mama tiek laukt saltame koridoriuje negali. blush2.gif
QUOTE(ragnez @ 2009 09 22, 08:45)

merginos, kai man nepatiko, kaip su manimi bendrauja gydytojas - kad vengia atsakyti i klausimus, skuba, neteikia informacijos, as susiradau kita gydytoja, kuris sugebejo skirti laiko su manimi bendrauti. manau, kiekviena is musu turime teise gauti visa informacija apie savo sveikata, skiriama gydyma, salutinius poveikius, gydymo alternatyvas ir tt.

O kaip pereiti gydytis pas kita chemoterapeuta?Prasyti registraturoje,kad sekanti vizita uzrasytu pas kita gydytoja ar kaip?

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 09 22, 19:37)
Labas vakarėlis, taip pasiilgau Jūsų, kad tenka skaityti ir rašyti klūpant doh.gif Nu

Oi kaip nemalonu.Sveikit greiciau!
QUOTE(ragnez @ 2009 09 23, 10:25)
santariskiu kliniku - visiems, tik pasidaryti reikia. nueiti i IT skyriu ir pasirasyti sutarti. jie sukuria vartotoja ir duoda prisijungimo slaptazodi.

Oi koks geras dalykas,reik ir mamyte priregistruot.
Papildyta:
Mums tai patinka dabartine chemoterapeute,bet,kad jos kas 2menesiai(tame 25kabinete)keiciasi-tai nezinia kokia sapali bus,ir baisiai daug zmoniu prie to kabineto.Zmoniu kankinimas.Negi ir kitos laukiat po 3valandas?Pasidalinkit savo patirtimi,gal visur taip,gal be reikalo ieskau geriau.
Atsakyti
O gal galit man papasakoti apie svitinima. KAda jis skiriamas?
Papildyta:
Evesima,

paskaityk knyga pasamones galia ir paslaptis..
svarbiausia zmogaus noras ir tikejimas. jis nuolat turi galvoti, kad sveiksta ir kasdien jam geriau.. pasamones principu visi burejai ir sarlatanai gydo..
Atsakyti
QUOTE(evesima @ 2009 09 23, 19:34)
Zinote,mane labai labai pritrenke mano tecio poziuris i mamytes liga...Kai ji pries keleta savaiciu ejo pas stomatologa,tetis jai pasake-"ar tau bereikia?"!!!Taigi tetis mamyte jau nurase... verysad.gif Kai pakeliau balsa ir pareikalavau,kad po tiek,kiek jis padare del virsininku,dabar galetu paprasyti ir ju pagalbos mamytei(dirba gydymo istaigoje),tai prie mamytes isdryso pasakyti-niekas nebepades jai... verysad.gif Buvau tokiame soke,kad sunku ir zodziais apsakyti!Kaip taip galima-laidoti gyva zmogu???!!!Matyt ne veltui yra sakoma,kad ne moterys,o vyrai yra silpnoji lytis smile.gif O savo teti galiu dabar tik apibudinti,kaip ypatingai silpna zmogu.... verysad.gif Tai turbut ir netureciau stebetis,kodel mamyte tokia nusivylusi...Su tokiu vyru turbut ir as nebetureciau vilciu pasveikti. verysad.gif Dabar mamyte jau atviriau bendrauja apie savo liga,tad manau,galesiu jai padeti gydyme,ar bent jau palaikyti moraliskai 4u.gif Apmaudu tik del to,kad tikrai butu galimybe gydytis geriausiose uzsienio klinikose,konsultuotis su geriausiais neurochirurgais,jei tik tetis isdrystu paprasyti virsininko pagalbos.Ypac,kad gydymo istaiga,kurioje dirba,labai glaudziai bendradarbiauja su uzsienio klinikomis ir pazinciu tikrai turi... verysad.gif Galvoju pati eiti pas tecio virsininka,kuri siek tiek pazystu.Ka apie tai manote jus?Stiprybes ir sveikatos visoms!

Evesima, tiesiog nėra žodžių, kai šitaip pasiduoda ligoniuko palaikymo komanda. unsure.gif Man atrodo, kad čia prabilo tavo tėvelio išgąstis. Juk jei tiek su mamyte išgyveno kartu... gal net jis dabar tų žodžių gailisi? Tu esi nuostabi atrama mamytei, ir tikrai linkiu įveikti kliūtis ir mamytei - pasveikti... O su tėveliu gal tikrai geriau pakalbėti atskirai, kad jei jis taip galvoja, kaip pasakė, tai bent prie mamytės daugiau to nekalbėtų... Su tavo ryžtu ir palaikymu tikrai pasieksit gerų rezultatų. TIKRAI.... wub.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 23, 22:24)
Labutis!Tiek daug norisi parasyti,bet prisicituoju zinuciu ir neikaip neistengiu parasyt  doh.gif

Anadien berods Lanku rasa klause kodel mamyte nakti i ligonine veziau-tai atsakau:nakti labai negera pasidare,temperatura pakilo,kad ir neauksta,pulsas virs 100,spaudimas auksta,pradejo vemt,baisiai silpna pasidare,ranka"nukrito"-liko nevaldoma,zodziu mama persigando,iskvietem greitaja,bet siaip jau geriau butume nekviete-atvaziavo beveik po valandos,tada veze i ligonine(Lazdynu)(-mama paeit negali,as ja vedu,nieks nepadeda  doh.gif ,paskui koridoriuj 2valandas laukem neurologo  blush2.gif -salta,brrr,labai nemalonus prisiminimai-nieko ten mums nepasake,bet gerai,kad viskas gerai.

Mama ir toliau silpna.Po antro TAKSOLIO +GEMZAROS kurso jautesi truputi geriau nei po pirmo,bet vistiek ir praejus savaitei vos paeina,vos nuvedam iki masinos.Siandien dare kraujo tyrima(kaip visada reikejo laukt atsakymo beveik 3val. doh.gif ,kaip man tai nepatinka,nes baisiai isvargina ir taip silpna mama).Zmoniu galybe prie to 25kabineto(nors maciau,kad ir 14 chemoterapeute dirba-tai ten zmoniu beveik nera).Galvoju gal butu galima kazkokiu budu pas kita chemoterapeute uzsirasyti.
Gemzaros siandien nelasino,nes kraujas blogas,paskyre PREDNIZOLONO po 2tabletes 2sykius dienoj,sake,kad pakels krauja  g.gif
Pirmadieni dare galvos KT,siandien gydytoja sake,kad viskas stabilu,tik tiek tepasake.Turim irasa CD,bet nieko tose nuotraukose nesuprantam.Bandysim pas Bloznelyte registruotis.

Kita pirmadieni vel kraujo tyrimas.Galvoju ka cia padarius,kad po tyrimo nereiktu 3val.sedet prie kabineto,nes mama tiek laukt saltame koridoriuje negali. blush2.gif

Papildyta:
Mums tai patinka dabartine chemoterapeute,bet,kad jos kas 2menesiai(tame 25kabinete)keiciasi-tai nezinia kokia sapali bus,ir baisiai daug zmoniu prie to kabineto.Zmoniu kankinimas.Negi ir kitos laukiat po 3valandas?Pasidalinkit savo patirtimi,gal visur taip,gal be reikalo ieskau geriau.

Liūtuke, toks gydymas. Ir Jums tokie jo poveikiai... Mano mamytei išvis negalėjo sulašinti mažosios Gemzaro dalies, nes visiškai nusėsdavo trombocitai. Tai be jos ir praėjom 6 kursus... O su tuo laukimu - nesuprantu - ar bendro kraujuko tyrimų atsakymo 3 val. laukiate? Prednizoloną mano mamytė yra gėrusi prie kitos schemos - nebijokite - turėtų viskas susitvarkyti. Laikykitės mergytės - Liūtuke ir mamyte.... wub.gif
P.s. Kartais tikrai gydymo metu būna visokių bėdelių. Esu kažkada rašiusi. Kai mamytei buvo visai kita schema, pačioj gydymo pradžioje po kokio antro kurso ji taip užgeltonavo, tokia silpna patapo, kad mes net jau vos nesitaikėme su labai blogai dalykėliais. O visas kebliumas dar prisidėjo , kad tuo metu būdavo ilgieji šventiniai (jų kaip baubo bijodavom) savaitgaliai - gydytojų nėra, nieko neprisišauksi. Viena laimė, kad turėjau savo mamytės gydytojos tel. Ji nurodė ką nusipirkti lašinėms, sistemas ir dar Hepatil ampules kepenims valyti. Mums beliko susirasti , kas sulašins. Vieną sulašino dar Mažeikių ligoninėje, o per šventines dienas suieškojau sesutę, kuri visas 4 dienas po tris val. sėdėjo namie prie mamytės lovos su lašinėmis, basonais, nes ir jėgelių eiti nebuvo. Ji nenorėjo iš pradžių sulašinti Hepatilio(bijojo atsakomybės) , tai susukau gydytojos numerį, ir toliau jau jos bendravo... Sesutė tuo metu mums atrodė kaip Angelas Sargas. Į ketvirtą dieną mamytė atsikėlė, pradėjo valgyti ir laimingai sulaukėme sekančio lašinimo... Tik po to karto apie ilguosius savaitgalius nė galvoti negalėjom . Prieš juos aš visada jau su gydytoja susiskambindavau ir aptardavau veiksmų planą - jeigu kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 rugsėjo 2009 - 21:05
liutukee, laikykites. 4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 23, 21:24)
O kaip pereiti gydytis pas kita chemoterapeuta?Prasyti registraturoje,kad sekanti vizita uzrasytu pas kita gydytoja ar kaip?

na, as tiesiog pasiklausinejau pazistamu, paieskojau internete, pasirinkau gydytoja, kuri man patiko, ir parasiau jai el. laiska. o ji sutiko mane priimti. toliau mane gyde ir dabar stebi tik ji, niekas nesikeicia.

QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 23, 21:24)

internetine paciento kortele yra santariskiu klinikose. man atrodo, onkologijos institutas tokio dalyko neturi.
Atsakyti
Sveikute , Arūne, 4u.gif Pasiilgau tavęs. Bet nieko nesakiau, nes pagalvojau kad gal tyrimukai kokie, arba nuotaikos neturi blush2.gif blush2.gif . Tikiuosi, kad laikaisi gerai. Taip, kaip puikiai ir nuotraukytėse atrodai su savo dukriuku... tongue.gif

Kaži kaip mūsų švyturėlis Adis wub.gif ? g.gif Brangute, labai labai tikimės , kad rezultatai scitigramos buvo tiesiog geriausi.... Laukiam, pasiilgom ir linkim viso ko geriausio ir sveikiausio... angel.gif

Ifauru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 rugsėjo 2009 - 21:28
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 23, 21:45)

Liūtuke, toks gydymas. Ir Jums tokie jo poveikiai... Mano mamytei išvis negalėjo sulašinti mažosios Gemzaro dalies, nes visiškai nusėsdavo trombocitai. Tai be jos ir praėjom 6 kursus...  O su tuo laukimu - nesuprantu - ar bendro kraujuko tyrimų atsakymo 3 val. laukiate?  Prednizoloną mano mamytė yra gėrusi prie kitos schemos - nebijokite - turėtų viskas susitvarkyti. Laikykitės mergytės - Liūtuke ir mamyte.... wub.gif
P.s. Kartais tikrai gydymo metu būna visokių bėdelių. Esu kažkada rašiusi. Kai mamytei buvo visai kita schema, pačioj gydymo pradžioje po kokio antro  kurso ji taip užgeltonavo, tokia silpna patapo, kad mes net jau vos nesitaikėme su labai blogai dalykėliais. O visas kebliumas dar prisidėjo , kad tuo metu būdavo ilgieji šventiniai (jų kaip baubo bijodavom) savaitgaliai - gydytojų nėra, nieko neprisišauksi. Viena laimė, kad turėjau savo mamytės gydytojos tel. Ji nurodė ką nusipirkti lašinėms, sistemas ir dar Hepatil ampules  kepenims valyti. Mums beliko susirasti , kas sulašins. Vieną sulašino dar Mažeikių ligoninėje, o per šventines dienas suieškojau sesutę, kuri visas 4 dienas po tris val. sėdėjo namie prie mamytės lovos su lašinėmis, basonais, nes ir jėgelių eiti nebuvo. Ji nenorėjo iš pradžių sulašinti Hepatilio(bijojo atsakomybės) , tai susukau gydytojos numerį, ir toliau jau jos bendravo... Sesutė  tuo metu mums atrodė kaip Angelas Sargas. Į ketvirtą dieną mamytė atsikėlė, pradėjo valgyti ir laimingai sulaukėme sekančio lašinimo... Tik po to karto apie ilguosius savaitgalius nė galvoti negalėjom . Prieš juos aš visada jau su gydytoja susiskambindavau ir aptardavau veiksmų planą - jeigu kas...

Mama tokia pavargusi jau 2menesiai,gal dar cia ir svitinimo pasekmes g.gif

Kas del laukimo-tai ryte priduoda krauja,o paskui prie chemoterapeutes kabineto laukiam kada pakvies.Ir tai uztrunka maziausiai 2valandas,o dazniausiai tai 3val.Zinau,kad atsakyma i kompiuteri gauna daug anksciau,bet kas is to doh.gif ,turi laukt pakol pakvies.Siandien tai ejau ,lindau i kabineta ir prasiau,kad jau priimtu,sakiau,kad mama ilgiau nebegali laukt-tai po to ir priime.Bet kiekvienasyk gi negaliu listi,nes visi zmones laukia blush2.gif

Aciu uz palaikyma!Kaip jusu tevelis?
QUOTE(ragnez @ 2009 09 23, 21:48)
liutukee, laikykites.  4u.gif
na, as tiesiog pasiklausinejau pazistamu, paieskojau internete, pasirinkau gydytoja, kuri man patiko,  ir parasiau jai el. laiska. o ji sutiko mane priimti. toliau mane gyde ir dabar stebi tik ji, niekas nesikeicia.
internetine paciento kortele yra santariskiu klinikose. man atrodo, onkologijos institutas tokio dalyko neturi.

Aisku,aciu!Priminkit kur jus gydotes 4u.gif

Oi,o gaila,pamaniau,kad Onkologijos institute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 23, 12:19)
kaip laikosi Jūsų namiškiai?

QUOTE(arune @ 2009 09 23, 14:18)
Rasų lanka, kaip tėtukas , mamytė laikosi? Kada išleis tėvelį?

Ačiū , Mergaitės - laikomės... Tetukas neblogai. Turi visokiausių procedūrų - mankštų, masažų, žaizdelės švitinimų, kardiogramų prieš pasivaikščiojimus ir po. O mes naivuoliai galvojom, kad taip ramiai ir teks prabūti. Tetukas patenkintas, o labiausiai, kad širdutės nejaučia ir naktimis miega ramiai. thumbup.gif Neramina tik to kardioverterio iškrovos kai bus (jei bus) . Reiktų dar su gydytoju pasikalbėti . Gržti turi spalio 1 d. - kitą savaitę. bigsmile.gif Pasiilgom. bigsmile.gif Šį savaitgalį vėl važiuosim aplankyti. Na, o pas mamytę gyvenimas verda kaip Kanų festivalyje. Mes su vyru važiuojame nuiminėti derliaus kasdien (obuoliai, burokai, bulvės, morkos ir t.t.) Darželis nedidelis, bet darbelio blink.gif doh.gif lotuliukas.gif - mums pedagogams , esantiems "ne prie žemės ūkio"... - Po pietų dirbame , tai išvažiuojam iš mamytės užpakalius atkišę, kaip Taičio čiabuviai... Iki ryto atsistatome... mirksiukas.gif Be to , tėvelių gatvelę knisa, nes veda vandentekį, tai mamytė, kaip tas " budulis" , saugo ir panikuoja , kad neužverstų ten tokios perlaidos... ax.gif doh.gif Nes , jei netyčia užverčia, rūsį užlieja vanduo. Mamytė visa "nervuose", kad tokią gražią jų gatvelę taip sudarkė.... Vakar net liepiau raminančių išgerti. Nepadėjo, vis tiek naktį mažai miegojo. Pamaniau, būtų tėtė, tai abu dėl savo lizdelio nervintųsi... Kita savaitė smagesnė - parsivešim tetuką, bet neramsnė - antradienį važiuojam mamytei VOE, plaučių rentgeno atsakymai. Na, bet kaip nors... O savaitgalį kitą vėl važiuojam į Šiaulius - jau praėjo 30 dienų, kai Iškeliavo vyro tetukas. Kaip laikas eina...
Atsiprašau eilinį kartą už savo romanus, tikriausiai trumpiau niekad neišmoksiu schmoll.gif - profesinė liga ir metai...
Visoms mergaitėms ramios ramios naktelės, kad tai , kas šiandien Jums sudrumstė ramybę per naktį nusistovėtų, o rytoj būtų skaidru, lengva ir tyra kaip krištolas. wub.gif Labanakt
Atsakyti
Sveikutės,
visoms kuo geresnės sveikatėlės. 4u.gif
mes vakar darėmės kraujo tyrimus tai hemoglobinas 3 dalelėm pakilo ,gal nuo vyno ir granatų sulčių g.gif g.gif ar čia jau galim truputėli pasidžiaugt kad gaminasi kraujukas ?
šiandien susilašinom 4 chemoterapija ,bet daktarė sakė kad lymfocitai krite dabar 4,9 ir jai jie dar pakris reiks atidėt sekančia cemija. kažkaip optimizmą šiandien truputėli numušė. bet aš tvirtai tikiu kad turi tėtis pasveikt ,nes jis ir pats jau to nori .
kaip tik šiandien prirašėt kuom kelt lymfocitus tai bandysiu šaltalankių aliejų nupirkt.
o gal dar kas žino kaip juos kelt?
ar yra kas gydotės pas gyd. leveckienę?
visom styprybės ir dideliausios sėkmės 4u.gif .
Sveta,man atrodo jai nemaišau jus tą pačia lygele turėjot,mum 3b lymfoma. kaip dabar mano tėtis,tai po chemijos dar taiko švitinimą?
nes kolkas apie tolimesne ateiti net nedristu klaust daktarės ,nes kiap ir visis ji labai užsiėmus ir dažnai per mažai info iš jos gaunu .
labai dėkui kad esate Jūs visos ir atsakote į daugybe klausimų ,labai dėkui.
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 09 24, 00:06)
Sveta,man atrodo jai nemaišau jus tą pačia lygele turėjot,mum 3b lymfoma.  kaip dabar mano tėtis,tai po chemijos dar taiko švitinimą?
nes kolkas apie tolimesne ateiti net nedristu klaust daktarės ,nes kiap ir visis ji labai užsiėmus ir dažnai per mažai info iš jos gaunu .
labai dėkui kad esate Jūs visos ir atsakote į daugybe klausimų ,labai dėkui.

Taip,beveik tokia pat,kiek suprantu,nes chemija panasi,tik man dar buvo +metotreksatas i stubura+mabthera (jau rasiau),gal skyriasi kad pas mane CD20+ (gali paziuretikur bijopsijos atsakymas),tai prie mano ligos svitinimas butinas,greiciausiai ir jusu teciui.Gali paskaityti epikrize,man rasydavo po kiekvienos chemijos ir po kiekvieno gulejimo ligonineje,ar jam B didziuju lasteliu difuzine limfoma? Tik man buvo pirmine tarpuplaucio limfoma.irgi 3 stadija.Parasei ,kad tetis "jau pats nori pasveikti",nu kaip smagu,reiskia tikrai pasveiks wub.gif thumbup.gif

rasu lanka ,jusu romanus labai megstu skaityti wub.gif 4u.gif

arune wub.gif

adis ,kaip laikaisi? unsure.gif

Visiems visiems

user posted image
картинки бесплатно

Cia "pasiskolinau" is "kraujo.lt"."maldos svente":

Melskimės
Už šiandien stovinčius ligos akivaizdoje, už jų valią pasveikti
Už pasveikusius ir grįžusius į gyvenimą, už jų kančios prasmę
Už išėjusius Dangaus karalystėn, amžiną jiems atilsį
Už gydytojus, jų pašaukimą bei atsidavimą
Už ligonių artimuosius, jų šventą kantrybę ir meilę
Už sveikatos politikus, už jų išmintį bei gerą valią
Už visus Lietuvos žmones, už jų sveikatą, gerovę ir širdies jautrumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 rugsėjo 2009 - 23:36
QUOTE(Liutukeee @ 2009 09 23, 22:50)
Priminkit kur jus gydotes  4u.gif

santariskiu klinikose 4u.gif

pagalvojau, idomus reiskinys - apie vaikus galiu iilgas paklodes rasyt, o apie save - tik haiku iseina blush2.gif arba pamokslai blush2.gif

gera cia pas mus, silta. aciu, kad esat, kad rasot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evesima @ 2009 09 23, 19:26)
Sveika.Ar buvote su siuo zmogumi susidurusi?Kadangi mamytei blogeja po truputi-ji griebiasi siaudo."Pajurio naujienu"laikrastyje skaite,kad butent Malovicko isgyde 4 stadijos vezi.Todel,jei Jus galite parasyti daugiau apie si zmogu-buciau labai dekinga.Isvengtume nereikalingo pinigu svaistymo ir mamyte tada galetu savo viltis sieti su kitokiu gydymu,o ne,kaip Jus minejote,sarlatanu.Labai aciu!Pagarbiai-Jurgita.

Sveika, esu skaiciusi apie Molovicko daug ivairiu atsiliepimu, taciau sakiau, kad galima nueiti paziureti ka snekes ir poto bus galima ivertinti blaiviu protu, niekas juk nevers pas ji dar karta eiti. Na ta knyga tai surinkta is ivariu saltiniu kaip maitintis, tai galima ja naudotis arba susirinkiti is kitur. Beje nera vieningos nuomones del kai kuriu maisto produktu.
Pas ji nuejus duoda lasiuku, zoleliu ir sako lankykitesp as mane ir jus daugiau nebesirgsite, liga neatsinaujins. Na man tai kvailai nuskambejo, bet mes mamai nieko nesakem, svarbu kad ji turetu vilti ir tiketu, kad psichologiskai butu stipri, nes tai prisideda prie pasveikimo didele dalimi... As tikiu kad ji pasveiks ir jei ji tikes, manau jai tai bus didelis pliusas.

Beje pas Molovicko apsilankymas man atrodo kad apie 100Lt + plius lasiukai zoleles knyga ir t.t.... Nelabai prisimenu as jau. Bet galite nueiti pas Aiva, ji pasaku nesneka, realiai ir grieztai su mityba. kaina 200Lt
Papildyta:
QUOTE(kuistukas @ 2009 09 24, 08:48)
Sveika, esu skaiciusi apie Molovicko daug ivairiu atsiliepimu, taciau sakiau, kad galima nueiti paziureti ka snekes ir poto bus galima ivertinti blaiviu protu, niekas juk nevers pas ji dar karta eiti. Na ta knyga tai surinkta is ivariu saltiniu kaip maitintis, tai galima ja naudotis arba susirinkiti is kitur. Beje nera vieningos nuomones del kai kuriu maisto produktu.
Pas ji nuejus duoda lasiuku, zoleliu ir sako lankykitesp as mane ir jus daugiau nebesirgsite, liga neatsinaujins. Na man tai kvailai nuskambejo, bet mes mamai nieko nesakem, svarbu kad ji turetu vilti ir tiketu, kad psichologiskai butu stipri, nes tai prisideda prie pasveikimo didele dalimi... As tikiu kad ji pasveiks ir jei ji tikes, manau jai tai bus didelis pliusas.

Beje pas Molovicko apsilankymas man atrodo kad apie 100Lt + plius lasiukai zoleles knyga ir t.t.... Nelabai prisimenu as jau. Bet galite nueiti pas Aiva, ji pasaku nesneka, realiai ir grieztai su mityba. kaina 200Lt

Beje mano koleges draugei labai padejo Molovicko, taip pat ir kitos drauges kolegei... Na nezinau, kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 09 23, 15:48)
Arba kažką praleidau, arba nepamenu. O ar darėtės čia, Lietuvoje prieinamus tyrimus - KT (tipiniai atvejai - plaučiai ir pilvo organai), gal net mag. rezonansą? Ir tik jei anie tyrimai nieko nerodo, verta važiuoti toliau.

Nes mūsų mamai KT labai aiškiai viską rodo. Nelinkėčiau to niekam...

Nedarem mes KT nei magnetinio rezonanso, po chemijos dabar turi praeiti trys menesiai. Beje kiek domejausi, tai zinau kad KT parodo tik nuo 1 cm augliukus, o PET tyrimas supiktybejusias lasteles. Jei turite kas kitokios informacijios, buciau labai dekinga jei pasidalintumete.
Atsakyti