Zinote,mane labai labai pritrenke mano tecio poziuris i mamytes liga...Kai ji pries keleta savaiciu ejo pas stomatologa,tetis jai pasake-"ar tau bereikia?"!!!Taigi tetis mamyte jau nurase...
Kai pakeliau balsa ir pareikalavau,kad po tiek,kiek jis padare del virsininku,dabar galetu paprasyti ir ju pagalbos mamytei(dirba gydymo istaigoje),tai prie mamytes isdryso pasakyti-niekas nebepades jai...
Buvau tokiame soke,kad sunku ir zodziais apsakyti!Kaip taip galima-laidoti gyva zmogu???!!!Matyt ne veltui yra sakoma,kad ne moterys,o vyrai yra silpnoji lytis
O savo teti galiu dabar tik apibudinti,kaip ypatingai silpna zmogu....
Tai turbut ir netureciau stebetis,kodel mamyte tokia nusivylusi...Su tokiu vyru turbut ir as nebetureciau vilciu pasveikti.
Dabar mamyte jau atviriau bendrauja apie savo liga,tad manau,galesiu jai padeti gydyme,ar bent jau palaikyti moraliskai
Apmaudu tik del to,kad tikrai butu galimybe gydytis geriausiose uzsienio klinikose,konsultuotis su geriausiais neurochirurgais,jei tik tetis isdrystu paprasyti virsininko pagalbos.Ypac,kad gydymo istaiga,kurioje dirba,labai glaudziai bendradarbiauja su uzsienio klinikomis ir pazinciu tikrai turi...
Galvoju pati eiti pas tecio virsininka,kuri siek tiek pazystu.Ka apie tai manote jus?Stiprybes ir sveikatos visoms!