ragana, kad tik padetu
jei ka, turiu galimybe gauti tokio pobudzio info ir daugiau. tai jei butu konkreciu klausimu, i kuriuos atsakymu tuose failuose nerastum, rasyk.
Nagrineju as mamos dokumentus ir israsa, tai ten diagnoze Ca hepatis, kodas C22.. Daugiau jokiu panasiu www.medicus.lt neradau..
Papildyta:
JULIJA,
Ejom pas strimaitiene.. Vilniaus onkologiniam..
Aisku, ko tiketis, visi ten varo konvejeriais ir speju, kad i ne visus ligonius ziurima rimtai.
Papildyta:
JULIJA,
Aisku, ko tiketis, visi ten varo konvejeriais ir speju, kad i ne visus ligonius ziurima rimtai.
Labas vakarėlis, taip pasiilgau Jūsų, kad tenka skaityti ir rašyti klūpant Nu tokių cirkų dar nebuvo Taip surakino nugarą, kad tik gulėti galiu. Vakar buvau pas gyd, tai krūvą vaistų gavau, net 20 ampolių leistis, o kabinete (privačiam) lašinę pastatė, nes ėjau sienas graibydama. P adėtį apsunkina ir tai, kad likau viena su vaikais - vyras vakar išvyko į Vilnių planinei chemijai. Šiandien kėliausi vaikų į mokyklas išleisti, labai skausmingai, tai tik prakaitas išpylė, akyse tamsu pasidarė vos iki lovos grįžau. Tai telefonu paskambinusi vaikus pažadinau . Taip skaudu dėl tokio bejėgiškumo..... Bet jūs mane išmokėte, kad galima ištverti ir ne tokias situacijas. Čia laikina - šiek tiek kantrybės ir bus Keista, bet daktarė sakė, kad vakar 6 nedarbingumo lapelius su tokiom diagnozėm surašė. Laikas matyt toks.
Ačiū visoms kas mane prisiminė.
Vyrui viskas neblogai, tik ilgokas dabar gulėjimas laukia. Visas kursas 3 savaitės, jei gerai, tai per vidurį keliom dienom paleidžia. Šiandien pažiūrėjau internetinėje kortelėje, tai išgąsdino nedaug padidėjęs blastų kiekis, bet išsiaiškinom, kad viskas gerai ir remisija tęsiasi
Laikykitės visos, nebegaliu daugiau rašyti, skausmas rakina....
Sveikatos ir ramybės Jums ir Jūsų artimiesiems
Ačiū visoms kas mane prisiminė.
Vyrui viskas neblogai, tik ilgokas dabar gulėjimas laukia. Visas kursas 3 savaitės, jei gerai, tai per vidurį keliom dienom paleidžia. Šiandien pažiūrėjau internetinėje kortelėje, tai išgąsdino nedaug padidėjęs blastų kiekis, bet išsiaiškinom, kad viskas gerai ir remisija tęsiasi
Laikykitės visos, nebegaliu daugiau rašyti, skausmas rakina....
Sveikatos ir ramybės Jums ir Jūsų artimiesiems
QUOTE(ragnez @ 2009 09 22, 08:45)
britvute, kaip tik vartau savo konspektus, tai pasidalinsiu apie raideles.
Aciuka!
Gal kas žinote kaip sekasi Ugn*Inei? I savo dienoraštį nieko nerašo..
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 22, 19:32)
Nagrineju as mamos dokumentus ir israsa, tai ten diagnoze Ca hepatis, kodas C22.. Daugiau jokiu panasiu www.medicus.lt neradau..
Papildyta:
JULIJA,
Papildyta:
JULIJA,
Man irgi Strimaitiene skyre gydyma, bet tik ta viena karta su ja ir bendrajau. Bruzas, sako, kad ja labai pasitiki. Lyg ir gera gydytoja, gyde Povilioniene. Kad labai demesio man skirtu irgi negaliu pasidziaugti, ji is senos gvardijos mediku, tu kurie daug su kiekvienu nesneka . Nors kiek supratau su mano kortele buvo susipazinusi ir su operavusiu chirurgu Bruzu persnekejusi. Pasakius koki nori skirti gydyma, nubego, tipo, konsiliuma daryti, kurio as nemaciau ir su kuo ji taresi nezinau - gal pati su savim. Nes kokia nusprende taikyti chemija, tokia ir taikoma man.
Nelabai kuo galiu paguosti, t.y. kazkokios informacijos suteikti - sistemos pas juos as neperpratau iki galo. Man kadangi skyre gydyma kuris vykdomas tik ambulatoriskai, pasake, kad mano gydytoja bus kita, dirbanti skyriuje (pati Strimaitiene skyriuje nedirba, ji dieniniam stacionare). Ga kitaip ir nebuna tiems, kurie ambulatoriniai, bet as, kaip sakiau, labai patenkinta gydytoja ir ypac tuo, kad ji skyriuje dirba - as pastovioje prieziuroje nuo 7 iki 16, kai ten bunu, nedingsta mano gydytoja pusei dienos i poliklinikos priemimus.
Ai, beje, pamenu pirma karta mane irgi sokas istiko, nes norejo beveik is karto guldyti pirmai chemijai, nebuvau as tam dar pasiruosusi moraliskai. Ir is to soko beveik nieko nepaklausiau, nei suzinojau. Tai nuejau i registratura (nes antra karta pas ja per eile prasibrauti, sansu jokiu nebuvo) ir paprasiau korteles, ten ir paziurejau kokius ji irasus i kortele padare, persiskaiciau, kokia schema nori taikyti. Labai gerai, kad jus dviese vaikstote su mama, pasaliniam daug lengviau prisiminti apie ka reikia pakalbeti, ramesnis islieka.
Papasakok, kai pakalbesi telefonu ka pasake.
Labas
Savaitę nesilankiau , o kiek atėjo naujokių , ar persivardijusių , jau nebesusigaudau.
Naujokėms belieka palinkėti kantrybės, sveikatos.Teks nusivilti ir daktarais ir pačioms šviestis , bet patikėkite, mes sau esame gyva žaizda, o poliklinikoje esame ligoniai iš šimto ar tūkstančio , per ilgus sirgimo metus suprantu ir daktarų nuovargį ir atbukimą ir pasiaukojimą ir sunkias jų operacijas ir neviltį kai negali niekuo padėti.Nėra vien balta ir juoda, gyvenimas tai brūkšninis kodas.Viena juosta baigiasi, kita prasideda.
Aš dar su anūku iki penktadienio.Ketvirtadienį einu į teatrą, bilietai -dovana vyro jubiliejui.Tada anūko auklėjimą perduosiu kitai močiūtei.Pavargstu, bet mintys daugiau šviesios, o nuovargis malonus.Nors chemo baigiau 08-14 , bet su tokiais rūpesčiaias, atrodo , kad jau pusmetis praėjo.Užimta visa diena, kalbame paukčių kalba , bet suprantame vienas kitą.Einame kaimynų veršiuko ir vištų pažiūrėti.Ganykloje šiandien vos ne valandą išbūvome prie veršiuko.
O kadangi Raselė pasiilgo raudonos spalvos, tai čia rytdienai.
Būkite energingos ir geros nuotaikos.
Savaitę nesilankiau , o kiek atėjo naujokių , ar persivardijusių , jau nebesusigaudau.
Naujokėms belieka palinkėti kantrybės, sveikatos.Teks nusivilti ir daktarais ir pačioms šviestis , bet patikėkite, mes sau esame gyva žaizda, o poliklinikoje esame ligoniai iš šimto ar tūkstančio , per ilgus sirgimo metus suprantu ir daktarų nuovargį ir atbukimą ir pasiaukojimą ir sunkias jų operacijas ir neviltį kai negali niekuo padėti.Nėra vien balta ir juoda, gyvenimas tai brūkšninis kodas.Viena juosta baigiasi, kita prasideda.
Aš dar su anūku iki penktadienio.Ketvirtadienį einu į teatrą, bilietai -dovana vyro jubiliejui.Tada anūko auklėjimą perduosiu kitai močiūtei.Pavargstu, bet mintys daugiau šviesios, o nuovargis malonus.Nors chemo baigiau 08-14 , bet su tokiais rūpesčiaias, atrodo , kad jau pusmetis praėjo.Užimta visa diena, kalbame paukčių kalba , bet suprantame vienas kitą.Einame kaimynų veršiuko ir vištų pažiūrėti.Ganykloje šiandien vos ne valandą išbūvome prie veršiuko.
O kadangi Raselė pasiilgo raudonos spalvos, tai čia rytdienai.
Būkite energingos ir geros nuotaikos.
QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 22, 20:41)
Saulėlydi, laikykitės ir kuo greičiau sveikit
sakykit, kas čia ta "internetinė kortelė"?
sakykit, kas čia ta "internetinė kortelė"?
Ačiū. Šiandien jau šiek tiek geriau, bet dar guliu. Gailas, kad kompas ne nešiojamas, tai trumpam priklaupiau Tiek laiko, galėčiau megzti, bet gulint nelabai išeina Belieka skaityti ir snausti, dar TV, kuriam šiandien techninė profilaktika
INTERNETINĖ PACIENTO KORTELĖ
super dalykėlis. Tik nežinau ar visiems Santariškių ligoniams ji veikia
santariskiu kliniku - visiems, tik pasidaryti reikia. nueiti i IT skyriu ir pasirasyti sutarti. jie sukuria vartotoja ir duoda prisijungimo slaptazodi.
sveikos...
aha labai rūpi, kaip Inesai... nusiunčiau keleta telefonu jos draugei, kažin, ar skambino...
aha labai rūpi, kaip Inesai... nusiunčiau keleta telefonu jos draugei, kažin, ar skambino...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 09 22, 20:37)
Labas vakarėlis, taip pasiilgau Jūsų, kad tenka skaityti ir rašyti klūpant Nu tokių cirkų dar nebuvo Taip surakino nugarą, kad tik gulėti galiu. Vakar buvau pas gyd, tai krūvą vaistų gavau, net 20 ampolių leistis, o kabinete (privačiam) lašinę pastatė, nes ėjau sienas graibydama. P adėtį apsunkina ir tai, kad likau viena su vaikais - vyras vakar išvyko į Vilnių planinei chemijai.
Labutis, mieloji Saulėlydi, Ne kaip rudenėlis tave pasitiko... Linkiu kuo greičiau atsigauti ir pasveikti. Įsivaizduoju, kaip sunku vienai negalint su vaikais... Na, bet dailės mokykloje jie tikrai bus gerai prižiūrėti . Laikykis. Gal tai ir į naudą - gal senai reikėjo poilsio - gal persidirbai, persitempei. Juk dažnai einam, kol einam, savęs nesaugom, o paskui imam ir "pristojam". O tada stebimės, kas čia per bajeris... Bet kokiu atveju, spaudžiu rankelę ir palaikau - sveik...
Sveikutės , Mergaitės , niūri diena šiandien Mažeikiuose, ir "per nuotaiką kerta"...
Gerai, kad radau čia Gabijos raudonos spalvos. Ačiūūūū.