Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

ragana, uzsirasiau tavo el. pasta. gali istrinti, jei nenori palikti viesoj erdvej wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 09 21, 14:26)
ragana, uzsirasiau tavo el. pasta. gali istrinti, jei nenori palikti viesoj erdvej wink.gif

Istryniau, aciu 4u.gif
Atsakyti
rasu lanka,
aciu uz info:)

Julija,

nu nieko ir nepasake.. Siaip daktare 15 min skaite byla ir tada sako.."Nu nezinau ka cia daryti, man reik pasitarti su kitais gydytojais, ar skirti chemija ar neskirti".. Dave padaryti 2 tyrimus:markeri ir pilna kraujo tyrima. Ziurejo ziurejo.. Tada pasake, akd pasiskambintume ketvirtadieny..
Kazkokia keista jinai.. *****, jeigu zinojo, kad ligone ateina pirma syki, negi jai nereikejo pries tai pasidometi..
Atsakyti
Gal galit man kas nors papasakoti apie svitinima unsure.gif Kaip suprantu, tai atliekama 5 dienas per savaite. Ar tai reiskia, kad savaitgaliui galima isvaziuoti namo? Ar pries svitinima duodama daktarui? Kiek? Gal galit kas nors i az parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 21, 16:29)
nu nieko ir nepasake.. Siaip daktare 15 min skaite byla ir tada sako.."Nu nezinau ka cia daryti, man reik pasitarti su kitais gydytojais, ar skirti chemija ar neskirti".. Dave padaryti 2 tyrimus:markeri ir pilna kraujo tyrima. Ziurejo ziurejo.. Tada pasake, akd pasiskambintume ketvirtadieny..
Kazkokia keista jinai.. *****, jeigu zinojo, kad ligone ateina pirma syki, negi jai nereikejo pries tai pasidometi..

Tai gal situacija visai nebloga, kad nėra būtinybės skirti chemiją? Būtinai išsiaiškinkite, kokie tyrimo rezultati.
O gydytojai taip užversti popieriais, kad iš anksto nelabai kas turi laiko paskaityti...

QUOTE(ragana @ 2009 09 21, 17:26)
Gal galit man kas nors papasakoti apie svitinima  unsure.gif  Kaip suprantu, tai atliekama 5 dienas per savaite. Ar tai reiskia, kad savaitgaliui galima isvaziuoti namo? Ar pries svitinima duodama daktarui? Kiek? Gal galit kas nors i az parasyti  4u.gif

Tikrai taip - namo turėtų išleisti. Išsiaiškinkite tiksliai, ar pirmą ir paskutinę savaitę (arba po 3 dienas) nelašins vaistukų
O va paskutinis klausimas -deja, nžn....
Atsakyti
ifauru,
man tai labiau nuskambejo, kad gal neverta, o ne tiesiog nereikia.. nes tipo situacija sunki..
Na, ziuresim, sake ketvirtadieny susauks susitikima ir pasitars su gydytojais..nu, juk dar nezinom kur zidinys..
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 21, 16:32)
Tikrai taip - namo turėtų išleisti. Išsiaiškinkite tiksliai, ar pirmą ir paskutinę savaitę (arba po 3 dienas) nelašins vaistukų
O va paskutinis klausimas -deja, nžn....

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 21, 17:43)
ifauru,
man tai labiau nuskambejo, kad gal neverta, o ne tiesiog nereikia.. nes tipo situacija sunki..
Na, ziuresim, sake ketvirtadieny susauks susitikima ir pasitars su gydytojais..nu, juk dar nezinom kur zidinys..

TIK NENULEISKIT RANKŲ!!!

Prašykit. Mūsų mamos st IV, su metastazėm kepenyse ir plaučiuose. Ir gydo. Jei nesiims gydyti Santariškės - dar juk yra chemoterapeutų ant Lietuvos. Kauno klinikos, Kauno Panemunė, Klaipėda.

Jei ir sunki situacija - draugės tėvuko Kauno klinikos negydė, Santariškės kažkiek, o vaikai sako, kad dėmesingiausi buvo Kauno onkologoninės žmonės.
Atsakyti
nenuleidziu!
Lauksiu ketvirtadienio, tikiuosi, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 09 21, 18:26)
Gal galit man kas nors papasakoti apie svitinima  unsure.gif  Kaip suprantu, tai atliekama 5 dienas per savaite. Ar tai reiskia, kad savaitgaliui galima isvaziuoti namo? Ar pries svitinima duodama daktarui? Kiek? Gal galit kas nors i az parasyti  4u.gif

Kaip suprantu,svitins Kaune? Mane neseniai svitino,baigiau geguzes paciam gale svitinima.Taip,svitina 5 dienas,savaitgali galima isvaziuoti,arba jeigu jusu mama is Kauno,tai galima ir neguleti visai ligonineje.As negulejau,nes radau kur pagyventi,man salutiniai poveikiai buvo minimalus,o paliginus su chemija,tai galima sakyti kad 100 kart lengviau,buvo lengvas nuovargis,sunku buvo ryti,kartais galva paskaudedavo,bet cia meloc. biggrin.gif tik kad man svitino tarpuplauti.
As nieko niekam neduodavau schmoll.gif Musu klaipedeciai hematologai kategoriskai neima jokiu pinigu,tai pagalvojau kad ir Kaune tikriausia tokie saunus gydytuojai thumbup.gif Mano radiologe buvo V.Nevulis,labai faina gydytuoja,tik kad as ja maciau tik trys kartus,pradzioje,kai dare gydymo shema,zymejo svitinimo taskus,kai man skaudejo israse toki aleju ir paskutine diena,kai atejau padekoti ir atnesiau graziu roziu puokste wub.gif Bandziau viena karta duoti seseliams pinigeliu,kad penktadieni mane anksciau pasvitintu,tai nepaeme schmoll.gif Tai gale irgi atnesiau jems visiems kavos,geliu ir saldainiu,ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 21 rugsėjo 2009 - 19:05
Ačiū Jums visom 4u.gif šiandien buvo sunki diena.Sužinojom stadiją.Ji yra 3 ,bet laimė ,kad nėra niekur metastazių.Penktadienį bus histologinis atsakymas ieško tų žymenų G1,G2,G3 kaip suprantu tai supiktybėjimo laipsnis.Nieko gyd neaiškino labai,kažkaip šaltoka tokia.Bet apsidžiaugėme dėl metastazių,kad jų nėra.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 21, 17:29)
TIK NENULEISKIT RANKŲ!!!

Jei ir sunki situacija - draugės tėvuko Kauno klinikos negydė, Santariškės kažkiek, o vaikai sako, kad dėmesingiausi buvo Kauno onkologoninės žmonės.

Sutinku,kad dėmesingiausi Kauno onkologinėje ligonineje daktarai,tik jų galimybės labai ribotos,be to ir ten yra "seno" kirpimo daktarų,pas kuriuos geriau nepakliūti.

Kauno klinikose labai šalta atmosfera pasirodė,nors daktarę nuostabią turėjau.

Dabar Santariškėse kol dar gydymo negavau,tai tik chirurgais galiu pasižavėti,nuostabūs žmonės.Negasdina,suteikia viltį,kad reikalui esant galės ir ateityje padėti,skirtingai nuo Kauno klinikų chirurgų,kurie jau atsisakė mane operuoti.
Atsakyti