Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

Gabija, puikios zinios thumbup.gif
Atsakyti
Rasų lanka, susidėjo jums viskas į vieną vietą... Bet išspręsite viską, tikrai tikiu. Su stimuliatorium gyvena daugybė žmonių. Tik vėl " nauja tema", naujas gilinimasis , kaip su tuo stimuliatorium... Gerai, kad intenetas visagalis yra, visus atsakymus galima rasti. Ramybės ir stiprybės jūsų mielai šeimai.

Gabija, puiku. Na, matot, viskas išsisprendė thumbup.gif Labai džiaugiuos. Gero poilsio su anūku !!! ( Anūko nuotraukyčių prašom tongue.gif 2.gif )

Adis ...user posted image
Atsakyti
rasu lanka 4u.gif Tikekimes kad viskas gerai bus ir operacija praeis sekmingai 4u.gif babania turi stimuliatori,galetu papasakoti,gal kada dar aplankysmus cia wub.gif

GABIJA yahoo.gif clap.gif

adis ,tikiuosi viskas gerai? Po paskutinio karto jau neramu del taves unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaites,kaip seniai cia besilankiau ,kaip visu pasiilgau.As labai toli nuo jusu,tad retai beuzsuku i musu kertele,laikausi normaliai daug dirbu,numeciau 7 kg.Sveikatos visoms ir stiprybes begalines iki 4u.gif

Arune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 09 11, 15:53)
Labas mergaites,kaip seniai cia besilankiau ,kaip visu pasiilgau.As labai toli nuo jusu,tad retai beuzsuku i musu kertele,laikausi normaliai daug dirbu,numeciau 7 kg.Sveikatos visoms ir stiprybes begalines iki 4u.gif

Arune mirksiukas.gif

4u.gif Laaabas biggrin.gif Tikrai nekarta galvojau,kur pradingai,ir kazkas is mergaiciu rase,kur carvel? gal rasu lanka g.gif
Kaip numetei svori,pasidalink,labai aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 11, 15:01)
Kaip numetei svori,pasidalink,labai aktualu blush2.gif

Dirbti daug reikia ,Sveta biggrin.gif Štai ir receptas.

Parašysiu tau, Carvel, į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 09 11, 16:05)
Dirbti daug reikia ,Sveta  biggrin.gif   Štai ir receptas.

As taip ir pagalvojau biggrin.gif

Kaip gydotes ,mergaites kai sergate? Nes tas virusas prisikabino prie musu,o bijau kokiu vaistu isgerti,kuriu negalim doh.gif Deganti ,jeigu perskaitysi,gal atsakysi 4u.gif Kai kazkada klausiau gydytuojos,tai atsake kad homeopatinius galima,tai kartu su maze geriu Aflubin,jie nuo persalymu,infekciju,galima ir profilaktiskai ir dar geriu Sinupret,nes pas mane chroniskas sinusitas ir biski persalu,tai vargstu su sloga doh.gif Va del situ man neramu truputi unsure.gif http://www.100metu.l...slogos/sinupret jis is zoleliu,siaip labai man padeda visada,gal nieko? Bijau del to kad neskatintu imuniteto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 11 rugsėjo 2009 - 14:21
QUOTE(arune @ 2009 09 11, 15:05)
Dirbti daug reikia ,Sveta  biggrin.gif  Štai ir receptas.

Ne visada padeda... verysad.gif Tiksliau, man visai nepadeda....
Nors, kita vertus, bala nematė tas svoris, jei kitų bėdų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 11, 10:50)
Labas
vakar iš naujo padarė momogramą ir netgi atsakymą sužinojau.Viskas gerai.Sutankėjimų yra , bet jie atsiranda su metais.Praeitą kartą presu nepakankamai suspaudė krūtį, tai ir parodė guzą, užtai vakar išplojo kaip blyną, fui kaip namalonu.Kol išgirdau atsakymą, tai kojų nejutau , o galva kaito.
Einu žiūrėti anūko.
Gero savaitgalio.

Gabija, mieloji, gražioji, energingoji, žingeidžioji, atkaklioji - gaila, kad nėra Jūsų šalia - taip suspausčiau glėbyje ir pabučiuočiau oro_buckis.gif Kas tie "blynų išplojėjai" prieš - VISKAS GERAI. Būkite sveika ir žvitri... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 09 11, 15:53)

Sveikute wub.gif , neapsakomai malonu Jus čia skaityti. Kažkuriuo metu truputi buvau supanikavus dėl Jūsų...Ačiū... wub.gif

Arūne, SVETA - ačiū mergytės. Sveikatytės Jums. wub.gif
Susitvarkysim kaip nors - dabar toks laikotarpis . Mamytę reikia saugoti, nes įsijungė kažkoks varikliukas - per daug energinga tapo, kol tėvelio nėra - reikia saugoti ją nuo darbų, nors viskas padirbta. Kviečiausi pas mus pagyventi - atsisako - savoj trobelėj mieliau. Rytoj važiuojam su vyru pas tetuką - niekas jo neišleidžia iš ligoninės. Jis paprašė mamytės nevažiuoti, kad kuo mažiau emocijų visiems būtų... Gal ir gerai...
Gaila, kad babaniukas nebeužsuka - turėčiau jai klausimukų... Tebuna apsaugota ji nuo visko blogo...

SVETA - vis kirba blush2.gif - ar susitikai su vyru, ar dar neteko?

Adis wub.gif - nepasiduok, stipravok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 11 rugsėjo 2009 - 21:13
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 11, 22:51)
SVETA - vis kirba blush2.gif  - ar susitikai su vyru, ar dar neteko?

Siandien tik vyras parase kad mazdaug po savaites atplauks laivas i Klaipeda biggrin.gif Gal tik trumpam,vienai dienai,bet susimatysim thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 10, 00:10)
Evesima,

reikia tik meile jaj sugrazinti tikejima gyvenimu. Daug meiles ir darbu! Tarkim mano mama dabar susidejo darbus, kuriuos nori nuveikti.
MAne sian sunervino, as su tevu kalbejau apie mamos liga ir tas sako "situacija yra sunki, jaj 60%ispjauta, nezinau kaip cia bus" *****, kaip uzknisa, as galvoju, kad viskas gerai ir tuo tikiu, po tokiu jo sakiniu as jauciuos kaip nuzudyta. DUodu jam velniu, kad jis sneka, jog "situacija sunki".. Veju tas mintis lauk!
BejE, vienoj knygoj skaiciau, kad sergantiems zmonems reikia ziureti juokingus filmus, multikus, komedijas.. KAd kuo daugiau juoktusi ir gautu teigiamu emociju!

Sveika!Aciu uz supratima.Niekas manes taip nepykina,kaip tecio pesimistines nuotaikos ir netikejimas verysad.gif Ypac,kad tikrai turime galimybe konsultuotis su geriausiais uzsienio neurochirurgais del mamytes ligos ir gydymo.Ypac,kad mamyte pati daug metu dirbo toje pat istaigoje,kaip ir dabar,kad dirba tetis.Kol galejo,kol liga nepalauze... verysad.gif Pats ditrektorius minejo,kad jei tik reiks kokios pagalbos,kad kreiptusi iskart...Deja,mano tetis toks,kad del kitu padarys viska,kad dirbs virsvalandzius,pades virsininkams,kai tik parasys,bet pats pagalbos niekada neprasys... verysad.gif As niekada nesusitaikysiu su ta mintimi,kad galiu netekti mamos.Juk negali kazkokia pikta liga jos is manes atimti! Lapkricio menesi mamai darys tomografijos tyrima....Bijau,nerimauju,pergyvenu.Jau ir mano vyrui nusibodo mano asaros kas vakara del mamos,nusibodo mano pergyvenimai,naktiniai kosmarai...Gal as jau einu is proto??? verysad.gif
Atsakyti