QUOTE(tati @ 2009 09 09, 17:15)
As kazkada "valdiskai" dejausi karuneles, reikejo moketi tik uz sunaudotas medziagas, eiliu kaip ir nebuvo. Sutvarke dantis, nuejau pas protezuotojus, nueme antspaudus, kazkiek palaukiau, kol pagamino karuneles ir tada jas sudejo.
Gal pensininkai ilgai laukia, nes jiems gali visa suma kompensuoti?
Gal pensininkai ilgai laukia, nes jiems gali visa suma kompensuoti?
O tu dejai iki ligos? Neturejai dar invalidumo? Adis rase kad onkologinems ligoniams kompensuoja kazkiek.O del pensininku tai jo,laukia nes kompensuoja jems
QUOTE(arune @ 2009 09 09, 17:41)
1,Aš tikiu likimu.
2.Dėl invalidumo aš irgi džiaugsmo nejaučiu. Su malonumu jo atsisakyčiau. Tačiau reik galvot apie tai, kaip vaiką ir save išlaikyt. Vis pinigai...O šiaip aš niekam nesipasakoju,koks tas mano neįgalumas, niekas man neprimena, tos temos nėra.
3,Kažkada pasakojau, kaip nubaudė už tai, kad prieky mašinos neturiu neįgalaus ženklo. Niekada aš jo nesidėsiu! Tai tarsi priminimas pačiam sau apie savo ligą.
2.Dėl invalidumo aš irgi džiaugsmo nejaučiu. Su malonumu jo atsisakyčiau. Tačiau reik galvot apie tai, kaip vaiką ir save išlaikyt. Vis pinigai...O šiaip aš niekam nesipasakoju,koks tas mano neįgalumas, niekas man neprimena, tos temos nėra.
3,Kažkada pasakojau, kaip nubaudė už tai, kad prieky mašinos neturiu neįgalaus ženklo. Niekada aš jo nesidėsiu! Tai tarsi priminimas pačiam sau apie savo ligą.
1.Ir as tikiu
2. Tik pas mus dar vyras dirba,bet ne prudai tu pinigu
3. o as neturiu tokio zenklo,o gali nubausti? As tik pazymejima dedu uz stiklo
bbg23 labai smagu kad mamai jau geriau