Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(tati @ 2009 09 09, 17:15)
As kazkada "valdiskai" dejausi karuneles, reikejo moketi tik uz sunaudotas medziagas, eiliu kaip ir nebuvo. Sutvarke dantis, nuejau pas protezuotojus, nueme antspaudus, kazkiek palaukiau, kol pagamino karuneles ir tada jas sudejo.
Gal pensininkai ilgai laukia, nes jiems gali visa suma kompensuoti?

O tu dejai iki ligos? Neturejai dar invalidumo? Adis rase kad onkologinems ligoniams kompensuoja kazkiek.O del pensininku tai jo,laukia nes kompensuoja jems 4u.gif

QUOTE(arune @ 2009 09 09, 17:41)
1,Aš tikiu likimu.
2.Dėl invalidumo aš irgi džiaugsmo nejaučiu. Su malonumu jo atsisakyčiau. Tačiau reik galvot apie tai, kaip vaiką ir save išlaikyt. Vis pinigai...O šiaip aš niekam nesipasakoju,koks tas mano neįgalumas,  niekas man neprimena, tos temos nėra.

3,Kažkada pasakojau, kaip nubaudė už tai, kad prieky mašinos neturiu neįgalaus ženklo. Niekada aš jo nesidėsiu!  Tai tarsi priminimas pačiam sau apie savo ligą.

1.Ir as tikiu ax.gif

2. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tik pas mus dar vyras dirba,bet ne prudai tu pinigu rolleyes.gif

3. bigsmile.gif o as neturiu tokio zenklo,o gali nubausti? As tik pazymejima dedu uz stiklo unsure.gif

bbg23 labai smagu kad mamai jau geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 09 rugsėjo 2009 - 22:08
Evesima,

reikia tik meile jaj sugrazinti tikejima gyvenimu. Daug meiles ir darbu! Tarkim mano mama dabar susidejo darbus, kuriuos nori nuveikti.
MAne sian sunervino, as su tevu kalbejau apie mamos liga ir tas sako "situacija yra sunki, jaj 60%ispjauta, nezinau kaip cia bus" *****, kaip uzknisa, as galvoju, kad viskas gerai ir tuo tikiu, po tokiu jo sakiniu as jauciuos kaip nuzudyta. DUodu jam velniu, kad jis sneka, jog "situacija sunki".. Veju tas mintis lauk!
BejE, vienoj knygoj skaiciau, kad sergantiems zmonems reikia ziureti juokingus filmus, multikus, komedijas.. KAd kuo daugiau juoktusi ir gautu teigiamu emociju!
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 09, 23:06)
O tu dejai iki ligos? Neturejai dar invalidumo? Adis rase kad onkologinems ligoniams kompensuoja kazkiek.

Taip, iki ligos, pries kokius 4 metus. Esant ligai tik plombikes kelias tvarkiausi, privaciai, bet mokejau turbut maziau, nei valdiskai, nei turiu darbini sveikatos draudima.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 09, 23:06)
2. drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tik pas mus dar vyras dirba,bet ne prudai tu pinigu rolleyes.gif
3. bigsmile.gif o as neturiu tokio zenklo,o gali nubausti? As tik pazymejima dedu uz stiklo unsure.gif

2. Mano MB irgi dirba + as algos siek tiek gaunu, vis tiek daugiau pinigu, reiskia geresni maisteli ant stalo, maziau galvos skausmo. O tokiems ligoniams tas labai svarbu smile.gif
3. Mes irgi daznai tik su pazymejimu po stiklu statomes, kol kas niekas nebuvo prikibes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 09 rugsėjo 2009 - 22:31
Senajame Testamente yra labai paguodžianti Jobo istorija apie žmogų, iš kurio JĮ NUOLAT STEBINTIS Dievas atima viską, kad patikrintų jo tikėjimą. "Galbūt jūs žinote ir kitą istoriją: apie žmones, nešančius ant pečių kryžius. Vienų kryžiai trumpi ir lengvučiai, kitų - dideli, ilgi ir sunkūs. Ir štai gyvenimo kelias baigiasi. Priekyje – praraja, o už jos - Dangus. Tai štai - tie, kurių kryžiai trumpi, niekaip negali per prarają į kitą pusę pereiti. O kurių ilgi - padeda kryžius ant kraštų ir pereina..."
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 09 10, 08:08)
Senajame Testamente yra labai paguodžianti Jobo istorija apie žmogų, iš kurio JĮ NUOLAT STEBINTIS Dievas atima viską, kad patikrintų jo tikėjimą. "Galbūt jūs žinote ir kitą istoriją: apie žmones, nešančius ant pečių kryžius. Vienų kryžiai trumpi ir lengvučiai, kitų - dideli, ilgi ir sunkūs. Ir štai gyvenimo kelias baigiasi. Priekyje – praraja, o už jos - Dangus. Tai štai - tie, kurių kryžiai trumpi, niekaip negali per prarają į kitą pusę pereiti. O kurių ilgi - padeda kryžius ant kraštų ir pereina..."

rolleyes.gif rolleyes.gif Kaip gražiai parašyta,,,,pradedu tuo tikėti rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.supervide...dfdf0de29d556d8
ir pas jumi pasidalinu nuotaikai praskaidrinti 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eglutei (serganciai nepamenu kokia sarkoma) ir kitiems ligoniukams labai reikia eritrocitu ir trombocitu masiu transfuziju, ko siuo metu Santariskiu Kraujo centre truksta.
Labai prasom, visu pagalbos. Ateikit ir padekit sunkiai sergantiesiems kovoti su liga- duokit lasa savo kraujo. Reikalingas visu grupiu kraujas.

Santariskiu kraujo centras - adresas Santariskiu 2, telefonas - 8688 62707; donorai@santa.lt
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 10, 13:47)

Labai prasom, visu pagalbos. Ateikit ir padekit sunkiai sergantiesiems kovoti su liga- duokit lasa savo kraujo.

onko - ligoniukams negalima būti donorais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 09, 23:45)
Sveikos:)

Na, sian savaite, kaip mano mama sanatorija. Galu gale atsirado apetitas, jau siek tiek ir sunkesni maista valgo.. Vakar suvalge 1 cepa, tai net pati nepatikejo.. Deja, i vaistine sanatorijoje nueina pasisededama ant suoliuko, nes vienu ejimu ziauriai pavargsta.. Tikekimes, kad jegu dar prisikaups. Savaitgaly buvau pas ja, veziojau vezimu, tai rigi baisiai pavargo... Bet jau dziugina, kad normaliai valgo ir ja nebepykina, reiskia, kad artimiausiu metu sustipres! As to tikiuosi. Labai aptinka sanatorijoje, nes ja labai rupinasi gydytoja. Sako, kad net netiki, kad taip zmones rupinasi..

Na, va, kaip viskas gerėja. 4u.gif Svarbiausia, kad atsirado apetitas, o jėgelės sugrįš su laiku. Mamytė ilgai po chemijų be jėgelių buvo, bet su kiekviena diena geriau ir geriau. Taip ir Jums bus. Gal aš praleidau blush2.gif - kokioje mamytė sanatorijoje guli? STIPRĖKIT TVIRTĖKIT IR PAGYKIT... wub.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 09 10, 09:08)

Jetau, kaip gražu, prasminga ir viltinga... thumbup.gif Ačiū už linkėjimus.

Pinacea - bigsmile.gif wub.gif

Adis wub.gif - kaip kraujukas laikosi? Gal nebenusikelia lašinimai? Ir kiek dar jų liko? Siunčiu didelį ryšulį stiprybės ir kantrybės, kad tai, kas sunku - praeitų akimirksniu, o tai , kas gera - ilgam užsibūtų Jumyse. 4u.gif

Tėvelio širdutę ištyrinėjo visokiais būdais. Išvada - be stimuliatoriaus iš ligoninės nė krust. Ketvirtadieniui suplanuota operacija. unsure.gif Nesuprantu, kodėl taip delsia? O dar gydytoja išeina atostogų, tai gal rytoj iki ketvirtadienio dar paleis į namučius. Labai tikimės, kad tetukui šviesiau nusispalvins pasaulis. Mamytė truputi susijaudinusi, kas čia kaip bus? Aš irgi visai žalia šioj srity... ax.gif Taip ir teka dienelės - tai vieni dėl kitų , tai kiti dėl vienų jaudinamės. Kažkaip atilsėlio nebeliko. Bet nepasiduosim. schmoll.gif Viską Dievulis sudėlioja kaip turi būti - tėtuką "sutvarkysim ", tada jau su mamyte važiuosim echoskopijoms ir kt. tyrimukams (aš taip pat užsiregistravau patikrinimui, nes lankausi pas tą pačią gydytoją). Žodžiu "šaudome po kelis zuikius vienu metu".

Ramiausios naktelės , brangiausioms mergaitėms - su saldžiausiais sapnais, kurie pildosi tik gerai ir niekaip kitaip. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 rugsėjo 2009 - 20:51
QUOTE(Barbutė @ 2009 09 10, 19:36)
onko - ligoniukams negalima būti donorais schmoll.gif

Logiska, ne to tikedamasi ir rasiau. Tikejausi, kad kas is vilniskiu paskatins pazistamus nuvykti, padeti panasiems i save.
Atsakyti
Labas
vakar iš naujo padarė momogramą ir netgi atsakymą sužinojau.Viskas gerai.Sutankėjimų yra , bet jie atsiranda su metais.Praeitą kartą presu nepakankamai suspaudė krūtį, tai ir parodė guzą, užtai vakar išplojo kaip blyną, fui kaip namalonu.Kol išgirdau atsakymą, tai kojų nejutau , o galva kaito.
Einu žiūrėti anūko.
Gero savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 11, 09:50)
Labas
vakar iš naujo padarė momogramą ir netgi atsakymą sužinojau.Viskas gerai.Sutankėjimų yra , bet jie atsiranda su metais.Praeitą kartą presu nepakankamai suspaudė krūtį, tai ir parodė guzą, užtai vakar išplojo kaip blyną, fui kaip namalonu.Kol išgirdau atsakymą, tai kojų nejutau , o galva kaito.
Einu žiūrėti anūko.
Gero savaitgalio.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti