Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 09, 14:15)
Mano ligos statistika - ......

Meskim iš galvos tą statistiką. Va, turiu pašonėj puikų pavyzdį - mano brolio anyta krūties 2-3 st. Jau 15-ti metai eina be jokių recidyvų. Sutinku, yra neigiami prognostiniai veiksniai, ir visa kita, tačiau ir jos diferenc.laipsnis G3. .. Šiais metais krūty mamograma rodė kalcinatus, gydytoja patarė operuot. Širdy ji jau buvo pasiruošus antram gydymui. Išoperavo, atėjo atsakymas - viskas gerai, nieko pikto thumbup.gif Taigi, statistikos paneigtos senai.

Aš tikiu likimu.

Dėl invalidumo aš irgi džiaugsmo nejaučiu. Su malonumu jo atsisakyčiau. Tačiau reik galvot apie tai, kaip vaiką ir save išlaikyt. Vis pinigai...O šiaip aš niekam nesipasakoju,koks tas mano neįgalumas, niekas man neprimena, tos temos nėra. Kažkada pasakojau, kaip nubaudė už tai, kad prieky mašinos neturiu neįgalaus ženklo. Niekada aš jo nesidėsiu! Tai tarsi priminimas pačiam sau apie savo ligą.

O mes juk nuo to bėgam.

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 09 rugsėjo 2009 - 15:43
QUOTE(delana @ 2009 09 09, 16:36)
Gal kas zinot kaip gydytis musmeriu uzpilu nuo vezio?Ar galim pradet vartoti ji pries chemoterapija ar tik po visu proceduru?

galiu papasakoti istorija...
seniai seniai, kai dar tik planavau pradeti chemoterapija, labai spirgejau del alternatyviu gydymo budu. ir mano dar tik busima chemoterapeute papasakojo, kad turejo pacienta, kuris gana neblogai toleravo paskirta gydyma, kraujas neblogai atsistatydavo, gydymas veike. taciau nepaisant gydymo sekmes, zmogui atsisakinejo inkstai, ir niekas negalejo paaiskinti, kodel. tol, kol to paciento zmona neprasitare slapta gydanti vyra musmiriu nuoviru. na, moralas, tikiuosi, aiskus....

jei jau prakalbom apie grybus, tam tikru rusiu grybai tikrai turi gydomuju savybiu. pvz., galima internete paieskoti informacijos apie shiitake. jais bent nenusinuodysit, o ir skanus labai, kai pakepini svieste su cesnakais.

ps., atsiprasau uz tam tikra doze ironijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 09 rugsėjo 2009 - 16:04
QUOTE(arune @ 2009 09 09, 16:41)
Kažkada pasakojau, kaip nubaudė už tai, kad prieky mašinos neturiu neįgalaus ženklo.

Cha tegu isgrauzia! To zenklo daug kur ieskojom, tik po keliu menesiu MB kazkur atsitiktinai rado. Bet irgi neklijuojam, nes pirma, yra dvi masinos, antra, retai as tevazineju su juo masina, o pati dar negaliu vairuoti.

---

Kalbant apie grybus ir kitas alternatyvas, man ligonineje viena moteris labai jau bande ipirsti butinai isbandyti kordicepsa, anksciau buvo ju svetaine, bet ziuriu, kad dabar nebeveikia. Teta buvo padovanojusi kazkokius juros dumbliu papildus. Pirma pasiklausiau savo onkologo, ar galiu siuos preparatus naudoti, nes buvo prisakyta net vitaminu negerti. Tai pasake, kad blogiau nuo tu dumbliu nebus, o geriau... velnias zino... Na isgeriau as juos, bet kazkokio poveikio nejauciau.
As manau, kad visokias alternatyvas deretu bandyti tik pasitarus su gydytoju, kad nebutu kaip ragnez pavyzdyje... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 09 rugsėjo 2009 - 16:18
QUOTE(arune @ 2009 09 09, 16:41)
Meskim iš galvos tą statistiką.   Va, turiu pašonėj puikų pavyzdį - mano brolio anyta krūties 2-3 st. Jau 15-ti metai eina be jokių recidyvų. .

Deja man jau buvo trys recidyvai.

Papildyta:
QUOTE(delana @ 2009 09 09, 16:36)
Gal kas zinot kaip gydytis musmeriu uzpilu nuo vezio?Ar galim pradet vartoti ji pries chemoterapija ar tik po visu proceduru?

Tai kas buvo diskutuota ankstesniuose forumuose.Jei naudoti tai tik po chemo.Prieš chemo nereikia gaišti laiko su musmirėmis, o kuo greičiau gydytis medicinos pagalba.Naudoti bent praėjus kuriam laikui, kol išsivalys chemo,o kiek nežinau.Apie vandenilio peroksidą skaičiau, kad turi praeiti trys mėnesiai.Aš jų gydymo patirties neturiu.Nieko negaliu komentuoti.Kur tekste rašo "aš" , tai kitų forumiečių mintys, nepamenu kieno.

Musmirės
Į stiklainį surenkamos musmirių kepurėlės. Reikia surinkti 3 litrus.
Stiklainiai sandariai užsukami ir užkasami į 70 cm gilį. Laikoma 1 mėnesį.Po mėnesio iškasama ir atsargiai perkošiama per marlę. Saugoti rankas, kad nesužalotų ir nepatektų į kraują.
Vartojimas
Pradeda gerti nuo 1 lašo. Lašas musmirės sumaišomas su 70-100 gramų
vandens. Vanduo išgeriamas.
Pirma dieną 1 lašas,
Antrą dieną 2 lašai,
Kasdien vis didinti lašų skaičių, kol pasiekiamas skaičius 8
Sekančia dieną geriama 10 lašų. Dabar lašai mažinami.
Pirmą dieną 9
Antrą dieną 8
Mažiname iki 1 lašo per dieną. Pasiekus 1 lašą, didinama
iki 12 lašų. Pasiekus skaičių 12 lašų, toliau vartojama kasdien po 12
lašų su 70-100 gramų vandens. Kol išgeriama visa musmirė.
Anksčiau "Tarybinė Moteris" žurnale buvo aprašyta žmonių patirtis gydantis liaudiškom priemonėm nuo vėžio. Vienas receptas: miške surasti 6-7 raudonasias musmires. Jas išdžiovinti, kaip normalius grybus.Paskui susmulkinti rankomis ir sudėti į butelį degtinės ir sandariai uždaryti. Butelį suvynioti į 1 centimetro storio iš miltinės tešlos pagamintą blyną ir kaitinti orkaitėje 1 val. laiko. Pradėti vartoti po 1lašą į dieną ir palaipsniui didinti iki nepilno arbatinio šaukštelio.
As du metelius kekviena diena geriau musmires antpiliuka (anksciau net keleta kartu apie tai rasiau)ir ne po viena lasiuka o po 38 ryte ir vakare .Kaip matot gyva ir kaip kas daug teigia ,jokiu kepenu nesusigadinau .Tik mano receptukas kiek kitoks : i 1 l stiklaini reikia prideti musmiriu ,su visais koteliais .Negalima nukrapstyti jokiu prikibusiu lapeliu,spygliuku,tiesiog tokias kokias radote,tik lengvai nuvalyti zemes .Uzpilti turini degtine,geriausiai gera namine,susupti i tamsu audekla ir pastatyti tamsioje siltesneje vietoje 13-14 paru.Praejus laikui nukosti ir gerti ilasinus i vandeni po 38 lasus ryte ant tuscios sirdies ir vakare,einant miegoti. Gerdama antpila labai gerai jauciausi,galiu pasakyti,kad tai savotiskas dopingas priduodantis nemazai jegu (bent as jau taip jauciausi).Sita recepta gavau is vienos jau pagyvenusios motereles,ejusios musu keliu ir sekmingai gyvenancios ,jau berods daugiau nei 10 metu .Turiu pasidariusi to antpiliuko kekvienais metais,bet kazkaip ji primirsau,galvoju,kad reikia po truputuka vel pradeti gerti,jis naikina vezines lasteles
Taip tinka tik raudonoji musmire,musmiriu reikia prideti kiek telpa,bet neprigrusti,o lengvai paspaudziant,smulkinti nereikia,tokias kiskit kokias radot,jokio santykio nera,viska sklidinai uzpilti degtine.Vartoti galima tik po chemoterapijos,nes kaip mano gyditojas teige musmire tai ta pati chemoterapija tik turinti silpnesni poveiki.As ja geriau du metus ,galima kas trys menesiukai padaryti savaites pertraukele,vaistukus galima kartu vartoti visus,taip pat ir papildus.Tiesa vartojant musmire turi buti uzgijusios pilnai visos pooperacines zaizdos,pradzioje as sito nezinojau ,tai man pradejo kauptis skysciai pazastyje,bet vos tik ja nutraukiau gerti viskas susitvarke,gydima tesiau pilnai uzgijus zaizdoms.
Taigi visoms rekomenduoju pasidaryti antpiliuko ir nereikia bijoti ji gerti,jis net nebjauraus skonio,primena gira .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 09 rugsėjo 2009 - 16:42
Radau kitame forume man idomia diskusija apie alternatyvu gydyma. Gal kam irgi bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 09, 17:14)
As manau, kad visokias alternatyvas deretu bandyti tik pasitarus su gydytoju, kad nebutu kaip ragnez pavyzdyje...  doh.gif

O ką naudojo Ragnez, nepamenu , bet kad neužlipus ant to paties grėblio?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 09, 14:15)
Tavo mama jau ir taip gavo Dievo dovaną išgyventi 12-ka metų.

Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 09 09, 15:14)
Aš paantrinsiu .GABIJAI. Esi laimės kūdikis. Kad ir sirgdama mama šiteik  metų šalia tavęs.

Adis, .GABIJA, skaitydama Jus jaučiu motinišką poziciją. Lyg savo vaikams skirtumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 09, 17:14)
<...> Teta buvo padovanojusi kazkokius juros dumbliu papildus. Pirma pasiklausiau savo onkologo, ar galiu siuos preparatus naudoti, nes buvo prisakyta net vitaminu negerti. Tai pasake, kad blogiau nuo tu dumbliu nebus, o geriau... velnias zino... Na isgeriau as juos, bet kazkokio poveikio nejauciau. <...>

Pamenu mano mama gere kazkokius juros dumblius (zalias tabletes), jas berods is Rusijos vezdavo, bet jai jas operuojantis daktaras paskyre, jei neklystu.. g.gif Dar pamenu, kad alyvuogiu alieju po kelis saukstus per diena liepdavo isgert, i kuri ji labai geitai nei paziuret nebegalejo... O augliai skydliaukej..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 09 rugsėjo 2009 - 18:33
Taip taip, pagaminti Rusijoje. Net neklausiau tetos, is kur gavo, tik mandagiai nieko nesakiusi priemiau, nors man is karto ta ideja nepatiko. Stai tie papildai, nepatingejau paieskoti.

Dar prisiminiau, kad mano mama ikalbinejo man pasiulyti maori, naoni ar kokios ten sultys. Bent klaipedoje zinau, kad jas daug kam siulo. As tai net i kalbas nesileidau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 09, 21:10)
Taip taip, pagaminti Rusijoje. Net neklausiau tetos, is kur gavo, tik mandagiai nieko nesakiusi priemiau, nors man is karto ta ideja nepatiko. Stai tie papildai, nepatingejau paieskoti.

Dar prisiminiau, kad mano mama ikalbinejo man pasiulyti maori, naoni ar kokios ten sultys. Bent klaipedoje zinau, kad jas daug kam siulo. As tai net i kalbas nesileidau  schmoll.gif

Mano mama operavo Vilniuj, tai kiek suprantu Vilniuj jai ir rekomendavo(bet galiu ir grybauti, nes man tada apie 12m tebuvo ir prisiminimai jau migloti), bet pas ja kitokios tabletes, vadinosi fito splat ar kazkas pan, o supakuotos plokstelemis, bet tai turbut tas pats, nes sudetyje juros dumbliai. Bijau ka daugiau pasakyt, nes tiek ir tezinau, bet augliai ir toliau auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 09 rugsėjo 2009 - 20:28
Sveikos:)

Na, sian savaite, kaip mano mama sanatorija. Galu gale atsirado apetitas, jau siek tiek ir sunkesni maista valgo.. Vakar suvalge 1 cepa, tai net pati nepatikejo.. Deja, i vaistine sanatorijoje nueina pasisededama ant suoliuko, nes vienu ejimu ziauriai pavargsta.. Tikekimes, kad jegu dar prisikaups. Savaitgaly buvau pas ja, veziojau vezimu, tai rigi baisiai pavargo... Bet jau dziugina, kad normaliai valgo ir ja nebepykina, reiskia, kad artimiausiu metu sustipres! As to tikiuosi. Labai aptinka sanatorijoje, nes ja labai rupinasi gydytoja. Sako, kad net netiki, kad taip zmones rupinasi..
Bandem uzsirasyti pas kita chemoterapeute, deja nepavyko. Registraturoj pradjeo mykti, kad kabinetuose keiciasi chemoterapeutes ir kad nezino kuria diena kuri dirbs.. NU kazkoks marazmas. Na, pirmam kartui eisim pas ta, o poto bus matyti.. Butinai pati eisiu su mama..
Tiek ziniu is mano katilo.

ifauru-laikykites! Tikiu, kad viskas bus gerai!
Papildyta:
del tu papildu..
As klausiau gydytoju, ka jie galvoja apie tuos visus siulomus grybus ir t.t Sake, kad jie tokios gydymo metodikos pries vezy nepripazysta. Nes pasak ju, kaikurie komponentai atvirksciai gali skatinti augliu atsiradima..
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 09, 22:45)
Sveikos:)

Na, sian savaite, kaip mano mama sanatorija. Galu gale atsirado apetitas, jau siek tiek ir sunkesni maista valgo.. Vakar suvalge 1 cepa, tai net pati nepatikejo.. Deja, i vaistine sanatorijoje nueina pasisededama ant suoliuko, nes vienu ejimu ziauriai pavargsta.. Tikekimes, kad jegu dar prisikaups. Savaitgaly buvau pas ja, veziojau vezimu, tai rigi baisiai pavargo... Bet jau dziugina, kad normaliai valgo ir ja nebepykina, reiskia, kad artimiausiu metu sustipres! As to tikiuosi. Labai aptinka sanatorijoje, nes ja labai rupinasi gydytoja. Sako, kad net netiki, kad taip zmones rupinasi..
Bandem uzsirasyti pas kita chemoterapeute, deja nepavyko. Registraturoj pradjeo mykti, kad kabinetuose keiciasi chemoterapeutes ir kad nezino kuria diena kuri dirbs.. NU kazkoks marazmas. Na, pirmam kartui eisim pas ta, o poto bus matyti.. Butinai pati eisiu su mama..
Tiek ziniu is mano katilo.

ifauru-laikykites! Tikiu, kad viskas bus gerai!

Ačiukas 4u.gif Bandysim kaip nors. Vis dėlto gausim ne tęsti FOLFIRI, o vėl FOLFOX...

O dėl Jūsų mamos - viskas taip ir turi būti gerai - dar po poros savaičių į parduotuvę jau nueis pati drinks_cheers.gif
Atsakyti