QUOTE(adis @ 2009 09 09, 16:14)
Dėl invalidumo, aš verkiau, kai jį man skyrė. I grupė tavo mamai gal didžiulis baubas - savo visiško neįgalumo pripaažinimas. Jai gal geriau mažiau pinigų, nei tai...
As neverkiau,bet man buvo sokas,kai sesuo pasake kiek darbingumo skyre,as iskart pradejau galvoti,kad mano padetis zymiai blogesne,nei as manau ir kad man visko nepasako iki galo
Ir dabar kartais taip pagalvoju
P.S.o pinigu skirtumas man atrodo minimalus su 1 ir antra grupe,jeigu isvis yra
Nes tikrai daug pazistamu su antra grupe gauna tiek pat,arba daugiau.Suprantu kad nuo atlyginimu priklauso,nes stazo pas mane pilna
Gal 659 cia kazkoks minimumas? Nes viena mano "kolege" su antra grupe gauna lygiai tokia pat suma
astaxa ,man visi aplinkui kartuoja:tu negalvok ir viskas bus gerai,tik negalvok...o as negaliu,kartais atrodo tikrai nera nei minutes kad negalvociau,atrodo ta baime sedi kazkur giliai pasmonei...
Kartais sventai tikiu kad pasveikau visam laikui,o kartais pradedu galvoti mazdaug taip:jeigu "atkrisiu" tai turiu dar viena sansa - transplantacija
O kaip baisu iskart darosi...Zinau kad negerai taip galvoti,bet nieko negaliu su savim padaryti
evesima ,as suprantu tavo nora "paimti" mamos liga.Man visada norisi paimti nors truputi skausmo ,kuri mano mama kencia jau daug daug metu
O ka jau sakyti,kai mama mato savo vaiko kancias...kai man buvo labai blogai,mama buvo visada salia ,viska mate,ir ligonineje nakvavo...isivaizduoju ,ka ji isgyveno
adis ,kazkada rasiai del dantu protezavimo.Aisku paskaiciau,pagalvojau ,kad ir man reikia pasinauduotis proga ir ...pamirsau
Kazi,ar yra ten eiles? Tikriausiai yra...Kiek girdejau,kad pensininkai kazkaip laukia metais,jeigu nori nemokamai sutvarkyti,gal ir cia panasiai?
Ir dar ne i tema
Kokia grazi siandien data - 09 09 09