Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 08, 10:26)
Laba diena, Mergaitės4u.gif
Turiu tokį klausimą. Ar gali sutrikti virškinimas esant mts. pilvelyje ar dar kur virškinimo sistemoje? Mamytė praeitą savaitę valgė silkės, padarytos namuose (bet valgė dvi dienas ,nes sakė, kad labai skani  blush2.gif ) Tai buvo sublogavusi - silpna, neturėjo apetito, o apie silkę bijojo net ir pagalvoti. "Pripaišėme" visa tai, skrandžio nedirbimui. Pasidarė iškrovos dieną, po to "juodų" dribsnių dieną. Savijauta pagerėjo. Vakar išsikepė ir pavalgė blynelių paprastų. Naktį pajuto, kad pilvelis negeras, viduriai truputi minkštesni. Šiandien vėl tik arbatėlės.... unsure.gif Apetito visai nėra. Temperatūros nėra... ir jėgų ne peklos... Ar gali būti, kad kažkur virškinimo sistemoje yra mts.? Echoskopija mėnesio pabaigoje.... Neramu...

11 val. vežame tetuką į Klaipėdą pas kardiologą - kaži ką pasakys... g.gif

Visoms geros dienelės  ir sveikatytės...

Gal jau perdaug įsibaiminote.Maistelis chemo įerzintam skrandžiui ne pats geriausias.O blynų aš privengiu , gal dėl lastelienos stokos , jie man nelabai tinka.O jei valgė su grietine , tai dar kepenis užkrovė darbeliu.O viena iškrovos diena mažai, po jos reikėjo pradėti nuo košių.

O kaip čia pradėjau dieną be raudonos energijos ?
user posted image
jau greit tikrai miškai bus tokie raudoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 rugsėjo 2009 - 09:54
Sveikos 4u.gif

Tikiuosi, kad už lango saulė (bent Vilniuje šiuo metu, kur dabar esu) kiek nors praskaidrina ir Jūsų mintis 4u.gif

Mano tėtis irgi pradėjo "streikuoti". Na, ne tėtis, o jo sveikata. Svaigsta galva, ypač kai staigiau pgulėjęs pasikelia. Su savo geležine kantrybe matyt tikrai jautėsi ne kaip, nes vakar buvo pas šeimos gydytoją. Pasidarė bendrą kraują - lyg ir viskas norma. Spaudimas kiek pašokinėja, bet ir tai nebaisiai. Greičiausiai pripaišom fizinį ir psichologinį nuovargį. Bandys dar sesė su juo ir pas kardiologus pakliūti...Va taip. Šiandien jam 72 blush2.gif

Ką su mama darys, dar vis lieka iki galo neaišku, nes konsiliumas vakar nesusirinko. Laukiam.

Gražios dienelės 4u.gif
Atsakyti
keleta dieneliu nesilankiau cia, tai teko nemazai pasedet kol viska perskaiciau smile.gif Vakar pasidariau kraujo tyrimus, tai leukocitai vel siaubingai nukrite... suleido vaistus, tai tikiuosi iki ketvirtadienio atsistatys, nes labai nenoriu nusikelti trecios chemijos.
Ir dar noriu paklausti del invalidumo. Kada ji galima pradeti tvarkytis? Kiek as zinau reikia is pradziu isbuti tam tikra laika "ant biuletenio". Ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2009 09 08, 11:04)
keleta dieneliu nesilankiau cia, tai teko nemazai pasedet kol viska perskaiciau smile.gif Vakar pasidariau kraujo tyrimus, tai leukocitai vel siaubingai nukrite... suleido vaistus, tai tikiuosi iki ketvirtadienio atsistatys, nes labai nenoriu nusikelti trecios chemijos.
Ir dar noriu paklausti del invalidumo. Kada ji galima pradeti tvarkytis? Kiek as zinau reikia is pradziu isbuti tam tikra laika "ant biuletenio". Ar as klystu?

Invalidumą skiria , kai skaitoma , kad gydymas baigtas , bet rezultato negauta.Mums onkologiniams tai reiškia baigus chemo.Bent man taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 rugsėjo 2009 - 10:25

Man teko tvarkytis tada, kai isnaudojau maximalu kieki biuletenio dienu, t.y. 120 d (4 men). Tik geriausia pasibaigus biuleteniui dar ta pacia diena nesti popierius, nes uz kiekviena delsta diena negausite pinigu. As susilaukiau neigiamu komentaru siuo klausimu, nes uzdelsiau visas dvi savaites.
O ar zinote, kokiu dokumentu reikia? Dabar visko tiksliai neprisiminsiu, bet tikrai pamenu, kad reikejo israsu is gydymo istorijos (mano atveju, ligonines epikrizes), seimos gydytojo ale siuntimo (kazkoks formos numeris, tikrai neprisiminsiu), deklaruotos gyvenamosios vietos pazymos. Nezinau kaip kituose miestuose, bet Klaipedoje dokumentai buvo priimami tik tam tikromis valandomis diena, gal 2 ar 3 val intervalas buvo duotas.
Atsakyti
Rasų lanka, manau, kad silkutė mamytės kalta. Tikrai ne mts. Pamatysite - praeis. Kuo greičiau tegul tai įvyksta, kad nubaidyt baimes.

O mes turim po virusą kažkokį su dukra. Mokyklai laikinai sudie. Vaikas vemia, temp.nėr. Man "suka pilvą", kol kas tiek. O visa tai - iš brolio šeimos pasigavom, jie visi tuo pačiu užsikrėtę. Laukiam pasėlio atsakymo, kas gi čia.

Gabija, tobulėjate skyse ! Sudomino labai sagės, manau imsiuosi ir aš.

Adis, Ifauru, Ugnine, einarta, ........, kitos mergaitės, čia Jums:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 09 08, 12:12)

Gabija, tobulėjate skyse !  Sudomino labai sagės, manau imsiuosi ir aš.
Adis, Ifauru, Ugnine, einarta, ........, kitos mergaitės, čia Jums:

user posted image

Arune aš raudonuoju,nes esu tobula tinginė.Nežinau kur dingsta diena .Padarau valgyti, grindis išsivalau, užsiimu Reiki , o daugiau nieko gero.Dabar net pasivaikščioti nelabai einu, nes bijau prisitrinti pūslių.Nesulaukiu kada oda atsistatys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 rugsėjo 2009 - 12:04

Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba

Kol vyksta gydimas 120 dienų laikotarpis kai gali būti "biuletenyje" gali būti pratęsiamas gydytojų komisijos sprendimu. Mano vyras gavo neįgalumą po 220 dienų biuletenio.
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif

rasu lanka ,as irgi galvoju kad del silkes cia taip g.gif Man irgi dar su skrandziu ir zarnynu visokiu problemu buna po gydymo doh.gif Ir pikina daznai jeigu ka netinkamo uzvalgau ir remuo beveik pastoviai ir net kai ciupineju pilva viskas skauda,aisku nestipriai,bet labai nemaloniai.

arune ,sveikite greiciau su dukryte 4u.gif Mes irgi virusa pagavom,ir temperatura ir sloga ir pavidurioja mazoji.

GABIJA ,o cia tavo paveikslas? Labai grazus wub.gif Ir pamirsau apie sage parasyti,irgi thumbup.gif Nu tikrai tu tikra menininke biggrin.gif wub.gif Kazkoks kalamburas gavosi biggrin.gif

Ifauru tikekimes kad teveliui nieko blogo ir su gimtadieniu!!!! happybday.gif

Aj,dar del invalidumo- man dave gydymo metu,gydymas prasidejo gruodzio pirmo,o invaliduma nustate sausio 17 (iki to rasiau kad gruodzio,susipainiuojau blush2.gif ),po 3 chemijos.Bet man nereikejo biuleteniu,nes buvau vaiko prieziuros atostogose.Man asmeniskai pati gydytuoja hematologe pasake apie invaliduma ir sutvarke visus popierius epikrize,siuntima ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 08 rugsėjo 2009 - 14:51
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 08, 10:26)
Apetito visai nėra. Temperatūros nėra... ir jėgų ne peklos... Ar gali būti, kad kažkur virškinimo sistemoje yra mts.? Echoskopija mėnesio pabaigoje.... Neramu...

gali buti tiesiog elementarus enterovirusas. kaip tik dabar pats sezonas tokioms ligoms... as pati kazkokia tokia nelaime buvau pasigavus pries savaite.
Atsakyti
Sveikutes!Nors as pati nesergu,bet jau 14 metu-galvos smegenu veziu serga mano mamyte.Tad noreciau pasidalinti savo patirtimi.Kai mamyte susirgo man buvo 15 metu.Musu seimoje jos liga buvo tabu,apie ja nekalbejome,ignoravome,nors zinojome.Mamyte dirbo 11metu su augliais galvoje.Galvyte paskaudedavo,bet isgerdavo nuskausminamuju ir praeidavo.I gydytojus daugiau nesikreipe.(diagnoze nustate Kaune).Is pradziu augliu buvo 4.Gydytojai nesiryzo operuoti,nes jie buvo issideste smegenyse.Siuo metu ju jau 20.Pries 3 metus mamytei staiga sukilo temperatura,bet i darba vis viena isejo.Tetis po keliu val parveze namo nebepaeinancia kojomis...Iskvieteme greitaja med pagalba.Temperatura numuse.Toliau seke apsilankymai pas seimos gydytoja ir siuntimas i klaipeda.Nustatyta 2 st gimdos carcinomma.Isoperavo visa gimda.Gydytojai prognozavo,kad mama gyvens daugiausia 1.5-2 metus.Nemoku net zodziais isreiksti,kaip tada jauciausi,zeme slydo is po koju.Persekiojo naktiniai kosmarai,pradejo nuolat drebeti rankos(beje,jos dreba iki siol).Beje,kai rado auglius galvoje-gydytoju prognozes taip pat buvo maximum 7 metai...Jau praejo 3 metai,kai mamytei isoperuota gimda ir nors pastaruoju metu sunkokai viena vaiksto,bet yra gyva.O tai svarbiausia!Ir dar.Mama atsisake chemoterapijos ir gydosi tik homeopatiniais vaistais,zolelemis,rupuzes ir grybu uzpilais.Vaziuoja pas zolininke Balvociute,kuri pagamina mamytei specialius zolinius misinius.Vis dar labai pergyvenu del mamos,bet tikiu,kad ji pasveiks.TIKEJIMO,STIPRYBES,JUMS VISOMS,MIELOSIOS!NEPASIDUOKITE IR NEPRARASKITE VILTIES!LAIKAU UZ JUS VISAS KUMSCIUS IR MELDZIUOSI,KAD VISKAS BUTU GERAI,KAD VISOS PASVEIKTUMETE. SU PAGARBA IR wub.gif JURGITA
Atsakyti
evesima bigsmile.gif Ko tik ne buna gyvenime,taip labai svarbu tiketi ir nepasiduoti wub.gif Stiprybes ir sveikatos jums su mamyte 4u.gif

Man siandien nekokia diena...mamai nustate diabeta,cukrus 14.5,nuveze i ligonine verysad.gif Kaip pergyvenu,ji pas mane ir taip turi visa puokste ligu,jau seniai inavaliduma 1s grupes,stuburo 5s operacijas,stovi stubure metaline konstrukcija,daug metu tramadolis,morfinas ir dar visokiausiu vaistu ir dabar dar viena rimta liga verysad.gif Dar mano liga kiek jai atnese asaru ir skausmo verysad.gif
Atsakyti