Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 07, 15:41)
norejau parasyti,ne tik del to rolleyes.gif
Juk musu merginos visos vaikscioti gali,bet turi invaliduma 4u.gif Aj ko as cia teisinsiu,nei as prasiau ta grupe,nei ka...Kaip nusprende gydytuojai,taip ir dave...labai noreciau kad jos niekada nereiketu

Sveta, gi niekas ir nepraso pasiteisinimu 4u.gif Tik domimes, del ko dave tiek mazai %, ten siaip sau tiek mazai neduoda.
O popierizmas ten nemazas, as neisivaizduoju, kaip jegu, sveikatos neturintis zmogus galetu pats viska susitvarkyti doh.gif Pazymos, pazymeles, darbo laikas nei sioks, nei toks ir dar viska greitai pristatyti reikia.
--------
As norejau gauti pinigeliu mano prieziurai, nes realiai as pati nieko nepasidarau, bet pagal visas lenteles ir popierius, nepriklauso jokie pinigai, nes neva galiu pati iki parduotuves nueiti, pasigaminti valgyti ir t.t. unsure.gif Absurdas.
-------
Adis, as ir nesakiau, kad ten jau gerai zinomas ir taikomas vaistas, tik maniau, kad kam nors gali buti naudinga tokia informacija. Kiek zinau, kai isbandyti vaistai nebepadeda, bandomi nauji, eksperimentiniai ir pan. As laiko dabar turiu daug, paziuriu per TV daug dokumentikos, idomios mokslines laidos, paskaitau ir panasaus pobudzio zurnalus. O jei eina kalba apie vezi ar siaip navikus, visada idemiau informacija isidemiu.
Reikes tureti omeny, kad tu tiek daug zinai sioje srityje, nors, tikiuosi, neprireiks man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 07 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(adis @ 2009 09 07, 15:50)
arune, invalidumo išsaugojimui bandyk viską motyvuoti lifedemine ranka, (ji juk pas tave patinusi dar?) ir tuo kitu pabrinkimu. Skauda, maudžia, tirpsta, kieta, nedaug jėgos, silpna ir pan.

Antrą kartą kai ėjau dėl grupės, (po pirmo gydymo) onkologė manoji sakė: " Skūskis, kad negerai jautiesi, rodyk ranką sutinusią, sakyk, kad net kaldros nepakeli, taip silpna... ". Ėjau, bet nesiskundžiau tiek biggrin.gif , prietaringa esu... kodėl turėčiau kažką vaidinti, jei to nėra? Dar "prisikarksėsiu"... Pasipasakojau kaip yra iš tikro, nusivedė į kitą kambariuką, liepė nusirengt iki pusės, apžiūrėjo ... ( kam tai?) bigsmile.gif . Tada pranešė, kad sveika beveik, eik dirbt, turiu diplomų. Prie ko čia jie?

Tada prašiau, kad viena gyvenu, būkit žmonės, duokit nors ant kojų atsistot finansiškai., tai pasakė;" čia jau kitos problemos". Ir viskas. Likau su 170 lt.pajamom.

Kažkaip nesinori daugiau žemintis.

--------

Kaip su tais kyšiais ten, gal kas žinote? Kiek duot?

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 rugsėjo 2009 - 15:20
Dabar labai susidomėjuis seku apie mėginimus pažaboti triple negative breast cancer, tokį aš, man atrodo, ir NBA turim.

Berods ir as. Jei teisingai supratau, kad tai kai estrogenu ir progesteronu, Her2 receptoriu reakciju nera?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 09 07, 16:08)

Kaip su tais kyšiais ten, gal kas žinote?  Kiek duot? 

blink.gif

Man atrodo, kad viskas priklauso nuo to kaip būklę įvertina šeimos gydytoja ir ar sutinka su tuo poliklinikos komisija.Aišku ir nuo to kokie gydymo rezultatai.
O komisijoje , kai nuėjau sėdi keturi veikėjai , tai kaip ten kam ir ką paduosi.Paduoti gali tik tie, kurie turi pažįstamų komisijoje ar artimųjų pažįstančių komisijos narius.
Manęs net neklausė kaip jaučiuosi.Davė dvejiems metams-30 proc darbingumo, kaip tada sakiau iki gyvos galvos, bet gal kitais metais vasarį dar teks vėl sudalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 07, 16:24)
O komisijoje , kai nuėjau sėdi keturi veikėjai , tai kaip ten kam ir ką paduosi.Paduoti gali tik tie, kurie turi pažįstamų komisijoje ar artimųjų pažįstančių komisijos narius.

O tas nusivedimas į gretimą kambariuką apžiūrai man atrodo tam ir skirtas, kad paduot blink.gif

Ar Gabija nebenorėjot ar nebegalėjot dirbt, juk kiek prisimenu, iš darbo nieks nevijo? Na, tas 3 val. kiek leidžiama su tokiu darbingumu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 rugsėjo 2009 - 15:35
Net as su savo 15% issiprasiau leidimo dirbt namie po 2 val kasdien, labai geras priedas gaunasi prie inalivudmo, beveik antra tiek. Labai dziaugiuosi savo darboviete, bendradarbiais ir virsininkais, kurie lauke manes, pasiule padirbeti namie ir iki siol rupinasi, kad tik man viskas kuo geriau butu group.gif

As visada neigiamai ziurejau i kysius, niekam nedaviau, mamai neleidau niekam duoti, o ir ateityje neketinu duoti (tfu tfu tfu, kad nebutu kokia ekstra situacija, kurioje kitokios iseities nebutu)
-----------------

Mergaites, ogi koki atradima ka tik padariau. Perziurinejau savo liepos menesio KT, tai pasirodo, kad kazkiek kauliuku kairiajame dubenyje dar man paliko thumbup.gif Va foto:
user posted image

palyginimui, is interneto pasiskolinta "sveika" foto
user posted image

Atsakyti
sveikos mielosios,
mamai šiandien išrašė DOLFORIN 25 mcg/val. transderminių pleistrų. taip neramu ant širdies - pereiname prie opioidų... perskaičiau informacinį lapelį, gydytoja kaip ir paaiškino viską, bet pridūrė, kad yra grupė žmonių, kuriems nesuveikia... gal yra susidūrusių su šiais vaistais? kokios patirtys?..

Rasų lanka, jei gerai pamenu, Jūsų mamytė vartojo Zometą. sakykit, ar skyrė, ar patys pirkote? vartojo pilną ciklą? kokia situacija buvo, ir ar davė pageidaujamus rezultatus? ačiū 4u.gif

Atsakyti
upsikaz, man teko susidurti ne su konkreciai siais vaistais (as naudojau Matrifen), bet tos pacios grupes ir tokio pat poveikio - Fentanyl. Pradejau nuo 25 mg, baigiau, berods 100 mg. Kokia patirtis domina?
Man ilgainiui nebepadejo, nes skausmai buvo neurologiniai, kuriuos sitoki evaistai ne visada numalsina, man padejo kitokiu vaistu derinys.
Ka galiu pasakyti is savos patirties, tai siaip kazkokio ypatingo neigiamo poveikio nejauciau, tik pradzioje nuo ju pykino, apmazejo apetitas. Jei tekdavo didinti doze, uzklijavus stipresni pleistra, po kokiu 12 val darydavausi mieguista, nebudavo apetito, kartais ir pykindavo. Pora kartu po didinimu pramiegojau visa diena.
Siaip 25 mg nera didele doze, o ir del pripratimo labai bijoti nereikia. As nejauciau kazkokiu pasekmiu, kai buvo nuimtas tas vaistas.

Gal kitu bus ir kitokia patirtis, nes skirtingi organizmai gali reaguoti skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 07 rugsėjo 2009 - 16:43
Tati, ačiū 4u.gif tikiuosi, kad bus kuo mažiau tų šalutinių reiškinių.
dar viena bėda, kad vis dar nelabai žinom, ką tais vaistais gydome doh.gif gydytojai turi dvi hipotezes - mts kauluose arba problemos su stubutu. šiandien palyginti nesunkiai gavome siuntimą MR, bet siaubą kelia eilės KMUK blink.gif norėjom registruotis Druskininkuose Medea klinikoje - ten kad ir rytoj galima darytis, bet jų aparatas šiam tyrimui pasirodo netinkamas... bandysim rytoj kokius kerus pasitelkę KMUK eiles "pramušti", gal įvyks koks stebuklas...
Atsakyti

Dabar labai susidomėjuis seku apie mėginimus pažaboti triple negative breast cancer, tokį aš, man atrodo, ir NBA turim.

Mano mamos irgi.
Atsakyti
Nera uz ka, kad tik naudos butu 4u.gif
Kokios eiles? As laukdavau 2-4 sav, kaip kada. Jei labai skubu ir brangi kiekviena minute, galite bandyti skambinti i radiologijos skyriu (ar koks atitikmuo ten yra), pakalbeti su vedeju. Ne karta taip dariau, pavykdavo susitarti padaryti viska kiek kitaip, nei priklauso pagal taisykles.

Del Medejos, mane buvo siek tiek nuvyle Klaipedos skyrius, darantis KT. Tyrimas kaip ir visiskai kompensuojamas valstybes, kai atejusi pasakiau, kad man tu nuotrauku nereikia, kad man reikia viska irasyti i CD, matesi, ka dis lubu sugalvojo, kad reikia sumoketi 30 Lt uz irasyma i CD blink.gif Aisku, tokia suma nera didele, bet pats principas nuvyle. O ir aparatura ten buvo viena seniausiu, kiek teko matyti per kelias ligonines.

Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 09 07, 17:56)
šiandien palyginti nesunkiai gavome siuntimą MR, bet siaubą kelia eilės KMUK blink.gif norėjom registruotis Druskininkuose Medea klinikoje - ten kad ir rytoj galima darytis, bet jų aparatas šiam tyrimui pasirodo netinkamas...  bandysim rytoj kokius kerus pasitelkę KMUK eiles "pramušti", gal įvyks koks stebuklas...

upsikaz, jei nepavyks KMUK pagreitintintai patekti...
MR geras aparatas yra Šiaulių ligoniėje, jei Jums ne pertoli? Tik nėra gerų aprašytojų. Aprašyti gal būtų galima Kaune, nes suprantu, kad kažkokios panašios nuotraukos kaip kom. tomografijoje? Eilės čia žymiai mažesnės. Pasiskambink gal pritaikytas tyrimui aparatas arba gal Vilniuje?
Šiauliuos tos pačios MEDEA filialas:

MEDEA Magnetinis rezonansas:

Šiltnamių g. 29,
8 5 2375675
VILNIUS, Smėlynės g. 25,

8 45 463443
PANEVĖŽYS, Kudirkos g. 99,

8 41 399465
ŠIAULIAI, Sveikatos g. 34,

tel. 8 313 45969
Druskininkai, Sveikatos g. 34,

(su siuntimu galit darytis bet kur)