Sveikutes,
labai daug kas susiduria su sloga. Mano vaiko tai pastovi liga kuri persikelia i kosuli, gerkles paraudima, o netgi kartai ir i plauciu uzdegima.bele maziausia liga griebiamasi antibijotiku. va ir dabar 5 diena gerem antibijotikus , lasinom ir gerem vaistus nuo slogos, bei gerem nuo kosulio , liga sumazejo, bet vis dar pakosti, vis dar traukia nosi. Jau kaip ir pabodo varstiti poloklinikos duris , norisi geru rezultatu nes nei as nei mazyle nesam laimingos kai reikr prievarta gerti neskanius vaistus. kas lankosi pas homeopatus parasykit adresus vilniuje, pavardes man nelabai ka sako esu naujoke sitam reikale (homeopatijoje).
Busim labai dekingos
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 12:46)
Sveiki.Aš taip pat turiu patirties del homoepatinių vaistukų.Prieš 3 metus mano 7 metė dukra pradėjo mikčioti. Tampėm per visokias gydymo įstaigas, bet rezultatai nedžiugino. Iš kažkur sužinojom apie Valentiną Taran(jinai dirba Palangos realibitacinėj ligoninėj). Paskyrė žirniukų, po pusmečio- kitokių vaistukų.Ir kažkur po metų žirniukų gėrimo mergaitė nebemikčioja. Ar tai tik sutapimas, ar tai vaistai padėjo-neaišku.
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos, kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas.
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos, kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas.
Mano dičkiui irgi, kaip manau, homeopatiniai vaistai padėjo nuo mikčiojimo.
O umckalor, kiek žinau, yra žoliniai, ne homeopatiniai, t.y. tiesiog palergonijų ištrauka, bet nepotencijuoti vaistai.
QUOTE(shantal @ 2008 01 06, 16:52)
Sakykite, ar su homeopato pagalba gydote tokias infekcines ligas, ar pati sugebate atrasti tinkamus žirniukus? Gal galėtumėte rekomenduoti kokios literatūros? Būčiau labai dėkinga už informaciją
labai reikėtų homeopato Vilniuj. Gal kas naudojatės šių gyd paslaugomis ir galėtumėt rekomenduoti? Žinau, kad yra geras homeopatas, bet niekaip nerandu jo kontaktų, anksčiau jis dirbo Tilto gatvėj, o dabar kažkur Užupy, beje, tam pačiam pastate sakė yra ir vaistinė
QUOTE(donataa @ 2008 03 02, 13:53)
Labutis,
gal kas žinote Zanos Jankovski telefono numerį, kuriuo galima būtų prisiskambinti? Labaui norime pas ją patekti
gal kas žinote Zanos Jankovski telefono numerį, kuriuo galima būtų prisiskambinti? Labaui norime pas ją patekti
837312375 skambink 7 ryto
Sveikos mamytes, jau trecias menuo gydomes pas homeopata alerginius berimus. Nors zinojau, kad gali buti ligos paumejimas, niekada nemaniau, kad jis bus toks baisus!! Mano maze (3 metukai) ismete baisiais dideliais pulingais spuogais, jie pratruko, uzsidejo sasai, dabar vel beria, bet berimas kitos - spuogeliai mazuciai ir tokiose vietose, kur seniau neberdavo... Buciau labai dekinga, jei kas galetu papasakoti, ar dar kam buvo toks gyjimo procesas, ar man cia reiketu pas dermatologus kreiptis, kad kokios naujos ligos neisivarytume...
Ir ka jus, mamytes, galetumet apie gyd. homeopata Misiu tarsteleti??
Mes lb norejom "persiorientuoti" i homeoptaija, nes mus tie antibai i kapus nuvarys.. tai pora kartu lankemes pas Misiu, jis vis sakydavo skambinkit, rasylit sms, kai beda.. (nes mes ne is Klp, o is rajono) na skambinu, rasau, net siulaus atvezt vaika.. ir jau ne pirma karta, paciu lemtingiausiu momentu lieku su serganciu vaiku "ant ledo". taip ir sikart nutiko.. sukilo didziule pulinga angina, temperatura nebetelpa termometre.. o musu daktariukas, kaip i vandeni dingo ar cia tik man taip skyla su juo, nes prisiklausiau daugybe tegiamu atsiliepimu apie ji, deja, pati prie ju nelabai galiu prisideti..
Mes lb norejom "persiorientuoti" i homeoptaija, nes mus tie antibai i kapus nuvarys.. tai pora kartu lankemes pas Misiu, jis vis sakydavo skambinkit, rasylit sms, kai beda.. (nes mes ne is Klp, o is rajono) na skambinu, rasau, net siulaus atvezt vaika.. ir jau ne pirma karta, paciu lemtingiausiu momentu lieku su serganciu vaiku "ant ledo". taip ir sikart nutiko.. sukilo didziule pulinga angina, temperatura nebetelpa termometre.. o musu daktariukas, kaip i vandeni dingo ar cia tik man taip skyla su juo, nes prisiklausiau daugybe tegiamu atsiliepimu apie ji, deja, pati prie ju nelabai galiu prisideti..
QUOTE(bloga @ 2008 04 10, 17:53)
Ir ka jus, mamytes, galetumet apie gyd. homeopata Misiu tarsteleti??
niu galiu pasakyt kad gydytojas irgi zmogus,as irgi su paliepimu skambinau visa savaitgali,po to issiaiskinau kad zmogus buvo laidotuvese nemanau,kad siaip sumastes terstu savo varda
gal kas zino palangoje daukanto 6 MEDOCHEDA atsiliepimu
Papildyta:
gal kas lanketes pas gyd vaivariene kaune butu labai idomu suzinoti
Papildyta:
gal kas lanketes pas gyd vaivariene kaune butu labai idomu suzinoti
QUOTE(mmergyte @ 2008 04 10, 21:53)
niu galiu pasakyt kad gydytojas irgi zmogus,as irgi su paliepimu skambinau visa savaitgali,po to issiaiskinau kad zmogus buvo laidotuvese nemanau,kad siaip sumastes terstu savo varda
zinoma suprantu, bet tai jau ne pirmas kartas toks.. dazniausias jo pasiteisinimas buna, kad turi labai daug klientu, arba popieriu. na, mano supratimu, jei nebeapzioji, tai ir nebekask, tai cia viena, o kita, as gi neskambinu jam siaip, pasikalbeti, skambinu ar rasau, jam paciam liepiant tai daryti ir tik esant rimtam reikalui, net pasisiuliau atvykti vizitui, kad gerai apziuretu ir pasakytu, kaip mum toliau elgtis, ir kad isvengciau tu rasinejimu-skambinejimu.
siaip gana keistas man tas diagnozes nustatinejimas ir vaistu paskyrinejimas telefonu, nematatnt ligoniuko kazkaip man neprofesionaliai tas visas reikalas atrodo
QUOTE(bloga @ 2008 04 11, 20:34)
zinoma suprantu, bet tai jau ne pirmas kartas toks.. dazniausias jo pasiteisinimas buna, kad turi labai daug klientu, arba popieriu. na, mano supratimu, jei nebeapzioji, tai ir nebekask, tai cia viena, o kita, as gi neskambinu jam siaip, pasikalbeti, skambinu ar rasau, jam paciam liepiant tai daryti ir tik esant rimtam reikalui, net pasisiuliau atvykti vizitui, kad gerai apziuretu ir pasakytu, kaip mum toliau elgtis, ir kad isvengciau tu rasinejimu-skambinejimu.
siaip gana keistas man tas diagnozes nustatinejimas ir vaistu paskyrinejimas telefonu, nematatnt ligoniuko kazkaip man neprofesionaliai tas visas reikalas atrodo
neisizeisk,o tai kodel nesikreipi i kitus gydytojus tada? nes jei man atrodytu ne viskas gerai su situo reikalu,jau buciau begus pas kita gydytoja o del neapziojimo,tai ka butum rasius,jei butu is viso atsakes gydyt vaikuti?ne priekaistauju tik idomi tavo pozicija