Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Neringiux @ 2007 12 10, 16:50)
Girdejau geru atsiliepimu apie S.Malychina, bet patys lankomes pas Gema Galvidyte Homeopatijos centre. ax.gif

O kokios dabar vizitu kainos pas homeopatus? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Aš taip pat turiu patirties del homoepatinių vaistukų.Prieš 3 metus mano 7 metė dukra pradėjo mikčioti. Tampėm per visokias gydymo įstaigas, bet rezultatai nedžiugino. Iš kažkur sužinojom apie Valentiną Taran(jinai dirba Palangos realibitacinėj ligoninėj). Paskyrė žirniukų, po pusmečio- kitokių vaistukų.Ir kažkur po metų žirniukų gėrimo mergaitė nebemikčioja. Ar tai tik sutapimas, ar tai vaistai padėjo-neaišku.
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos, kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 13:46)
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos,  kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas. schmoll.gif

Nežinau, ar visiems, ar ne tinka homeopatija, bet manau, kad norint gero rezultato homeopatiniai vaistukai turi būti asmeniškai ir tam tikrai ligai parinkti. Pvz., kartą dukrytei penkias paras nekrito temperatūra, gydytoja jokių rimtų bėdų nerado, temp laikėsi virš 39, kasdien vis blogėjo, nors bandžiau visus antivirusinius ir arbatas, galop vežiau pas homeopatę, pasirodo, nė vieni iš mano vaistų neveikė jos organizmo ir pati gydytoja labai sunkiai parinko žirniukus šiam atvejui, bet rezultatą pajutom per keliolika valandų. ir dabar žinau, kad dukrai tuščias reikalas virusiukui užpuolus duoti oscillococinum, o vat sūnui jie tikrai padeda. Tačiau nei cinabsino, nei tonzilotreno jam negaliu duoti, nes esu tik pakenkusi šiais vaistukais.
Šiaip jei turit galimybių ir kantrybės tiksliai vartot homeopatinius, tai manau, kad tokioms paprastoms problemoms homeopatai tikrai turėtų padėti. Bent jau pabandyti tikrai verta. Mano vaikams padėjo ir padeda. Vos atradau homeopatiją, pamiršom antibiotikus, jau treti metai sūnui jų nėkart neprireikė, nors prieš tai tai oi kiek kartų teko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 13:46)
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos,  kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif

Sveika
Toks pat vaizdelis buvo prieš kelis metus, baigdavosi dar blogiau - -ligoninėmis. Po to nustojau duoti antibiotikus - -dabar jau keli metai antibiotikų nebevartojam. Vaikai aplamai beveik neserga, o jei suserga - išsiverčiam be antibiotikų. Kol organizmo imunitetas nesustiprintas(antibiotikai jį sunaikina), tai aišku homeopatija beprasmė. Mes pradėjome nuo imuniteto stiprinimo visais įmanomais būdais. Ir jokiu būdu sergant neduoti antibiotikų, nes vėl numuš jį (jei aišku nėra pūlinga angina ar plaučių uždegimas, nors mes ir plaučių uždegimą, ir ausyčių uždegimą homeopatija išsigydėme). Tada patikėk, veiks ir Umckalor, ir visa kita (arbatytės, inhaliacijos ir t.t.). Sėkmės jums.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 01 06, 16:52)
Mes pradėjome nuo imuniteto stiprinimo visais įmanomais būdais. Ir jokiu būdu sergant neduoti antibiotikų, nes vėl numuš jį (jei aišku nėra pūlinga angina ar plaučių uždegimas, nors mes ir plaučių uždegimą, ir ausyčių uždegimą homeopatija išsigydėme). Tada patikėk, veiks ir Umckalor, ir visa kita (arbatytės, inhaliacijos ir t.t.). Sėkmės jums.

ir kokie tie stiprinimo budai, gal galetum pavardinti? mes atsidurem uzdaram rate jau verysad.gif AB - nusilpusi imunine - liga - AB. varo i nevilti verysad.gif verysad.gif nesugelbejo mums nuo uzdegimu umckalor'as, teko sest ant AB

kanagi gyvenam provinicijoj tai sunkoka su homeopatais. buvom pas misiu, bet jis per daug turi pacientu.. mes jau i jam rupimuju sarasa nebtilpom unsure.gif nes vis neatsiliepdavo, paimrsdavo.. zodziu sudetinga, nors labai noreciau pereit prie homeopatiniu vaistuku
Atsakyti
Mano mažė irgi prie tų pasergančių dažniausiai sloga, raudona gerklė, bet buvo kelis kertu ir neaiškios kilmės temperatūra, kurią gydytoją iškart siūlė gydyti a-kais vieną kart paklausiau, kitą kart ne schmoll.gif O dabar užrašiau jau kitai savaitei į tą homeopatijos centrą, žiūrėsim kaip ten bus, galėsiu parašyt atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aisten @ 2007 10 08, 15:50)
Laba,

gal galesit man padeti. Labai noriu patekti pas gyd. Zana Jankovski, bet neturiu jos telefono ar kitu koordinaciu.  unsure.gif  O gautu jos  telefonu (8-37) 312375 niekas neatsiliepia. Rasykit i sia tema arba man asmenine zinute. Busiu labai dekinga.  4u.gif

Jei vaikui nėra, atrodo, 3 metų, tai priima be eilės. Nueik ir pateksi.
Tel ir aš neturiu. Bet jau ir nereikia. 2 metus vedžiojau savo vaiką pas ją, kaip kraštutinę priemonė jau buvo. Nekalba mano vaikas. Tai ji apžiūrėdavo, paskirdavo žolelių (ar šalavijas "pramuša" kalbą? blink.gif o gal medetkos?) ir pan. Tačiau visada būdavo privaloma nusipirkti kinietiškų ar kokių ten vaistų iš tian-ši serijos. Kaip butelaitis, taip 140 litų. Arba plastikiniam maišely 30 žalių tablečių - 50 litų.
Eidavo ten moterys gimdos ligų "gydytis"... ką galiu pasakyt..
Aš praregėjau.
Atsakyti
As jau antri metai lankausi pas Zana Jankovska ir esu labai patenkinta.
Dabar ji priziuri ne tik mane ir mano seima, bet ir mano niestuma nestuke.gif
Tik beda ta, kad beproto daug zmoniu pas ja ir jeigu viskas gerai, tai vizitai suskistyti kas metus blink.gif o dabar mane kaip niestuke priima kas menesi 4u.gif
Papildyta:
O jeigu yra rimta beda, ji priima, tik turi nuvaziuoti ir laukti, kartais buna tarpas ir ji tuomet priima, o jeigu vaikelis maziukas priima be eiles mirksiukas.gif O jeigu ka tai as pas ja 21 diena berods eisiu, tai gal kaip nors patarpininkauti galiu as pries save ileisti, nes kartais bobules ten ir uzplakti del savo eiles gali gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
o kur Klaipėdoj ieškot gero homeopato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 vasario 2008 - 13:51
QUOTE(fishke @ 2008 02 12, 13:50)
o kur Klaipėdoj ieškot gero homeopato  g.gif

Gali pabandyti kreiptis pas Misiu jis priima Priestočio g. 1 tel.869974864,mes pas ji lankomes biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikas serga atopiniu dermatitu. Pas kuri homeopata rekomenduotumete kreiptis Vilniuje. Ir kokios dabar kainos, ar nepasikeite (anksciau temoje yra keleta pamineta).
Atsakyti
sveikutes, gal kas zino panevezyje homeopata vyra? zinau, kad jis dirbo infekcineje ligonineje, bet net pavardes nezinau. o labai reikia. laukiu atsakymu
Atsakyti