QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 13:46)
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos, kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas.
Nežinau, ar visiems, ar ne tinka homeopatija, bet manau, kad norint gero rezultato homeopatiniai vaistukai turi būti asmeniškai ir tam tikrai ligai parinkti. Pvz., kartą dukrytei penkias paras nekrito temperatūra, gydytoja jokių rimtų bėdų nerado, temp laikėsi virš 39, kasdien vis blogėjo, nors bandžiau visus antivirusinius ir arbatas, galop vežiau pas homeopatę, pasirodo, nė vieni iš mano vaistų neveikė jos organizmo ir pati gydytoja labai sunkiai parinko žirniukus šiam atvejui, bet rezultatą pajutom per keliolika valandų. ir dabar žinau, kad dukrai tuščias reikalas virusiukui užpuolus duoti oscillococinum, o vat sūnui jie tikrai padeda. Tačiau nei cinabsino, nei tonzilotreno jam negaliu duoti, nes esu tik pakenkusi šiais vaistukais.
Šiaip jei turit galimybių ir kantrybės tiksliai vartot homeopatinius, tai manau, kad tokioms paprastoms problemoms homeopatai tikrai turėtų padėti. Bent jau pabandyti tikrai verta. Mano vaikams padėjo ir padeda. Vos atradau homeopatiją, pamiršom antibiotikus, jau treti metai sūnui jų nėkart neprireikė, nors prieš tai tai oi kiek kartų teko