Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 06, 23:02)
Neapsisprendziu pas ka vaikus vesti, Galvydite ar Pinikiene, HELP  unsure.gif

as dedu pliusa Pinikienei, gydemes pas ja, labai padejo !!!
net, kai gyvename uzsienyje, kai reik pakonsultuoja, pataria.
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2012 12 06, 23:23)
as dedu pliusa Pinikienei, gydemes pas ja, labai padejo !!!
net, kai gyvename uzsienyje, kai reik pakonsultuoja, pataria.

Savannaa, aciu 4u.gif o jus del rimtos problemos kreipetes ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 07, 00:28)
Savannaa, aciu  4u.gif o jus del rimtos problemos kreipetes ?

astma, alergija. tfu, tfu, tfu diagnozes nuimtos po homeopat gydymo!
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2012 12 07, 21:58)
astma, alergija. tfu, tfu, tfu diagnozes nuimtos po homeopat gydymo!

Ar ilgai tęsėsi gydymas? 4u.gif Aš gal greit rezultatų noriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2012 12 07, 23:02)
Ar ilgai tęsėsi gydymas?  4u.gif  Aš gal greit rezultatų noriu...  ax.gif

apie metus. ziema pradejom, o pavasari vaikas beveik nereagavo i pavasari(zydejimus..) iki to be vaistu nuo alergijos neissikapanodavome. homeopat vaistai kuo puikiausiai padedavo organizmui paciam susitvarkyt su virusais, skausmais. gyvenam ne LT, bet ir cia einam tik pas homeopata. vienintelis vaistas namie zvakutes nuo skausmo, bet ju galiojimas baigesi...nenaudojam.
nezinau, kas butu buve jei gydytumes pas tradicini seimos daktara g.gif
man sunkiausia buvo tik pradejus homeopat gydyma neduot cheminiu vaistu, kol nepakilo temperatura iki 38,5, bet tikejau homeopate, kuri sake, pora kart pakankink vaika, trecio karto nebus nesirgs... ir tai tiesa !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 08 gruodžio 2012 - 11:48
Na, dar apsišarvuosiu kantrybe ax.gif Vaikui dusulių nebėra, bet vis tiek dažnai užeina sloga su kosuliuku. Norėčiau, kad žirniukai ryškesnį pagerėjimą duotų Ir kad galėtų ilgiau nei savaitę darželį lankyti. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galite kas nors patarti dėl homeopato Klaipėdoje. Oficialiai randu tik A. Ivanauską (Medikanoje), čia pasiskaičius susiradau V.Misiaus kontaktus. Bet ar jis dar priiminėja, t.y. ar tebeužsiima šia praktika, nes nieko oficialiai nerandu. Taip pat šiame forume skaičiau apie I. Balnienę, bet apie ją visiškai nieko nerandu internete.
Kokį homeopatą patartumėte? Gal galite duoti kontaktus? Galima į AŽ.

Atsakyti
sveikos mes pas Misiu lankomes,susirgom, kai paskambinau pasake kad pagal sena grafika nebekonsultuoja,bet pakonsultavo,o nauju laiku neuzsirasiau gal kuri zinot?buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Galbut kas galetu man atsakyti - homeopatijoje vaistu paskyrimas ar gali susideti is keliu vaistu t.e. keliu rusiu zirneliu, ar, kaip mano pazistama sake, turi atitaikyti viena vieninteli vaista ir ji turi gerti. Buciau dekinga uz atsakyma, kadangi tik ka man israse 3 skirtingu rusiu zirnelius. Tuo tarpu as bandau isigilinti i ilga tema. Aciu
Atsakyti
QUOTE(braskiuxx @ 2013 03 05, 17:22)
Laba diena,
Galbut kas galetu man atsakyti - homeopatijoje vaistu paskyrimas ar gali susideti is keliu vaistu t.e. keliu rusiu zirneliu, ar, kaip mano pazistama sake, turi atitaikyti viena vieninteli vaista ir ji turi gerti. Buciau dekinga uz atsakyma, kadangi tik ka man israse 3 skirtingu rusiu zirnelius. Tuo tarpu as bandau isigilinti i ilga tema. Aciu

As asmeniskai is 6 rusiu geria, taip kad jeigu homeopatas mano kad reikia tai manau tikrai gerkit ir nesigilinkit smile.gif
Atsakyti
Ne visi gydytojai dirba pagal vienodą metodiką. Mes kur lankomės, tai gydytoja skiria tik vienus žirniukus. O dauguma dirba pagal kitą metodiką ir duoda kelis. Man asmeniškai paprasčiau vienerius vartot, bet čia kiekvieno asmeninis reikalas. Norėčiau pati daugiau nusimanyt apie homeopatiją, tai gal tam tikrais atvejais žinočiau kokius kitus galėčiau vartot. smile.gif
Atsakyti
Mum taip pat israso po 2 rusiu zirnukus gerti 4u.gif Vienus ir ryto, kitus vakare. O pati geriu net 3 rusiu 4u.gif
Atsakyti