QUOTE(jolantabal @ 2006 05 26, 15:16)
Aš vedu dukrą pas homeopatą Bagdonavičių, kuris priima Gerosios Vilties g. Nežinau, gal aš ko nors nesuprantu, bet kol kas didelio pagerėjimo nematau, nors jau buvom pas jį 2 kartus, valgo žirniukus jau kokius 3-4 mėn., bet serga vistiek dažnai. Na gal tas sirgimas lengvesnis pasidarė ir greičiau pasveiksta

Be to nelabai suprantu, kam temptis ten vaiką (kuris bijo gydytojų), jei jis prie jos net neprisiliečia, tik paklausinėja kaip serga, kuo serga ir t.t. Ir už vieno recepto išrašymą sumoki 80 litų
Tiesa, paskutinį kartą nuėjom, kai dukrai buvo baisiai ištinus akis nuo uodo įkandimo

Tai jis pamatęs davė žirniukų nuo tinimo. Ar tai sutapimas, ar tikrai jie padėjo, bet praėjo labai greitai
Aš sūnų irgi pusė metų gydžiau pas Bagdonavičių. Irgi labai pastebimo rezultato nebuvo, bet šienligės pavasarį jau nesulaukėm

Ir naktiniai kosuliai, kuriuos gydytojai vadino "natūraliu ėjimu link bronchinės astmos" baigėsi

Buvom labai patenkinti, nors gydymo lyg ir nebaigėm, vizito dieną išvažiavau gimdyt, paskui vis neprisiskambindavau, galop patys išvažiavom... Praėjo metai, dabar vėl bandysim eit pas homeopatą, nes prasidėjo dilgėlinės.
Beje, mano sūnui prietaisiuku tam tikruose delniuko taškuose kažką matuodavo