Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(R.O. @ 2012 10 13, 15:44)
Vat Jus teisingai ir paraset, kad jinai nieko blogo nemato, kad ir suvalgysi kokio "brudo" ar coca colos isgersi. Bet cia gi absurdas, kam valgyti tai, kas kenkia organizmui, nors ir labai "skanu".  Daktarai turi gydyti, patarti ka valgyti, ko atsisakyti, o ne pataikauti pacientams. Pasakimas kad 1 karta i savaite jei suvalgysi, tai nieko neatsitiks - yra absurdiskas. Dabar suprantu, kodel ji Jums patiko....
"Sveikiai" valgykite ir toliau, bukite dar viena reklamos auka.
Sekmes Jums ir sveikatos...

Čia ne pataikavimas pacientams, o pacientams parodymas kad dėl kiekvienos smulkmenos nereikia stresuoti. Nes stresas bet kuriuo atveju kenkia. Bestresuojant ir krūva ligų atsiranda. Ir tai daug blogiau negu retai suvalgytas mažai vitaminų turintis maistas. Aš pritariu, kad reikia sveikai maitintis, bet kaži kiek sveiko maisto galime nusipirkt iš parduotuvės, o gyvent taip, kad viską augint ir gamint patiems, sunku. Vis tiek kažką reikia pirkti. Va čia gydytojos požiūris ir yra - nereikia kelt įtampos kiekviename žingsnyje. smile.gif
Kaži kiek tradicinių gydytojų įsigilina ir pataria, ką valgyt? Pas juos iš vis užtrunkama 10-15 min. ir gaunamas tik receptas. Kol vaiką vedžiojau pas pulmonologą nė karto nepasakė, kad tokiam vaikui reiktų mažinti pieno produktus ir pan. Nei joks alergologas ar šeimos gydytojas apie mitybą net neužsiminė. Tai kokio stebuklo laukiate iš homeopatų? Jo darbas parinkti žirniukus ir patarti, o ne sustatyti mitybos planą. smile.gif
Ačiū už linkėjimus smile.gif Jums taip pats sveikatos, mažiau streso dėl stiklinės kokakolos ir mažiau pykčio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reglana: 13 spalio 2012 - 21:52
QUOTE(reglana @ 2012 10 13, 22:28)
Čia ne pataikavimas pacientams, o pacientams parodymas kad dėl kiekvienos smulkmenos nereikia stresuoti. Nes stresas bet kuriuo atveju kenkia. Bestresuojant ir krūva ligų atsiranda. Ir tai daug blogiau negu retai suvalgytas mažai vitaminų turintis maistas. Aš pritariu, kad reikia sveikai maitintis, bet kaži kiek sveiko maisto galime nusipirkt iš parduotuvės, o gyvent taip, kad viską augint ir gamint patiems, sunku. Vis tiek kažką reikia pirkti. Va čia gydytojos požiūris ir yra - nereikia kelt įtampos kiekviename žingsnyje.  smile.gif
Kaži kiek tradicinių gydytojų įsigilina ir pataria, ką valgyt? Pas juos iš vis užtrunkama 10-15 min. ir gaunamas tik receptas. Kol vaiką vedžiojau pas pulmonologą nė karto nepasakė, kad tokiam vaikui reiktų mažinti pieno produktus ir pan. Nei joks alergologas ar šeimos gydytojas apie mitybą net neužsiminė. Tai kokio stebuklo laukiate iš homeopatų? Jo darbas parinkti žirniukus ir patarti, o ne sustatyti mitybos planą.  smile.gif
Ačiū už linkėjimus smile.gif Jums taip pats sveikatos, mažiau streso dėl stiklinės kokakolos ir mažiau pykčio.  mirksiukas.gif

Atsiprasau, jei uzgavau.
Tiesiog, kai mano seima ir taip valgo sveikiau nera kur, o is daktares isgirstu, kad nieko blogo suvalgyti sokolado, keptos vistos ar isgerti saldintu gerimu - pasidaro pikta. Mes tikrai saves neprievartaujame, tiesiog taip jau gavosi naturaliai, kad tokiu produktu nevalgome (esame zaliavalgiai, bet visiems nesiskelbiame, nes iskart keistai ziuri ir pirstu apie smilkini vedzioja - daktarai irgi).
Galiu pasakyti, kad kai vaikas mano pradejo valgyti tik veganiska maista, buse bedu del sveikatos iskart atpole. Dabar tik nezimus odos sausumas liko.
Bet galiu pasakyti viena, kiek zmoniu, tiek nuomoniu...
Vieniems vienas daktaras patinka, kitiems kitas...
Bet zinoma homeopatus liginti su tradiciniais gydytojais nera net prasmes. Mes i poliklinikas jau senai nevaikstome, o jei kokia sunkesne liga - pas homeopata, todel ir be antibiotiku ir kito brudo augame smile.gif O pazistamu vaikai sulaukia 3 metu jau bent pora kartu antibiotikus gere doh.gif
Tai is visos sirdies linkiu visoms geros sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.O. @ 2012 10 14, 15:53)
Atsiprasau, jei uzgavau.
Tiesiog, kai mano seima ir taip valgo sveikiau nera kur, o is daktares isgirstu, kad nieko blogo suvalgyti sokolado, keptos vistos ar isgerti saldintu gerimu - pasidaro pikta.

Tikrai neužgavote, ir neįžeidėte biggrin.gif Be to aš pati lenkiu galvą prieš Jus. Pati norėčiau taip, bet mažą informacijos žinau, dar įpročiai kiša koja... dar ir šeimą reiktų nuteikti blush2.gif Jei tai Jums gaunasi natūraliai be įtampos, tai labai puiku. Aš tiesiog norėjau pasakyti, ne kad nieko čia tokio šokolodo suvalgyt, bet kad gydytoja duoda suprast - nereikia visiškai to atsisakyt per didžiulius stresus. Tad ir liekas tas nekaltas šokolado ar kažko kito gabaliukas. ax.gif
P.S. ir apie gydytoją sužinojau be jokių reklamų. Tiesą sakant net nemačiau ir negirdėjau tokių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reglana: 14 spalio 2012 - 17:29
Atleiskit, kad neskaiciau visos temutes, gal kas galite pasidalinti Homeopatu kontaktais Klaipedoje ar Palangoje? Mano mazylei nori lorai pjauti adenoidus, bet girdejau, akd ir homeopatija padeda sioje srityje, ispjauti visada spesim. Aciu
Atsakyti
Klaipėdoje yra Balnienė ir Misius (jis iš kitų miestų nepriima, jei jūs vietiniai - tai puiku smile.gif ) Tik deja jų kontaktų neturiu. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasiulyti homeopata Siauliuose ? Buciau labai dekinga , toks jausmas kad Saiuliuose nera g.gif
Atsakyti
kažin ar homeopatas pagelbėtų tokiam sutrikimui kaip mikčiojimas g.gif vaikui greit 6m, ir jau 1,5m kai vargstam dėl mikčiojimo, pagalvojau apie homeopatiją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 10 26, 21:07)
kažin ar homeopatas pagelbėtų tokiam sutrikimui kaip mikčiojimas g.gif  vaikui greit 6m, ir jau 1,5m kai vargstam dėl mikčiojimo, pagalvojau apie homeopatiją g.gif

Girdėjau nuomonę, kad padėjo mikčiojimo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 10 26, 21:07)
kažin ar homeopatas pagelbėtų tokiam sutrikimui kaip mikčiojimas g.gif  vaikui greit 6m, ir jau 1,5m kai vargstam dėl mikčiojimo, pagalvojau apie homeopatiją g.gif

Aš tai manyčiau, kad čia į psichologą reikia kreiptis...

Čia pasiskaitymui, gal atrasite atsakymus http://www.mikciojim...?eil_nr=15&klb=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 spalio 2012 - 21:21
Sveikos 4u.gif

gal galit parekomenduoti homeopata Kaune, kuris galetu padeti nuo atopinio dermatito?

aciu
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2012 11 29, 11:28)
Sveikos 4u.gif

gal galit parekomenduoti homeopata Kaune, kuris galetu padeti nuo atopinio dermatito?

aciu

Homeopate Jasinskiene. Buvau dar tik viena karta, bet patiko.
Atsakyti
Neapsisprendziu pas ka vaikus vesti, Galvydite ar Pinikiene, HELP unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 06 gruodžio 2012 - 22:04