Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

laba diena gal galima jos adresa suzinoti? parasykit i az jei nesunku aciu
Atsakyti
Lankemes mes pas ja, kaip gyditoja sausoka,nesneki, bet mus isgyde, as patenkinta

QUOTE(Gurmano @ 2012 02 21, 17:14)
Gal kas turi nuomonę iš patirties apie Daivą Jakubonienę?
Dirba Naturaliterapija.lt Vilniuje.

Ikainiai nemazi..  g.gif  O poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koaladi: 24 gegužės 2012 - 20:35
QUOTE(zappy @ 2008 12 05, 11:28)
Labas rytas.Rašiau kelioms mamytėms į až,bet ir čia paklausiu,gal bus daugiau nuomonių...  Ar teko kada matyti kaip jums gamina vaistukus?  Kai pamatėm ''vaistų''darymo procesą,tai likom apstulbę.Išsiėme aplanką su daugybe laminuotų lapų,kuriose surašyti mikroelementai,vitaminai ir t.t. ant ju paspraskėjo  pele,kuri prijungta prie jos to aparato,kuriuo daro tyrimą(kompiuterio ten net nėra),tada nežiūrėdama išsiėmė celofaniniuose maišeliuose sudėtus žirniukus(pagal tai sprendžiu,kad jie ten būna visi vienodi),juos padėjo ant  aparačiuko ,palaikė truputį ir viskas.  blink.gif  Nesuvokiama man kaip gali būt vaistas taip gaminamas? schmoll.gif 

QUOTE(Dalytukas @ 2009 01 28, 18:56)
Daug kur taip yra gaminami vaistai,nes tie zirneliai yra pagaminti be jokios potencijos,kaip nustato kokie tinka ,tada tokius ir pagamina sake taip yra ikrauna reikalingo vaisto informacija.

Nu cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zinojau kad technologijos siais laikais toli pazenge, bet kad sitiek......... thumbup.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.O. @ 2012 04 22, 13:26)
Ir as labai prasau kontaktu Jusu homeopato, labai, labai...
Mes gydome AD bet gerti reikia ne vienus vaistukus o apie 6-8, mums naparinkinejo pagal konstitucini tipa. O as noreciau savo mazyle kaip tik taip gydyti.
I sanksto dekuoju  blush2.gif

Sveiki 4u.gif

Ar jus bandetGydytoja Pinikiene?
Nes skaiciau, kad irgi GG gydymas nelabai pavyko ( kaip ir mums...), ar pavyko patekti pas Pinikiene?
Atsakyti
Ryt vaziuojam pas homeopate i Palanga, metysim ka pasakys del vaiko adenoidu ir kitu bedeliu, tikiuos isvengsim operacijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mante11 @ 2012 06 14, 13:15)
Sveiki  4u.gif

Ar jus bandetGydytoja Pinikiene?
Nes skaiciau, kad irgi GG gydymas nelabai pavyko ( kaip ir mums...), ar pavyko patekti pas Pinikiene?

Buvome pas Pinikiene.
Manau per smarkiai isreklamuota daktare. Visu pirma man nepatiko poziuris i vaiko mityba, gal cia ir smulkmena, bet... Kazkokiu zirniuku israse nuo AD, bet tiesa sakant as nelai Juos ir suodu vaikui. DAbar kai saule, kojites pacios pradejo grazeti, niekuo netepu.

Bet cia tik mano nuomone...
Atsakyti
Na va, su vaiku buvom pas pagangiske Karpovic, istyre, israse zirniuku, visko klausinejo, matysim ar pagelbes zirniukai nuo musu ligeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristianija @ 2012 07 12, 21:30)
Na va, su vaiku buvom pas pagangiske Karpovic, istyre, israse zirniuku, visko klausinejo, matysim ar pagelbes zirniukai nuo musu ligeliu  smile.gif

Sakykit, o kiek mokėjote už vizitą pas homeopatę Karpovič ir kiek eilėje laukėte? 4u.gif
Gal kas turite homeopatės Balnienės dirbančios 3-ioj polikl. tel. numerį? Girdėjau, kad apsilankymas pas ją pirmą kartą kainuoja 300lt., negi tai tiesa?
Atsakyti
Mane irgi domina kainos pas homeopatę Balnienę. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mes buvome vasara pas gyd. Balniene, tai pirmas vizitas 200lt.

Mergaites gal zinote gyd. Balnienes darbo laika, kazkur nusimete, labai reikia. I a.z.
Atsakyti
Mes vakar buvom pas Pinikiene pirma karta.Na mano tai geri ispudziai ,kaip pirmam kartui.Patiko ,kaip apziurejo mazaja ( 2m).Paskyre zirniukus pagal konstitucija paaiskino kaip naudoti ir dar ant lapo surase jei pasimirstu smile.gif Bandysim gydytis
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 09 27, 12:13)
Mes vakar buvom pas Pinikiene pirma karta.Na mano tai geri ispudziai ,kaip pirmam kartui.Patiko ,kaip apziurejo mazaja ( 2m).Paskyre zirniukus pagal konstitucija paaiskino kaip naudoti ir dar ant lapo surase jei pasimirstu smile.gif Bandysim gydytis

Gal galit konkreciau KAIP apziurejo? Folio metodu tyre? Klausinejo jusu?
Atsakyti