Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 01 06, 18:40)
homeopatija vis dar laikoma pseudomokslu. gal but veikia, gal but neveikia. niekas nezino ir negali paaiskinti. kai ruosiau paskaita studentam apie tai, nepavyko rasti ne vieno straipsnio (rimtesnio, nei google pirmaji ismeta), kuris irodytu, kad ji veikia. kai darem eksperimenta ir ejom pas homeopata, jo pirmasis klausimas buvo - ar tiki, kad mano vaistai tau pades. pasakiau, kad bus matyt eigoje, tai jis neapsieme manes "gydyt".

bet velgi, gal but po n metu, atsiras technologijos, kurios iradys, kad pastaroji visgi veiksminga ar yra briedas. moksle dar daug nepaaiskintu dalyku, tad neigti to kas nezinoma negalima.

jei negaila pinigu ir tikite, kad yra vaistas nuo visko, kuris subalansuoja organizma, tuomet puiku.
manau homeopatijoj pats geriausias dalykas yra tas, kad zmogus pats savo jegomis priverciamas pasveiksti, o tada ir imunitetas stipreja ir siaip gyvenimas tampa geresnis ir ligu maziau  :super .

klaipedoj teko girdet, kad Misis yra dievas.

mano seima pas Misiu gydos, galiu tik geru zodziu pamineti. Nesakyciau, kad Dievas, tiesiog zmogus dirba, ir gerai, savo darba.
Atsakyti
QUOTE(bayte @ 2012 01 06, 12:35)
Labutis,
Gal kam teko matyti, kaip gaminami homeopatiniai žirneliai? Aš įsivaizdavau, kad tam vos ne labaratorijos reikia  smile.gif . O mano homeopatė žirnelius paprasčiausiai užkrauna su kompiuterio programa  unsure.gif  Reikia ypsiloheelio: iš dėžutės pripila žirnelių, pastato ant prietaiso, prijungto prie kompiuterio, įveda programą - štai ir ypsiloheelis. Reikia traumeel: ta pati žirnelių dėžutė, tik kita programa  blink.gif
Ar įmanoma vandens ( jo atminties principu pagrįsta homeopatiniu vaistu gamyba), augalo, mineralo chemines savybes paversti failu, kompiuterine informacija? O gal aš ko nors nesuprantu?

Šiaip jau kažkas ne taip. Cukraus žirniukai apdorojami tirpalu ir tam reik labai didelio kruopštumo (lašint ant žirniukų). O kompiuteriu pakrovimas ir žirniukai... Keisčiau homeopatę iš kart...
Atsakyti
QUOTE(bayte @ 2012 01 06, 13:35)
Labutis,
Gal kam teko matyti, kaip gaminami homeopatiniai žirneliai? Aš įsivaizdavau, kad tam vos ne labaratorijos reikia  smile.gif . O mano homeopatė žirnelius paprasčiausiai užkrauna su kompiuterio programa  unsure.gif  Reikia ypsiloheelio: iš dėžutės pripila žirnelių, pastato ant prietaiso, prijungto prie kompiuterio, įveda programą - štai ir ypsiloheelis. Reikia traumeel: ta pati žirnelių dėžutė, tik kita programa  blink.gif
Ar įmanoma vandens ( jo atminties principu pagrįsta homeopatiniu vaistu gamyba), augalo, mineralo chemines savybes paversti failu, kompiuterine informacija? O gal aš ko nors nesuprantu?

Gydomės pas homeopatę, bet taip neteko nei matyt, nei girdėt g.gif . Gal tikrai reiktų pakeisti homeopatę g.gif
Atsakyti
Iš pradžių ir aš net nepagalvojau, kaip tie žirneliai gaminami, man atrode, kad klasikiniu būdu, ant jų lašinant tirpalus. Bet tik dabar pagalvojau, kiek tam reikia finansų, vietos ir tt. Jau vien tuos tirpalus gaminti, kokios investicijos ir erdves reikia, o kur dar visa kita įranga. O pas mano homeopate - vienas kabinetas.
Ir tikrai nemanau, kad ji vienintele tuos žirnelius informacija iš kompiuterio pakrauna, tik paprasčiausia, kol nesusiduri, tol nesusimastai, kaip tie žirneliai gaminami. O kaip suprantu, ir čia niekas to tiksliai nežino - visos tik įsivaizduojam, kaip turėtų būti. g.gif
Papildyta:
Tiesa, aš paklausiai homeopates, kokiu principu tie žirneliai veikia. Ji sako, kad juose yra vaistu informacija ir ji veikia. Taip ir nesupratau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bayte @ 2012 01 07, 13:33)
Iš pradžių ir aš net nepagalvojau, kaip tie žirneliai gaminami, man atrode, kad klasikiniu būdu, ant jų lašinant tirpalus. Bet tik dabar pagalvojau, kiek tam reikia finansų, vietos ir tt. Jau vien tuos tirpalus gaminti, kokios investicijos ir erdves reikia, o kur dar visa kita įranga. O pas mano homeopate - vienas kabinetas.
Ir tikrai nemanau, kad ji vienintele tuos žirnelius informacija iš kompiuterio pakrauna, tik paprasčiausia, kol nesusiduri, tol nesusimastai, kaip tie žirneliai gaminami. O kaip suprantu, ir čia niekas to tiksliai nežino - visos tik įsivaizduojam, kaip turėtų būti.  g.gif
Papildyta:
Tiesa, aš paklausiai homeopates, kokiu principu tie žirneliai veikia. Ji sako, kad juose yra vaistu informacija ir ji veikia.  Taip ir nesupratau...  blush2.gif

Na bent jau knygoje apie homeopatija skaiciau, kaip zirneliai gaminami, ir ten tikrai ne toks budas aprasytas.
Musu homeopatas pats zirneliu ir laseliu nepardavineja, juos einame pirkti i homeoptaijos vaistine.
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 01 07, 14:21)
Na bent jau knygoje apie homeopatija skaiciau, kaip zirneliai gaminami, ir ten tikrai ne toks budas aprasytas.
Musu homeopatas pats zirneliu ir laseliu nepardavineja, juos einame pirkti i homeoptaijos vaistine.

As taip pat susiduriau su tokiu zirneliu "gaminimo" metodu... man is pradziu buvo labai keista, as labai nusivyliau, kai kazkur per "googl'a" radau info, kad tie zirneliai yra uzkraunami magnetiniai laukais. Musu homeopate juos taip pat uzkrauna Folio aparato pagalba, taciau israso recepta ir mes zirnelius uzsakome vaistineje, o iki kol juos pagamina naudojame, pasak homeopates, silpnesnius.

Juk visu homeopatiniu zirneliu negalima laikyti arti mobiliuju telefonu, laidu ar kitu elektros prietaisu vien tam, kad jie neissimagnetintu ir neprarastu savo esmes.... Mes juos laikome suvyniotus i folija, arba jei tai yra plastikine dezute - tamsioje ir vesioje vietoje (bet ne saldytuve).
Atsakyti
Taip, Lelina, čia turbut ir bus tas variantas, kai žirneliai yra įmagnetinami, prijungus Folio aparatą prie kompiuterio. Tik kažkaip aš netikiu, kad augalo ar mineralo savybes galima paversti magnetiniais laukais ir sukelti į kompiuterį smile.gif O kur dar garantija, kad programoje nepasitaikys virusu biggrin.gif Taigi, pasirodo, yra ir daugiau homeopatų, praktikuojančių tokį metodą.
gal esu per didele skeptikė, bet homeopatinius vaistus nuo šiol pirksiu vaistinėse.
Aciū už info ir nuomones.
Atsakyti
QUOTE(bayte @ 2012 01 07, 16:41)
Taip, Lelina, čia turbut ir bus tas variantas, kai žirneliai yra įmagnetinami, prijungus Folio aparatą prie kompiuterio. Tik kažkaip aš netikiu, kad augalo ar mineralo savybes galima paversti magnetiniais laukais ir sukelti į kompiuterį  smile.gif  O kur dar garantija, kad programoje nepasitaikys virusu  biggrin.gif Taigi, pasirodo, yra ir daugiau homeopatų, praktikuojančių tokį metodą.
gal esu per didele skeptikė, bet homeopatinius vaistus nuo šiol pirksiu vaistinėse.

Idomu butu suzinuoti koks daktaras dirba tokiu metodu blink.gif , kad netycia nepapulti, nes mes siuo metu keiciame daktara verysad.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot gerą ir nelabai brangų gyd dėl AD Vilniuje,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bayte @ 2012 01 07, 16:41)
Taip, Lelina, čia turbut ir bus tas variantas, kai žirneliai yra įmagnetinami, prijungus Folio aparatą prie kompiuterio. Tik kažkaip aš netikiu, kad augalo ar mineralo savybes galima paversti magnetiniais laukais ir sukelti į kompiuterį  smile.gif  O kur dar garantija, kad programoje nepasitaikys virusu  biggrin.gif Taigi, pasirodo, yra ir daugiau homeopatų, praktikuojančių tokį metodą.

Tai ir as perku zirniukus vaistineje pagal recepta, tik nusprendziau isbandyti Folio metoda kadangi siame forume viena labai isgirta homeopate mums pablogino situacija labai labai stipriai, as supanikavau ir nutariau pas kita nueiti... Ka ji pasake, kad jos paskiti zirniukai musu odeles negydo sad.gif Nepeike ju labai, tik sako, kad jie gal jau atliko savo darba.

Tad esame jau isbande du metodus: pokalbis su gydytoja ir Folio metoda.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas lankėtės natūralios terapijos klinikoje ir tyrėtės biorezonansu? Pas gyd.Januškevičių?
Aš buvau trečiadienį, tyrė pora val, diagnozavo imuniteto nusilpimą, disbakteriozę,problemas su endokrinine sistema... Patikrino aparatu, kurie vaistai tinka. Tik keista po to,kad dar eina knygos paskaityti, kad priimti galutinį sprendimą...
Tuomet jau išbėgau į darbą (nes jau buvau klinikoje 2,5 val.). Atvykusi vakare sužinojau, kad paskyrė kokius tai stebuklingus tik man tinkančius žirniukus smile.gif , tuomet dar imuniteto stiprinimui, china, kepenų ir limfos valymui. Kol kas nusipirkau tuos žirniukus ir imunitetą stiprinančius vaistus.Vien už tai suplojau 90 lt.
Imunitetas, kad nestiprus, tai man aišku - pasigaunu kiekvieną bacilą. Disbakteriozė irgi jau pasitvirtino -roto virusas linksmina doh.gif

Gal kas lanketės? Kokie jūsų įspūdžiai, patirtis?
Atsakyti
Sveiki, gal kas patars kur issitirti Vilniuje folio metodu pigiai ir veiksmingai?
Jei galima į AŽ.
Atsakyti