Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(MonikisSs @ 2011 09 21, 21:01)
labas 4u.gif
gal kuri is jusu nesenai turejot reikalu su homeopatais klaipedoje?  g.gif  man reikia vaikui, nes daugiau nebezinau ko griebtis  doh.gif  gal galit pasidalint kontaktais, ir pasakyt daugmaz kainas vizitu ir gal isivaizduojat kiek kazi ju reiktu, jei lankytumemes del vaiko imuniteto stiprinimo(na, gal kam panasiu bedu buvo unsure.gif  ) , kokios eiles pas juos, nes nesinori laukt iki pavasario  unsure.gif  jei nenorit i tema, galit i AZ  4u.gif  labai labai labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geru atsiliepimu perskaicioj sitoj temoj apie misiu ir bagdoniene, tai domintu kainos ir eiles ir ar priima "naujokus" jie  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na,pas Bagdoniene eiles iki Kovo menesio naujiems,patys bandems registruotis.
Pas Misiu registracija vyksta penktadieni ryte,valandele,tai jei pavyks prisiskambinti greiciau pateksi. Ju kontaktus ieskos sioje temoje,nepatingek pavartyt.
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2011 09 22, 10:23)
Na,pas Bagdoniene eiles iki Kovo menesio naujiems,patys bandems registruotis.
Pas Misiu registracija vyksta penktadieni ryte,valandele,tai jei pavyks prisiskambinti greiciau pateksi. Ju kontaktus ieskos sioje temoje,nepatingek pavartyt.

aciu 4u.gif misiausi ir bagdonienes kontaktus radau sitoj temoj, visa saziningai perskaiciau vakar cool.gif unsure.gif nu labai tikiuos, kad nereiks laukt iki pavasario unsure.gif siandien nebespejau prisijungt prie interneto ir praziopsojau, kad penktadieni skambint reik doh.gif verysad.gif bandysiu kita penktadieni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2011 09 21, 20:01)
labas 4u.gif
gal kuri is jusu nesenai turejot reikalu su homeopatais klaipedoje?  g.gif  man reikia vaikui, nes daugiau nebezinau ko griebtis  doh.gif  gal galit pasidalint kontaktais, ir pasakyt daugmaz kainas vizitu ir gal isivaizduojat kiek kazi ju reiktu, jei lankytumemes del vaiko imuniteto stiprinimo(na, gal kam panasiu bedu buvo unsure.gif  ) , kokios eiles pas juos, nes nesinori laukt iki pavasario  unsure.gif  jei nenorit i tema, galit i AZ  4u.gif  labai labai labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geru atsiliepimu perskaicioj sitoj temoj apie misiu ir bagdoniene, tai domintu kainos ir eiles ir ar priima "naujokus" jie  4u.gif  4u.gif  4u.gif

buvau kaip tik sia savaite, pas Ivanauska Medikanoje. Laukiau apie 3 sav. Del panasiu reikalu ir buvom. Patiko. Nezinau kokia apie ji nuomone cia, bet nieko blogo negaliu pasakyt, na is pradziu atrase velniu, bet tikrai pati kalta buvau biggrin.gif Paskui padare daugiau, to ko net nesitikejau. Jis kaip supratau yra pediatras-homeopatas.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 09 23, 22:52)
buvau kaip tik sia savaite, pas Ivanauska Medikanoje. Laukiau apie 3 sav. Del panasiu reikalu ir buvom. Patiko. Nezinau kokia apie ji nuomone cia, bet nieko blogo negaliu pasakyt, na is pradziu atrase velniu, bet tikrai pati kalta buvau  biggrin.gif  Paskui padare daugiau, to ko net nesitikejau. Jis kaip supratau yra pediatras-homeopatas.

bigsmile.gif kaip neilgai lauket thumbup.gif o kaip kainos? blush2.gif
Atsakyti
Mane ir domina Ivanauskas .Gal kas galetu daugiau apie ji pasakyt?
Atsakyti
pasidalinkit kas patirtimi, kam pavyko isgydyti ir pas ka isvesejusius adenoidus.
aciu
Atsakyti
Labas,
atsiprašau, neturiu laiko viso forumo skaityti, tai tiesiog paklausiu.
Kokios yra kainos homeopatų Vilniuje ir gal galit ką nors parekomenduoti? Turiu du gydytojus rekomenduotus, kur kaina 150-180. man tai yra per brangu.
Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, gal galit kas I. Balnienės kontaktus? Atsidūriau su savo dukryte kryžkelėj, gydėmės pas homeopatą atopinį dermatitą, jis mum tik stipriai pablogėjo, nes gydymas nebuvo nuodugniai sekamas...Ir anot homeopato, tai gali būti vaistų perdozavimas verysad.gif Jis mus, kaip ir netiesiogiai atsisako gydyti. O ir aš nebeturiu pasitikėjimo tokiu atsainiu gydymu.
Gal būtų atsiliepimų apie A. Stasiulį ir A. Ivanauską?
Atsakyti
QUOTE(Andaida @ 2011 11 03, 09:26)
Sveikos, gal galit kas I. Balnienės kontaktus? Atsidūriau su savo dukryte kryžkelėj, gydėmės pas homeopatą atopinį dermatitą, jis mum tik stipriai pablogėjo, nes gydymas nebuvo nuodugniai sekamas...Ir anot homeopato, tai gali būti vaistų perdozavimas verysad.gif Jis mus, kaip ir netiesiogiai atsisako gydyti. O ir aš nebeturiu pasitikėjimo tokiu atsainiu gydymu.
Gal būtų atsiliepimų apie A. Stasiulį ir A. Ivanauską?

O pas koki gydytoja homeopata dabar gydytes?
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2011 11 03, 09:35)
O pas koki gydytoja homeopata dabar gydytes?

Nenoriu viešai skelbti, nes ir gero yra padaręs mūsų šeimai, tik su mažąja nepasisekė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andaida @ 2011 11 04, 00:28)
Nenoriu viešai skelbti, nes ir gero yra padaręs mūsų šeimai, tik su mažąja nepasisekė verysad.gif

Sveiki,

As irgi su savo mergyte lankomes pas homeopate Vilniuje, gydome AD. 3 men gereme zirniukus ir jokio progreso, nei blogiau, nei geriau.
Norejau paklausti, po kiek laiko nuo vaistuku vartojimo Jums pasireiske pablogejimas, o gal buvo ir pagerejimu?
Aciu!
Atsakyti
Mes buvome pas Malychina (Vilnius). Padare nebloga ispudi, dar ziuresim, kaip seksis gydytis smile.gif
Atsakyti