Sveikos, gal kas galetumete i AZ parasyti homeopato kontaktus Kaune, mus kankina bronchitai ir gerkle, antibus per metus laiko gerem 6 kartus labai lauksiu, ACIU
sveikos, mano berniukai daznai serga - nosis, gerkle, vyresneliui plauciai,polipai, o mazajam ausytes. Perskaiciau nemazai info apie gyd. homeopatus (zinoma ne viska ), bet taip ir nesupratau - ar svarbu kokioj srity specializuojasi homeopatas? T.y. jei mano vaikai serga LORinem ligom, ar galiu vesti savo vaikus pas tuos homeopatus, kurie gydo dermatitus?... Ar cia visiskai nesvarbu kuo serga vaikai, ir homeopatai yra plataus spektro?...
Jei kas supranta si daikta, tai prasau man paaiskinti , nes noriu vaikus vezt pas viena gyd. i Kauna, bet tinklapy perskaiciau, kad ji gydo odos ligas
Jei kas supranta si daikta, tai prasau man paaiskinti , nes noriu vaikus vezt pas viena gyd. i Kauna, bet tinklapy perskaiciau, kad ji gydo odos ligas
QUOTE(Sauliukai @ 2011 07 26, 23:23)
nes noriu vaikus vezt pas viena gyd. i Kauna, bet tinklapy perskaiciau, kad ji gydo odos ligas
Pasiskambinus tikrai pasakytų ar galės padėti, ar ne
QUOTE(ericaa @ 2011 07 27, 12:00)
Pasiskambinus tikrai pasakytų ar galės padėti, ar ne
Tikriausiai nepagalvojau
Labas, noriu konsultaciju Ar yra tokiu homeopatu, pas kuriuos lankaisi taip kaip pas eilini gydytoja, tik kad jis gydo homeopatiniais vaistukais? Pvz jei vaikas sunegaluoja, gali pasiskambint pasitart, kaip su pediatru. Jei toks yra tai buciau be galo be galo dekinga jei pasidalntumet( domina is Vilniaus) O gal homeopatai dauguma privatininkai?
QUOTE(Darfe @ 2011 08 08, 23:37)
Labas, noriu konsultaciju Ar yra tokiu homeopatu, pas kuriuos lankaisi taip kaip pas eilini gydytoja, tik kad jis gydo homeopatiniais vaistukais? Pvz jei vaikas sunegaluoja, gali pasiskambint pasitart, kaip su pediatru. Jei toks yra tai buciau be galo be galo dekinga jei pasidalntumet( domina is Vilniaus) O gal homeopatai dauguma privatininkai?
Kiek zinau, visi jie dirba privaciai. Ir ima uz tai pinigus.Jei klystu, pataisykit.
Buvau du kartus pas A. Vaivarienę. Po pirmo žegnojaus daugiau niekada, nes toks labai juodas humoras ir nebyli išvada po testo, kad kaip aš čia dar gyva susumavus viską jei taip viskas negerai čia. Atėjau šiaip pasitikrint.
Pvz:
- kaip tavo regėjimas?
- na dabar pradėjau daugiau kompiuteriu dirbti, tai nepratę.
- ir nepriras. Tikrai. Niekada nepriras, aš tau sakau.
PRIPRATO, kai pasilašinau lubrikantą, nes mažai mirksėjo.
Įdomu tai, kad išraė tik lašiukų.
antrąkart kai ėjau (labai nenorėjau, bet buvo kas iš šalies labai prašė eit toliau), tai bijojau kaip ką žinau, nes nu slegia, kai tau sako kaip tau viskas yra negerai. Nemalonu baisiai. Tau antrąsyk kažkaip maloniau buvo, bet atmestiniau ir jau gavau vaistų už 150:)
Pvz:
- kaip tavo regėjimas?
- na dabar pradėjau daugiau kompiuteriu dirbti, tai nepratę.
- ir nepriras. Tikrai. Niekada nepriras, aš tau sakau.
PRIPRATO, kai pasilašinau lubrikantą, nes mažai mirksėjo.
Įdomu tai, kad išraė tik lašiukų.
antrąkart kai ėjau (labai nenorėjau, bet buvo kas iš šalies labai prašė eit toliau), tai bijojau kaip ką žinau, nes nu slegia, kai tau sako kaip tau viskas yra negerai. Nemalonu baisiai. Tau antrąsyk kažkaip maloniau buvo, bet atmestiniau ir jau gavau vaistų už 150:)
Sveikos, mamos, gal kas turit gyd. Homeopatu Misiaus ir Bagdonaviciaus tel.nr. ar bent zinot tikslius ju darbo adresus ir galetumete pasidalinti per a.z.? Buciau labai dekinga.
Kazkuriam poste buvo mineta, kad gyd. Misiaus kabinetas yra kazkur prie gelezinkelio stoties, bet kur ten tunelis???
Kazkuriam poste buvo mineta, kad gyd. Misiaus kabinetas yra kazkur prie gelezinkelio stoties, bet kur ten tunelis???
Sveikos, mamos,
as cia gal ne i tema, bet noreciau paklausti, ar yra cia tokiu, kuriu vaikai sirgo butent vedami i darzeli, o pradejus gydytis homeopatiskai, ligu sumazejo? Ar veliau eidami i darzeli, sirgo maziau? Man labai idomu, nes su dukra neislipam is ligu, kurios prasideda nuo darzo.
Lankemes pas Bartininkiene, bet ji jau sena, nebekelia pasitikejimo su savo aparatu ir nelabai veikianciu \"lazeriu\". Cia buvo mano pirma pazintis su homeopatu, mano nuomone, tik pinigu ismetimas, nes po 2 cesnaku aplikaciju ir paskirtu zirniuku gerimo dukra susirgo plauciu uzdegimu...
as cia gal ne i tema, bet noreciau paklausti, ar yra cia tokiu, kuriu vaikai sirgo butent vedami i darzeli, o pradejus gydytis homeopatiskai, ligu sumazejo? Ar veliau eidami i darzeli, sirgo maziau? Man labai idomu, nes su dukra neislipam is ligu, kurios prasideda nuo darzo.
Lankemes pas Bartininkiene, bet ji jau sena, nebekelia pasitikejimo su savo aparatu ir nelabai veikianciu \"lazeriu\". Cia buvo mano pirma pazintis su homeopatu, mano nuomone, tik pinigu ismetimas, nes po 2 cesnaku aplikaciju ir paskirtu zirniuku gerimo dukra susirgo plauciu uzdegimu...
QUOTE(Skipele @ 2011 08 29, 12:09)
Sveikos, mamos, gal kas turit gyd. Homeopatu Misiaus ir Bagdonaviciaus tel.nr. ar bent zinot tikslius ju darbo adresus ir galetumete pasidalinti per a.z.? Buciau labai dekinga.
Vieta: Klaipėda, Geležinkelio stotis.
Kad patektum į peroną (ten kur jau lipama į vagonus), reikia apeiti stotį iš dešinės pusės (nuo autobusų stoties), eiti per salę (pačią stotį) arba eiti per tunelį. Šalia tunelio yra baras (sklepe). To tunelio sienose tiek vienoje tiek kitoje pusėje yra po duris. Jei norite patekti pas Misių, tai einant nuo miesto taikykite į kairėje esančias duris. Laiptukais į antra aukštą, pirmos durys po kaire.
Tikiuosi bent kiek pavyko nupasakoti vietą..
Rimtesnės ligos Čyvienės žirniukai nepagydys. O tuos jos homeopatinius žirnelius 100%pakeičia liaudies medicinos žolelių gydymas. Stebuklų pas Čyviene tikrai nėra, labai sumaterialėjusi gydytoja. Kol kiši - viskas gerai, paskui arba maišo daug ką, arba pamiršta. Tas pats su jos ir kitais netradiciniais gydymo būdais. Pažįstama nemažai paklojo pinigėlių, kad berniukui regėjimą stiprint. Atėjo savo laikas - vistiek akinių reikia. Pirmą įspūdį gerą padaro, bet jau gal jai į pensiją reikia.
labas
gal kuri is jusu nesenai turejot reikalu su homeopatais klaipedoje? man reikia vaikui, nes daugiau nebezinau ko griebtis gal galit pasidalint kontaktais, ir pasakyt daugmaz kainas vizitu ir gal isivaizduojat kiek kazi ju reiktu, jei lankytumemes del vaiko imuniteto stiprinimo(na, gal kam panasiu bedu buvo ) , kokios eiles pas juos, nes nesinori laukt iki pavasario jei nenorit i tema, galit i AZ labai labai labai aciu
geru atsiliepimu perskaicioj sitoj temoj apie misiu ir bagdoniene, tai domintu kainos ir eiles ir ar priima "naujokus" jie
gal kuri is jusu nesenai turejot reikalu su homeopatais klaipedoje? man reikia vaikui, nes daugiau nebezinau ko griebtis gal galit pasidalint kontaktais, ir pasakyt daugmaz kainas vizitu ir gal isivaizduojat kiek kazi ju reiktu, jei lankytumemes del vaiko imuniteto stiprinimo(na, gal kam panasiu bedu buvo ) , kokios eiles pas juos, nes nesinori laukt iki pavasario jei nenorit i tema, galit i AZ labai labai labai aciu
geru atsiliepimu perskaicioj sitoj temoj apie misiu ir bagdoniene, tai domintu kainos ir eiles ir ar priima "naujokus" jie