Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(bzykas @ 2011 05 07, 13:59)
Mano šeima lankomės jau 5metai pas šią gydytoją. Taip jau atsitiko, kad iš kart pakliūvome pas ją ir pas kitus homeopatus neteko lankytis, todėl sulyginti su kitais negaliu, bet rezultatais esame patenkinti. Galiu pasakyti tik didelį Ačiū jai  4u.gif

Gal galit daugiau papasakot?Apie gyd. Baikauskiene?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 06 27, 16:29)
Gal galit daugiau papasakot?Apie gyd. Baikauskiene?

Šiaip man patinka, kad ji dar ir šeimos gydytoja, (dirba Baltupių šeimos klinikoje), todėl nusimano ligas ir gali patarti kas ir kaip. Su tomis ligomis, kuriomis sergame mes ir gydomės pas ją, gydymas ilgas ir nuobodus, tačiau aš džiaugiuosi, kad mums pavyko atsisakyti cheminių vaistų.Nežinau kas jus domina konkrečiai. Ji turi ir internetinį puslapį, kuriame plačiau aprašoma kokias ligas gydo ir t.t., tačiau tikriausiai čia negalima skelbti jo , todėl galėčiau jį atsiųsti į jūsų pašto dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(R.O. @ 2011 06 22, 17:51)
Sveikos supermamos,

perskaiciau sia tema nuo..iki... Aciu visoms uz komentarus, puiki tema.
Mano vaikeliui 5 men, nuo 2 men beria, pries savaite gulejome liginineje alergologijos skyriuje del atopinio dermatyto, pagerejimo jokio, daktare tikisi kad peraugs, o mergaite draskosi iki krauju, nerami.
Apsisprendziau isbandyti homeopatini gydyma, paskambinau Pinkienei ir nusiviliau, eiles didziules, gales priimti tik gruodzio pradzioje... verysad.gif  O mes toliau draskomes, nesti, beria, tepames ir vel draskomes. Gelbsti tik grynas oras lauke...

Mamytes jeigu kas gydo ar isgyde AD vaikui - atsiliepkite, nors trumpai parasykite kokia gydytoje gyde ir gydymo trukme.

Kai papulsime pas daktare, butinai parasysiu kaip mums seksis.

Sekmes visoms smile.gif

mes buvom pas homeopata Antanaviciu Panevezyje, tai dar gydymas nera pilnai baigtas, bet pagerejimas jau matesi tik pradejus gydyma.
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2011 06 28, 20:26)
mes buvom pas homeopata Antanaviciu Panevezyje, tai dar gydymas nera pilnai baigtas, bet pagerejimas jau matesi  tik pradejus gydyma.

Aciu uz komentara ir palaikyma. Laukiu nesulaukiu savo eiles pas homeopate, labai jau gaila dukrytes. Tokia mazute, o tiek kantrybes jau turi tureti del to niezulio.

Sekmes gydyme visoms mamoms smile.gif
Atsakyti
Pastebejimas:

Pas vienus homeopatus eiles iki puse metu, o pas kitus uzsirasyti galima nors ir kita savaite...
Tada savaime pradedi galvoti: o gal ne tokie geri, jei klientu neturi...

Tai ir nedristu uzrasyti savo mergaites pas tokius, tikriausiai lauksime puse metu, kad papulti pas homeopate "turincia daug pacientu"...
Atsakyti
Skirtumas tas kad pirmam apsilankymui yra skyriama daug daugiau laiko nei paprastai, mes pirma kart kai lankemes pas homeopate uztrukom pas ja 2 val.Nes jie turi viska iki smulkmenu issiaiskint apie vaika, o kiti apsilankymai tai lengvesni, trumpesni nes visa info jau buna surinkta.Todel pirmam apsilankymui yra sunkiau gauti vieta ir ilgiau laukti reikia negu sekantys ir tai nemanau visiskai kad yra susije su pacientu skaiciumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 07 01, 16:54)
Skirtumas tas kad pirmam apsilankymui yra skyriama daug daugiau laiko nei paprastai, mes pirma kart kai lankemes pas homeopate uztrukom pas ja 2 val.Nes jie turi viska iki smulkmenu issiaiskint apie vaika, o kiti apsilankymai tai lengvesni, trumpesni nes visa info jau buna surinkta.Todel pirmam apsilankymui yra sunkiau gauti vieta ir ilgiau laukti reikia negu sekantys ir tai nemanau visiskai kad yra susije su pacientu skaiciumi mirksiukas.gif

Visiškai pritariu ir sutinku
Atsakyti
Mums pasiseke, siandien paskambinau dr. Gemai Galvydytei ir dar siandien priims (kazkas atsisake). Ji dar ir pediatre, o mano mergytei 5 men, tikiuosi sugebes pagelbeti ir isgydyti AD IR ALERGIJA.
Po apsilankymo parasysiu savo nuomone, nes cia kai kurie labai gyria daktare, kiti keikia.
Palinkekite mums sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.O. @ 2011 07 04, 12:55)
Mums pasiseke, siandien paskambinau dr. Gemai Galvydytei ir dar siandien priims (kazkas atsisake). Ji dar ir pediatre, o mano mergytei 5 men, tikiuosi sugebes pagelbeti ir isgydyti AD IR ALERGIJA.
Po apsilankymo parasysiu savo nuomone, nes cia kai kurie labai gyria daktare, kiti keikia.
Palinkekite mums sekmes  rolleyes.gif

Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti

sekmes 4u.gif mes jau viena karta lankemes pas sia daktare, 4dieni eisim antra karta ax.gif is pirmo karto bent jau as nesusidariau nuomones biggrin.gif Siaip maloni daktare, visko daug ir smulkiai klausinejo rolleyes.gif ziuresim kaip si karta atrodys 4u.gif
Atsakyti

kantrybes tik 4u.gif
mes kaip tik iveikinejam AD su sia gyd.
thumbup.gif
esu pilna optimizmo ir toliau
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2011 07 04, 16:47)
kantrybes tik  4u.gif
mes kaip tik iveikinejam AD su sia gyd.
thumbup.gif
esu pilna optimizmo ir toliau

Tai ir mes tada prisidedame prie Jusu, irgi su AD (kasosi iki krauju mergyte).
O kiek jau laiko gydotes? Ar yra bent menkiausiu pasistumejimu?
Nors retkarciais parasykite apie savo pasiekimus.

Mums irgi sita daktare pasirode labai malonus zmogus ir nuosirdziai duomejosi musu problemomis, isklausinejo neskubomis.

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti