Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(della3 @ 2011 04 26, 13:27)
sveikos, mano vaikui daznai besikartojantis obstrukcinis bronchitas , plius dar alergija katinams, ziedadulkes ir namu dulkems. Koki homeopate pasiulytumete siom ligoms gydyti Vilniuje? Aciu  4u.gif

labas, siulau pasiskaityti ankstesnius pasisakymus mamyciu, kadangi tikrai ne viena yra pasakiusi savo nuomone apie viena ar kita gydytoja, bus lengviau jums pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
kaune rekomenduoju A klinikoje dirbancia natalija Tretjakova. lankemes pas ja ir patenkinti likom wink.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal galėtumėte parašyti V.Zakarauskienės kontaktus? Jau nebegaliu gyventi su savo beriamu veidu...tikiuosi kad ji galės padėti.. Ir dar gal žinote kiek pas ją maždaug kainuoja pirmas vizitas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taide_vln @ 2009 10 21, 13:07)
Sveikos mamytes

gal kas lanketes Naturalios terapijos centre, pas gyd. Jurga Baikauskiene? labai lauktume atsiliepimu.

Aciu  4u.gif

Mano šeima lankomės jau 5metai pas šią gydytoją. Taip jau atsitiko, kad iš kart pakliūvome pas ją ir pas kitus homeopatus neteko lankytis, todėl sulyginti su kitais negaliu, bet rezultatais esame patenkinti. Galiu pasakyti tik didelį Ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 07 gegužės 2011 - 13:00
QUOTE(sunshine_ @ 2011 05 03, 23:19)
Sveikos! Gal galėtumėte parašyti V.Zakarauskienės kontaktus? Jau nebegaliu gyventi su savo beriamu veidu...tikiuosi kad ji galės padėti.. Ir dar gal žinote kiek pas ją maždaug kainuoja pirmas vizitas?  smile.gif

Mes lankėmės pas šią gydytoją prieš 1,5 metų. Už pirmą vizitą tada mokėjom 120 Lt. mirksiukas.gif Kontaktus parašiau į až.
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 05 17, 22:51)
Mes lankėmės pas šią gydytoją prieš 1,5 metų. Už pirmą vizitą tada mokėjom 120 Lt.  mirksiukas.gif Kontaktus parašiau į až.

Ačiū, jau buvau nuvykusi pas ją. Tai kaina jau išaugo iki 150lt, tačiau, jeigu matau rezultatus jau po keliu dienų, tai tikrai verta sumokėti smile.gif tikiuosi, kad tie kamuojantys spuogai pranyks visam laikui...
Atsakyti
mamytes, mus kankin pastovus bronchitai, sinusitai, noreciau zinoti, kur kreiptis kaune ax.gif neskaiciau nuo pirmo psl, tad gal ir kvailai nuskambes klausimas, gal praziopsojau ka, noreciau kontaktu i az, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 05 19, 17:24)
mamytes, mus kankin pastovus bronchitai, sinusitai, noreciau zinoti, kur kreiptis kaune ax.gif neskaiciau nuo pirmo psl, tad gal ir kvailai nuskambes klausimas, gal praziopsojau ka, noreciau kontaktu i az, busiu labai dekinga 4u.gif

laba smile.gif as jusu bedas zinau is sanatoriju skyrelio sad.gif todel noriu pasidarlinti savo patirtimi.
Kai mano dukrai suejo du metai, prasidejo ligos - angina, bronchitai, angina bronchitas ir t.t.t galu gale pripazinta astma.... truko mano kantrybe ir krepemes pas homeopate Kaune Gyd. Melnikiene. Gydymas ilgas, reikalaujantis mamos kruopstumo atsakingumo ir kt. taciua rezultatas superinis - per 1.5 metu vieni antibiotikai. Aisku per tiek laiko buta ir kosuliu ir obstrukcinius kelis turejom, bet su zirniukais issikrapstem thumbup.gif thumbup.gif
As esu labai patenkinta, kad laiku nusprendem kreiptis i homeopatus smile.gif Jie kils klausimu rasykit i a.z. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2011 04 19, 06:35)
Kas gydetes pas homeopata Antanaviciu odos ligas- ar veiksmingas, saugus jo gydymas, ar nebuvo pablogejimo, kiek uztruko gydymas

mane irgi domina Antanavičiaus gydymo veiksmingumas. sūneliui AD jau beveik nuo gimimo, važinėjam pas alergologę, tačiau liga galutinai nepasitraukia, todėl norėčiau pabandyti ir homeopatiją.
Atsakyti
Ieškome informacijos apie homeopatus Rygoje, girdėjau kad yra kažkokia homeopatijos klinika - gal kas pasidalintų savo patirtimi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Klausimas gyd Balniene is Klaipedos? gal galetumete man atsiusti i az jos kontaktus 4u.gif kur ji dirba?
Atsakyti
Sveikos supermamos,

perskaiciau sia tema nuo..iki... Aciu visoms uz komentarus, puiki tema.
Mano vaikeliui 5 men, nuo 2 men beria, pries savaite gulejome liginineje alergologijos skyriuje del atopinio dermatyto, pagerejimo jokio, daktare tikisi kad peraugs, o mergaite draskosi iki krauju, nerami.
Apsisprendziau isbandyti homeopatini gydyma, paskambinau Pinkienei ir nusiviliau, eiles didziules, gales priimti tik gruodzio pradzioje... verysad.gif O mes toliau draskomes, nesti, beria, tepames ir vel draskomes. Gelbsti tik grynas oras lauke...

Mamytes jeigu kas gydo ar isgyde AD vaikui - atsiliepkite, nors trumpai parasykite kokia gydytoje gyde ir gydymo trukme.

Kai papulsime pas daktare, butinai parasysiu kaip mums seksis.

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti