Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(giedriux0 @ 2011 04 06, 21:34)
Panevėžyje ir yra tik minėti du hemeopatai. Siūlyčiau kreiptis į Antanavičių 4u.gif Jo tel nusiunčiau į až 4u.gif

kokie atsiliepimai butu apie Antanaviciu. Ar verta kreiptis pas ji del su atopinio dermatito gydymo. Kokios kainos konsultaciju.

Jei gali, parasykit i AZ jo tel. Nr.
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 04 06, 22:34)
Panevėžyje ir yra tik minėti du hemeopatai. Siūlyčiau kreiptis į Antanavičių 4u.gif Jo tel nusiunčiau į až 4u.gif

gavau jusu atsiusta tel aciu.taip pat dar parasiau,bet gal ir cia parasysiu,kad jei esate lankesi parasykit atsiliepimu,gal apie jo registravimo tvarka,kaip greitai pas ji papuolete?na visa info kokia tik parasysit manau bus tikrai naudinga tiek man tiek siame forume besidomintiems siuo gyd 4u.gif

Papildyta:
beje kodel pas kita nerekomenduojate?pas civiene?kokie apie ja atsiliepimai?
Atsakyti
o kokios vidutiniškai kainos pirmojo vizito pas homeopatą? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galit parasyt Hemopato Misiaus klaipedoje telefono nr.Labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 07, 10:14)
gavau jusu atsiusta tel aciu.taip pat dar parasiau,bet gal ir cia parasysiu,kad jei esate lankesi parasykit atsiliepimu,gal apie jo registravimo tvarka,kaip greitai pas ji papuolete?na visa info kokia tik parasysit manau bus tikrai naudinga tiek man tiek siame forume besidomintiems siuo gyd  4u.gif
Papildyta:
beje kodel pas kita nerekomenduojate?pas civiene?kokie apie ja atsiliepimai?

Nesakau, kad nerekomenduoju eiti pas Čyvienę, tik sakau, kad rekomenduoju Antanavičių biggrin.gif Aš pažintį su homeopatija ir pradėjau pas Čyvienę, tik ji man kažkaip ..... neprilipo ax.gif

Papildyta:
O visom mamytėm, kurios ieško homeopato (sau ar vaikučiams) Panevėžyje, rekomenduoju gyd. Antanavičių. Registruotis skambinkit jam į mob. 869883380 (geriau skambinkit po 9 val. vakaro). Nepažadu, kad priims greit, bet kokio mėnesio eigoje, manau papulsit. Pasakys, kur ateiti: jis pacientus priima arba kabinete laisvės aikštėj šalia centrinės vaistinės, kur yra advokatų kontora, stomotologijos klinika arba kartais sako ateiti į infekcinę ligoninę (jis ten dirba). Konsultacija kainuoja 50 lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedriux0: 07 balandžio 2011 - 17:31
QUOTE(giedriux0 @ 2011 04 07, 17:31)
Nesakau, kad nerekomenduoju eiti pas Čyvienę, tik sakau, kad rekomenduoju Antanavičių biggrin.gif Aš pažintį su homeopatija ir pradėjau pas Čyvienę, tik ji man kažkaip ..... neprilipo  ax.gif

Papildyta:
O visom mamytėm, kurios ieško homeopato (sau ar vaikučiams) Panevėžyje, rekomenduoju gyd. Antanavičių. Registruotis skambinkit jam į mob. 869883380 (geriau skambinkit po 9 val. vakaro). Nepažadu, kad priims greit, bet kokio mėnesio eigoje, manau papulsit. Pasakys, kur ateiti: jis pacientus priima arba kabinete laisvės aikštėj šalia centrinės vaistinės, kur yra advokatų kontora, stomotologijos klinika arba kartais sako ateiti į infekcinę ligoninę (jis ten dirba). Konsultacija kainuoja 50 lt.  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2011 04 07, 18:35)
aciu labai 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal yra žmonių, kurie pas gydytoją J.Pinikienę lankosi dėl odos problemų? Spėju, kad man gali būti sutrikę hormonai, nes paauglystėje labai berdavo, pradėjus gerti KT susinormalizavo, o metus jas gerti, vėl atsinaujino problemos... Gydytis hormonais nesinori... Antibiotikų irgi gerti nenorėčiau. Tai mąstau apsilankyti pas homeopatą... Taigi gal kas turite atsiliepimų apie gyd.Pinikienę?
Taip pat domintų kainos pas ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutasirde: 13 balandžio 2011 - 15:32
QUOTE(liutasirde @ 2011 04 13, 16:31)
Laba diena,

gal yra žmonių, kurie pas gydytoją J.Pinikienę lankosi dėl odos problemų? Spėju, kad man gali būti sutrikę hormonai, nes paauglystėje labai berdavo, pradėjus gerti KT susinormalizavo, o metus jas gerti, vėl atsinaujino problemos... Gydytis hormonais nesinori... Antibiotikų irgi gerti nenorėčiau. Tai mąstau apsilankyti pas homeopatą... Taigi gal kas turite atsiliepimų apie gyd.Pinikienę?
Taip pat domintų kainos pas ją.

Pirminis apsilankymas pas ją 250lt., pakartotinai-130lt.
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 04 07, 18:31)
Nesakau, kad nerekomenduoju eiti pas Čyvienę, tik sakau, kad rekomenduoju Antanavičių biggrin.gif Aš pažintį su homeopatija ir pradėjau pas Čyvienę, tik ji man kažkaip ..... neprilipo  ax.gif

Papildyta:
O visom mamytėm, kurios ieško homeopato (sau ar vaikučiams) Panevėžyje, rekomenduoju gyd. Antanavičių. Registruotis skambinkit jam į mob. 869883380 (geriau skambinkit po 9 val. vakaro). Nepažadu, kad priims greit, bet kokio mėnesio eigoje, manau papulsit. Pasakys, kur ateiti: jis pacientus priima arba kabinete laisvės aikštėj šalia centrinės vaistinės, kur yra advokatų kontora, stomotologijos klinika arba kartais sako ateiti į infekcinę ligoninę (jis ten dirba). Konsultacija kainuoja 50 lt.  4u.gif

Kas gydetes pas homeopata Antanaviciu odos ligas- ar veiksmingas, saugus jo gydymas, ar nebuvo pablogejimo, kiek uztruko gydymas
Atsakyti
sveikos mamos, rekomenduoju Malychina. gydomes pas ja del alergijos, gydymas po kol kas sekmingas tfu tfu tfu 4u.gif pas vaika alergija sumazejusi akivaizdziai, nors zinoma nemaitinam dar visais alergizuojanciais produktais, taciau jau ragauja, ko anksciau nebuvo galima.
Atsakyti
sveikos, mano vaikui daznai besikartojantis obstrukcinis bronchitas , plius dar alergija katinams, ziedadulkes ir namu dulkems. Koki homeopate pasiulytumete siom ligoms gydyti Vilniuje? Aciu 4u.gif
Atsakyti